hits

Live fra "Hver gang vi møtes" - Claudias kveld

Selv om muttern liker henne, må jeg innrømme at jeg aldri hadde hørt om Claudia Scott før denne sesongen av Hver gang vi møtes. Men i kveld skal vi bli skikkelig godt kjent! Så velkommen til live-blogging, god stemning, Hver gang vi møtes og Claudias kveld!

* Blogginnlegget oppdateres kontinuerlig utover kvelden *


 

20.03: Kommer fortsatt ikke over at Claudia Scott er 60 år. Herregud, om jeg ser sånn ut når jeg er 60! Nei, vent litt..

20.06: Ikke meningen å være utseendefokusert altså, men Claudia er nok det man med rette kan kalle flott. En flott dame. Gleder meg til å se hvordan låtene hennes har blitt tolket. Låter jeg absolutt ikke kjenner fra før. Innser at kompetansen er på tynn is i dag, men vi går for det og satser på at kommentarfeltet gir gode/bedre analyser som vanlig ;)

20.13: Claudia Scott ligner på Marion Ravn. Sier ikke mer. Kliss lik faktisk. DNA-test ønskes pronto. Men nå, musikk!
 

20.19: Låt 1, Hans Petter - En uvanlig natt i Bergen
Hans Petter er tilbake! Litt mer nedpå og nakent enn vi pleier å se ham, og det viser seg å være en kjempeidé. Dette kjøper jeg! Også den trompeten a gitt. Et helt perfekt tilleggselement uten å dominere for mye. Nei, dette likte jeg godt. Spesielt trompeten.
Terningkast: 4.
 

20.37: Låt 2, Tone Damli - A picture of my dad and I
Jaha ja, så da var det bare å takke farvel til kommers pop og hoppe på country-hesten da, Tone. For dette må jo være perfekt sjanger for hennes stemme! Det kledde henne rett og slett perfekt! Må si at jeg ble utrolig overrasket nå og tenker det står mange country-managere og hopper i sofaen akkurat nå.
Terningkast: 5.

20.40: Dette var forvirrende. For Claudia Scott, aka Marion Ravn senior, lignet jo også veldig på Sissel Kyrkjebø da hun var yngre. Mon tro hvem hun likner på når hun blir noen år eldre? Morten Harket? Venter i spenning.
 

20.43: Låt 3, Tor Endresen - Heard you on my radio
Men hva i all verden er det som skjer i dag da?! Alle leverer jo som aldri før! Tor Endresen er intet unntak og dette liker jeg utrolig godt. Dæven, Tor er bra. Må være moro å være Tor og kunne være trygg i alle kategorier, i alle toneleier. Mon tro hva den mannen ikka kan synge? Joik? Opera? Ikke vet jeg, men én ting er sikkert: Dette kan han.
Terningkast: 5.

20.53: DEL 1 SLUTT. Skyhøyt nivå så langt i kveld! Gleder meg stort til å se Silya bjeffe etter pausen.

20.58: Men før vi kommer så langt:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

21.43: DEL 2 snart i gang!

21.44: Noterer meg at pausen blir mye kortere hvis man spiller nettpoker mens man venter. Men det blir mye dyrere da. Tapte masse penger på kort tid, så klar for flere låter nå ;-)

21.51: Låt 4, Tshawe - Cool water
Det er kult, det er rått, det er bra - det bare treffer ikke meg helt. Jeg hører at det funker og det er en velskapt miks av rock og country og jeg vet ikke hva, men det er bare ikke helt meg. Hadde jeg vært objektiv og proff, ville jeg kanskje gitt denne en femmer, men jeg er subjektiv og uproff. Men Tshawe er en fantastisk showmann, det skal han ha.
Terningkast: 4.

21.58: Låt 5, Silya (og gubben) - The devil´s house
Silya ække god. Virkelig ikke. Musikken som foregår i hodet hennes er det ingen andre som hører. Denne låta føler jeg virkelig reflekterer hennes særhet i fulle drag, ispedd gode mengder Tom Waits´ brilliante rølpisme. Låta føles som en surrealistisk reise og trekkspillet til gubben bygger på herlig vis oppunder den snuskete-bar-for-sjørøvere stemningen x-)
Terningkast: 5.

22.03: Låt 6, Christel Alsos - All for you
Christel fortsetter å levere med magisk stemmeprakt, samtidig som hun klapper den usynlige katten som ligger foran henne et sted. Men denne gangen har hun jazzet det opp og trøkker mer til enn før. Jeg har savnet og etterspurt dette trøkket, men nå savner jeg plutselig det såre, trollbindende og særegne. Når Christel er over i litt mer allment terreng, blir det plutselig bare allment. Savner at hun synger gjennom hud og bein og rett til sjela.
Terningkast: 3.
 

KONKLUSJON: Fantastisk høyt nivå på mye i dag! Vanskelig å velge en favoritt, men når jeg tenker tilbake er det countryknekken til Tone og refrenget til Tor jeg savner mest, så delt seier til dem i dag.

Takk for følget nok en gang, godtfolk! :-)

/ Nå skal jeg ta meg en Dentastix x-) 

51 kommentarer

Hurra for at du er klar i dag igjen 😊

Hurra for at DU er klar igjen! :-D Så utrolig moro at dere er med :)

Madeleine Antoinette

Madeleine Antoinette

Dentastix til Theo på plass?

Teo ligger faktisk ute i gangen.. Blir Dentastix så fort han kommer seg på beina ;-)

Tenk om det viste seg at jeg / Teo var sponset av Dentastix og det ikke kom ut før neste lørdag. Da hadde det blitt haraball, haha! x-)

Klar💐husk godbit til T🐕

Anne Kristine

Anne Kristine

Imponert over at du stiller i kveld også!... men må dessverre svikte deg denne gangen🙁 Har besøk av søster og svoger fra Trondheim (jeg bor i Drøbak), og føler derfor at jeg må sparre med dem😊 Vi sparres senere😊

Hva?! Nei nei nei. Du må bare late som du har spist noe snuskete sushi og gå ofte på do med telefonen ;-)
Men ok da, gjester skal og bør prioriteres over liveblogg, hehe.
Kos dere!! :)

Hans Petter leverte, bedre en originalem!! 😍

Ikke hørt originalen, men likte veldig godt denne. Spesielt trompeten! Litt sånn sucker for en god trompet i låter.

Legger ved en låt jeg har skikkelig dilla på for tiden og retter oppmerksomheten mot trompeten som kommer inn fra rundt 01:59 <3
https://www.youtube.com/watch?v=M9wRMU9XBdQ

Hans Petter......jepp. Fantastisk

Enig! Spratt ham opp på femmern, selv om det vaket litt mellom 4 og 5. Noe av det beste han har gjort til nå :)

Jeg og likte Hans Petter 😊 men hallo, jeg likte virkelig ikke plasseringen av denne reklamepausen

Helt enig! Midt i den verste følelsesoppbygningen. Kunne gjerne timet det litt annerledes, men men, TV-produksjon er TV-produksjon. Penger er penger. Hadde jo tross alt ikke vært noe "Hver gang vi møtes" om det ikke hadde vært for totenflak og grillpølser :)

var mest imponert over at de fikk bigone til å se så godt ut :')

Tone...sart og utrolig vakkert. Hun vokser for hvert program. Me like.

Yes! I dag er vi smækk like i analysen :-D
To femmere så langt, nå må noen gjøre en skikkelig dårlig jobb snart, for jeg kan jo ikke rulle femmere og seksere hele kvelden lang, haha!

Tone imponerer veldig :)

Dette var vakkert! Heia Tone!

Enig! Lukter nesten sekser altså... Tones fremførelse fortjener en sekser, men låtmaterialet hun har å jobbe med holder det på en stødig femmer.

Usikker på Tor. Kjenner jeg gleder meg til om og hvis, noen fremfører hans låt, Ingen er så nydelig som du....i mellomtiden, snurr neste artist. Not my cup of tea.

Hva? Ah søren, der skilte vi litt lag. Synes nemlig Tor var helt nydelig i dag.

Anne Kristine

Anne Kristine

Er på do og smuglet med meg mobilen (som du foreslo👍🏼), og MÅ bare kommentere Tones versjon: Wow!! Hun må bli countrysanger!!

Nå tilbake til trøndergjestene🤪 Forts god lørdagskveld😊

Hahahahaha! Dette digger jeg :-D :-D

Stolt over å være bergenser!

Skjønner jeg godt! God dag for Bergen :)

Oh my good ❤️ Tshawe is the man! Terningkast 6 😁😍 fantastisk bra fremførelse i beste Waylon Jennings stil. Jeg er skikkelig imponert ☺️

(Ser HGVM på Sumo... Ikke reklamepauser der 😁).

HVA?! JUKS!! Hahaha. Men shit, nå gleder jeg meg :-D

Kan du prøve å lage en topp 10-20 liste over de beste låtversjonene fra Hver gang vi møtes gjennom tidene? 😍😍😍

Å herregud, det hadde vært nydelig! Kan gjøre et røsk på mine favoritter i hvert fall. Har ikke sett alle sesongene, men funnet ganske mange magiske tolkninger på nett :-D

Kun 3 uker igjen til den norske MGP finalen nå! :)

I knooooow! Og gjett om jeg skal live-blogge om den :-D :-D

TSHAWE!!! Rå mann, 6 er det eneste denne terningen faller på!

Tips! Hvis du ser på sumo fremfor å spille nettpoker i pausen så sparer du både tid og penger :-D

Haha! Takk for tips. Det er notert. Men skal ikke kimse av å være blakk heller x-)

Herregud Tshawe 😍dauer her.SÅÅÅÅ bra. Jeeeez... tips, vasket do i pause,billigere enn nettpoker🤣

Haha! Burde vasket doen, isteden for å kaste pengene mine ned der x-)

Tshawe altså!! Dette var kult 😎

Iiik, jeg catchet det ikke helt jeg. Skjønner at det er kult, jeg bare... vet ikke. Det var ikke helt for meg. Som å spise oliven i starten. Man kan skjønne at det er noe spesielt her, noe som kan være fantastisk godt til og med, men i starten smaker det jo bare høgg x-)

Tshawe traff ikke meg heller.. og faktisk ikke silya heller...

det var bedre før pausen!

det der var RÅTT!!

Enighet! Rått og unikt. Hu der ække god x-)

Silya! Dæven døtte!

I know! Den dama er ikke riktig nagla, haha! Helt rått :-D

Takk for følge.C traff ikke i kveld. Nå er det natta her, jobb im. Prekas. B ps best før pause 🙃

Enighet i alt. Som vanlig. Vi er som to dråper x-)
Lykke til på jobb i morgen, det kommer til å gå knallbra :-)
/highfive!

https://www.youtube.com/watch?v=AzKBQk8AfRw Har du ikke hørt denne, er det bare en ting å gjøre: trykk på play og nyt! Sesong 6, Benny Borg sin dag

Datt av lasset idag fordi eg satt langt inne i min egen avhandling, om vår strabasiøse turbohelg i Bergen.. Men gløtta opp på tv'en innimellom, og fikk med meg så mye som man kan få med seg.. Når 4 spinnville små går amok før leggetid..

Høgt nivå idag, som du sa..

Likte forsåvidt ikkje trompeten på Hans Petter's arrangement, men det besta han har gjort te nå.. Heilt klart..

Tone va for meg heilt ok, men hu drukna litt i Mini'en sine desperate rop om "Leeeeelp" (hjelp), når han røyk lukst i loppekasså..

Tor va tebake i soul landskapet, men drog den vel gjerna ikkje "over the top", kveld.. Syns ikkje det va lika imponerande som tidligare.. Men så datt han ikkje lika langt ner, som tidligare heller..

Tshawe og Silya forsvant i tannpuss, Eldstemann sin Nintendo Switch spilling med høgt volum og ein gut i Midten som leste høgt fra dassbokå Kånå hadde kjøpt.. Ikkje alt som stod der, va for ungar.. Fant me ut..

Men fikk med meg Alsos på slutten.. Syns hu hadde nåke uforløst øve seg idag.. At hu liksom ikkje heilt hadde bestemt seg kor hu ville hen, med låten.. Alikavel e det stødigt som fjellet.. Kanskje litt for stødig, ikveld.. Om mulig..

Men nå, god natt.. =D

Hahaha! Det var dagens analyse x-)
Vi kan vel være enige om at barna vant denne runden, haha!

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram