hits

Hipp hurra for hverdagskjærligheten ❤️

På en båt, med en kaffe og bare oss to - kan det være kjærlighet?

Det er egentlig ganske lenge siden jeg har skrevet om den enkle, rare hverdagskjærligheten, i hvert fall med tanke på hvor mye den betyr for meg.

For det er så fint å ha det bra, når det egentlig ikke skjer stort. Når man bare er sammen i stillhet. I en bil på vei et sted, i en sofa på vei mot ingenting. Bare kjenne på kroppen at det er godt å være sammen. Trenger ikke være mer enn det egentlig. Bare være nær.

Jeg merket det faktisk i går kveld da jeg sto på kjøkkenet for å rydde litt. Christina var oppe, jeg var nede og plutselig kjente jeg at jeg savnet det lille ospeløvet. Gledet meg til å se henne igjen.

Det er ikke verst når man ser hverandre stort sett dagen lang. Bor sammen, lever sammen, jobber sammen. Likevel blir det visst ikke nok. Det må være et godt tegn :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Misforstå meg rett, vi er ikke sånne klisjékvalme folk som kaller hverandre sussebass og tegner hjerter til hverandre dagen lang. Vi krangler og klager og tisser med døra åpen.

Noen ganger har jeg bare lyst til å kaste henne ut etter buksehempa, andre ganger kjenner jeg selv at jeg er en plagsomt irriterende drittfyr, men vi har noe ekte. Noe som stikker langt dypere enn tomme doruller og størknet grøt i kjelen.

Vi liker å være sammen. Sammen om barna, sammen om livet, sammen om å være sammen. Og det er fint det. Det er godt å være sammen. Trenger ikke være så mye mer enn det.

Må ikke hoppe hånd i hånd i fallskjerm eller gifte oss på toppen av Eiffeltårnet. Kan også bare være en stille stund uten en eneste baguette i sikte. En liten tur i skogen uten niste.

Et lunt smil, et kjærlig blikk, en felles forståelse. En varmende kopp, en liten vits, et kjærestepar i gamledager på vei over fjorden på Bastøyfergen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

/ Det er fint det <3

12 kommentarer

Så utrolig koselig skrevet! Ofte glemmer man det hverdagskjærligheten når instagram er full av overdådig kjærlighet med mye materialistiske ting. Var utrolig bra og koselig skrevet, ble litt rørt.

Tusen takk for det :-)
Kjærligheten trenger ikke være så vanskelig. Trenger ikke være glitter og glam, kan også være fire tøfler i en sofakrok :)

Vakkert! Akkurat sånn er kjærligheten :) <3

Enig <3
(Men nå er jeg ganske inhabil da) x-)

Nattens dronning

Nattens dronning

Puh ! Deilig å lande inn på din blogg og ditt behaglige innlegg,etter å lest om Valentine og krampeaktig ADHD "kjærlighet" midt i livet. Nydelig og sund kjærlighet du beskriver her :o)

Tusen takk for det! Viktig å være litt ærlig også, ikke bare gå for overlykkelig kjærlighet på LSD i sosiale medier ;-)

Misforstå meg feil eller forstå meg rett

Næh ;)
http://www.sprakradet.no/svardatabase/sporsmal-og-svar/forsta-eller-misforsta-meg-rett/

Det fineste min kjære gjør for meg er når han spør om jeg vil ha en brødskive,eller koker havregrøt til meg😚

Dere er så goals ass ❤️ Virkelig!!!

Og ja - I?m back 😎

Å hei Mari!! Det var altfor lenge siden sist :-D
Utorlig hyggelig at du fant veien tilbake - har savnet deg :-) :-)
/highfive!

Så fint skrevet. Det er de små tingene man gjør i hverdagen som kan være det som betyr mest. Husker eks-kjæresten min og jeg alltid la små lapper med oppmuntrede ord i nistepakkene til hverandre, og det kunne utgjøre forskjellen på en god og dårlig dag.

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram