hits

Live fra "Hver gang vi møtes" - Tones kveld

Det er lørdag, det er liveblogg, det er Tone sin kveld. Nu kör vi! :)

* Blogginnlegget oppdateres kontinuerlig utover kvelden *

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

19.58: Blogginnlegg opprettet, på plass i joggebuksa i sofaen til mamma og pappa på Kolbotn. Har delegert min del av ansvaret for legging av barn til muttern. Det var lurt. Flink gutt, snill mamma ;)

20.01: Må innrømme at jeg ikke er veldig bevandret i Tones samlede verker. Kjenner bare til et par låter, men må innrømme at jeg er utrolig svak for "Di første jul". Den er nydelig. Helt nydelig. Håper noen synger den, selv om julesang kanskje er litt utenfor sesong x-)

20:05: Noterer meg at jeg aldri kunne vært venn med en gjeng artister. Stemmebånd, du liksom.. Når noen utfordrer til bading, så bader vi. Tone Damli, douze points!

20.15: Låt 1, Tshawe - Stuck in my head
Etter en tolkning som traff meg som en våt klut på en kald dag i forrige uke, er Tshawe tilbake! For en entertainer og herlig fyr. Dette liker jeg. Innslaget med Vinnie funker, jeg liker at Tshawe har klart å dra låta over på sin banehalvdel og gjøre den til sin egen. Dette føles som en perfekt radio-hit.
Terningkast: 4.

20.16: Klarer ikke bestemme meg for om Tshawe fortjener 4 eller 5 på terningen. Tar gjerne imot innspill i kommentarfeltet :-D

20.22: Låt 2, Christel - The bliss song
Går det an å overtolke en låt? Vet ikke om det er et begrep, men jeg føler liksom at det ble litt rart det her. Fra det litt mørke musikalske til det melankolsk vokale i en sang som egentlig bare er sukrete søt. Det er klart, det er jo fint da og veldig flinkt, men det treffer meg liksom ikke helt. Fint å se Christel dra tolkningene et hakk videre, men jeg må dessverre innrømme at jeg likte den påfølgende reklamen for epler fra Syd-Tirol bedre.
Terningkast: 3.

20.26: Etter mye om og men, oppjusteres Tshawe til 5 og Christel til 3. Får være måte på hvor streng man skal være.

20:30: Ekstremt fascinert over den reklamen der Carsten O. Five prater og plutselig blir til en magasinforside. At man kan gå på månen er én ting, men dette! #nåharjegsettalt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

20.38: Låt 3, Hans Petter  - Hello goodbye
Hans Petter, jeg må innrømme.. Jeg hadde mistet litt trua. Men dette.. Dette er saft på en glovarm dag. Dette er dritbra. Bedre enn originalen? Ja, det tror jeg faktisk. Sårt og litt køntripreget uten å bli for mye i noen retning. Innlevelsen virker veldig ekte og hele komposisjonen er perfekt balansert. Nei, Hans Petter, dette var bra. Enig med Tor: Hans Petter Gåsehud.
Terningkast: 5.

20.42: Stine fra kommentarfeltet setter ord på nøyaktig det jeg føler, så her kommer hennes kommentar, ord for ord:
"Noe jeg liker godt med denne programserien, er at vi liksom blir mer kjent med artister man ellers kanskje ikke hører på/ mener noe som. De er jo jammen meg folk, som oss. :) Tone virker som ei sympatisk dame, alle overskrifter til tross. Også får man jo høre kjente låter i ny forkledning. "

20.47: Bergliot minner meg på at det er tid for Teos ukentlige Hver gang vi møtes-snack. Han er helt gal etter å få spise snø på balkongen til muttern og fattern, så da blir det snø på menyen i kveld :-D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

20.49: Tredje program på rad jeg må google om han heter Tor eller Tore Endresen. Jeg er dum. Type stokk.

20.52: Låt 4, Tor Endresen - Tone (butterflies)
Hmm... La oss ta det kjempepositive først. Stemmen i refrenget sitter som Dan Børge i beste sendetid. Knall! Men jeg likte ikke helt den overgangen til å synge direkte til henne. Fikk sånn merkelig konfirmasjonsvibb / bryllupssang fra onkel følelse over det. Klarer ikke helt definere det, bare likte det ikke helt. Men stemmen var fin da. Tor er en sommerfugl.
Terningkast: 3.

* DEL 1 SLUTT - TISSEPAUSE *

21.18 (pauseblogging): Alle som måtte tro at hunder ikke kan se hva som foregår på TV, tar feil. Her følger bevis. Hver gang det kommer en hund på TV, spretter Teo ned fra sofaen og står og logrer foran skjermen :-D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

21.35 (pauseblogging): Den pausen mellom del 1 og 2 er så ulidelig lang når man bare sitter og tvinner tomler foran peisen. Men hey, det ansiktsuttrykket her blir aldri gammelt ass x-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

* START DEL 2 *

21.43: Endelig slutt på pausen. Seriøst TV2, den pausen mellom del 1 og 2 er altfor lang. Tenker dere ikke på oss som sitter her og stirrer i taket mens vi venter fortvilet og ser på sportssendinger fra idretter vi ikke bryr oss noe om? Hilsen mann som synes fotball er kjempekjedelig.

21.46: Samme det, nu kör vi!

20.52: Låt 5, Silya - Winner of a losing game
Dette gidder jeg ikke kommentere engang. Jeg grein. Endel, faktisk. Caller det bare allerede jeg: Årets TV-øyeblikk 2018 ❤️
Terningkast: 10.

22.04: Låt 6, Claudia Scott - Look back
Claudia fikk den kjipe jobben med å hoppe etter Wirkola på ryggen til en snøleopard i dag, og lander vel et sted rett over kulen, men godt bak den grønne streken for min del. Mulig det bare er Claudia og jeg som har litt dårlig kjemi, men jeg synes kanskje det blir litt tamt, jeg altså. Igjen. Kanskje bare sjangeren hun jobber i som ikke treffer meg helt i tarmtottene. Trodde egentlig jeg likte countrymusikk, men begynner å tvile litt. Litt antiklimatisk slutt i dag.
Terningkast: 3.

22.06: Konklusjon: Det er vel ikke vits å suse rundt grøten her: Silya var ni fullvoksne hestehoder foran de andre i dag. Synes Tone fremsto som en kjempesympatisk og herlig jente som tilsynelatende har ekstremt mye mer under topplokket enn tabloidene vil ha det til. Godt å ha Tshawe tilbake, ny toppnotering på Hans Petter og Silya fikk meg til å gå ned et par hundre gram i tårer. Som passer bra, for jeg har en dress å passe inn i til Vixen-festen i morgen ;-)

Fin kveld. Bra kveld. Og nå er det Gullfisken! :-D

Tusen takk til alle som har fulgt med og bidratt med kommentarer. You guys :-*

/ Sees om ei uke!

117 kommentarer

Tut og kjør! Jeg er klar.

Perfekt! Da kjører vi :-)

Anne Kristine

Anne Kristine

Låt 1: sikkert kult for mange, men dessverre ikke for meg.

Likte den jeg. Kanskje fordi jeg ble litt skuffet over Tshawe sist. Likte energien :)

Så bra at du er på plass igjen. Jeg er klar

... velkommen tilbake, Tshawe! :) Denne likte jeg. Pangstart på kvelden.

Enighet! Men snakker vi 4 eller 5?

Perfekt radio-hit = terningkast 5! :D

Enighet over hele linja :)

Vær snill, gi den en 5'er.

Absolutt. Vi går for det!

Anne Kristine

Anne Kristine

Låt 2: Christel - du får vann til å bli fløte!

Stemmen er upåklagelig som alltid, men helheten ble litt kjedelig for meg. Tøft, men sant.

4 eller 5 du liksom... 5+ :-))

Knallstart!!

Digger denne live-bloggingen.

Haha, takk for det, Rita! Live-blogg er fremtiden :-D
Men enig med deg, vi skrur Tshawe opp til femmern :)

Christels stemme er bare såååå fin. Låten ble litt "anonym", men fin. Ikke den beste hun har sunget, etter min mening.

Helt enig! Uff, dro den helt ned til terningkast to. Det føltes for lavt... Nei, oppjusterer til 3.

åå, dette er så koselig :)

Tshawe er bare kul :)

Enig. Tshawe er rå mann :D

Tshawe rakk jeg ikke, Christel, nydelig, men er det bare meg som synes alt hun synger blir likt??????

Da må du spole tilbake for å få med deg Tshawe. Det var knallbra :-)
Jo.. du har et poeng. Blir litt likt til tider. Trekker litt for det i dag. Mer eksperimentelt i dag, men treffer meg ikke helt dessverre.

Var redd vi måtte gå glipp av live-bloggingen pga Vixen, godt du er på plass 😊 Synes godt den gjengen kunne tatt et bad sammen med Tone.

Låt 1 med Tshawe (og Vinni) var litt kul og laidback,terningkast 4 og en halv.

Helt enig i anmeldelsen av låt nr 2 med Christel, du har med akkurat det jeg tenkte!

Ha ha, jeg ler av eplekommentaren! 😂

x-)
Sjeldent fått så lyst på epler. Like før jeg pauser hele sendingen og kjører ned på butikken. Eventuelt hele veien til Syd-Tirol.. :-D

Noe jeg liker godt med denne programserien, er at vi liksom blir mer kjent med artister man ellers kanskje ikke hører på/ mener noe som. De er jo jammen meg folk, som oss. :) Tone virker som ei sympatisk dame, alle overskrifter til tross. Også får man jo høre kjente låter i ny forkledning.

Som om jeg skulle sagt det selv!! Æh, poster inn kommentaren din i innlegget :-D

Husk Theo🐕 godistid💙

Haha! Ja søren. Han maser bare om å komme ut på balkongen til mams og paps for å spise snø, så det blir snøsnacks i dag :-D

E iriterte me grønn over "jeg er Marlene"reklama.

Grønn som et grønt eple..? x-) sorry

Anne Kristine

Anne Kristine

Låt 3: langt bedre enn originalen! Terningkast 4

Enig! Nok en gang er vi som to dråper, bare at jeg skrudde ham opp til femmern :)

Hans-Petter: "Får skallebank i hjertet når du går..." Kult med norsk tekst, men "en i mengden". Skilte seg ikke veldig ut. :)

Likte den faktisk veldig godt jeg. Synes det var det beste han har gjort til nå :)

Spolt...... herregud Tshawe 😍 6! Dauer her😍

Å jeg elsker låta til Hans Petter ❤ Endelig litt hver gang vi møtes magi

Magisk og rørende av Hans Petter! Kunne hørt på stemmen hans hele kvelden, så fint var det. Ellers fint å få vite bakgrunnen til Tone, fra hennes side 😊

Helt enig! Må innrømme at jeg nok har vært litt hard mot Tone oppigjennom. Lest litt for mange tabloidaviser.. :-/ Tone virker like ekte som hun er sjarmerende :)

Teo trenger godteri!

Han ble kjempeskuffet da jeg ropte ham inn igjen og han trodde det var godteri på gang. Skal tenke over det ;)

Den festa seg liksom ikke helt i øret på meg... Men jeg liker fyren. Flott utstråling.

Jeg skal gifte meg med Hans Petter😍 han vet det bare ikke , ennå.....😍💙

Bergliot: Nå lo jeg!! :D Vet du definisjonen av en stalker? Det er når to stykker går tur i parken, og bare den ene vet om det... :) Lykke til med Hans Petter. Kjekk kar!

STINE- 😂😂 se bak treet🙈💃

jaa, Tor Endresen!! Er egentlig ikke fan, men dette rocker!!

Ah, kanskje er det bare jeg som er litt treig? Synes det var kult, men klarte ikke helt den oversettelsen til å synge direkte til henne. Fikk så "tantes tale i bryllupet"-vibb over det x-)

Anne Kristine

Anne Kristine

Låt 4: Terningkast 4 - bedre enn originalen👍🏼

Tor Endresen, dette var knallsaker!

Jøss! Klokka ni allerede? Tor sparka i fra! Ikke helt min musikk, men låta er fengende og Tor gjør stas på den!

Ja tiden går så sykt fort! Fint spark fra Tor, men traff meg ikke helt i sikringsboksen.

HAHAHA dævver av stalkerkommentaren! Fin pauseunderholdning dette :'D

Klinte til med en høylytt LOL selv x-) Dagens fra Stine! Vurderer å sende sjampis i posten.

Madeleine Antoinette

Madeleine Antoinette

Faderullan!Jeg glemte tiden, så på en spennende serie, så nå får jeg bare ta igjen det tapte. Sumo er tingen 😊

Serie? Med mindre du er helt i innspurten av siste sesong av Game of Thrones, er det ingen serie som kan overgå Hver gang vi møtes på en lørdag kveld x-)

I dag er vi veldig enige kjenner jeg. 😊

Haha, har ikke sett ut på månen, men den må stå på helt riktig sted i kveld :-D

God nr 2 Tor Endresen💞 fy f.... Så bra!!!!!

Godt nivå på gutta i kveld! Veeeldig spent på Silya :-D

Tshawe er min soleklare favoritt så langt.

Madeleine Antoinette

Madeleine Antoinette

Du har et poeng der, men øko-terrorister som herjer i Broen, blei veldig spennende! Snakker om GOT, suger at det er så lenge til siste sesong kommer! Awesome serie!

Veit. Helt grusomt. Kan bli deprimert og ty til jazz og portvin bare av tanken.

Madeleine Antoinette

Madeleine Antoinette

Hahaha! Jeg tror jeg går for jager og metal 😂

Jägerbomb og 90-talls techno, da er´e helg!

Hahaha! Jazz og portvin, faktisk. Da er det triste greier! :D

Hahaha! Da nærmer vi oss bunnen av bøtta, der fiskeblod og rustne kroker møtes.

Har forresten sjekket VG og Dagbladet i pausen og konkluderer med at jeg liker deg best denne uka også

Wohooo!! Har ikke sjekket noen av dem enda, stoler på egen dømmekraft så langt x-)

Madeleine Antoinette

Madeleine Antoinette

Er det bare meg med mitt snev av autisme, som henger seg opp i hånden til Cristel? Ho synger nydelig,men jeg blir så distrahert av den hånden 😂

Hahahaha! x-)
Mon tro hva hun griper hele tiden. Kanskje hun ser mygg vi andre ikke ser..?
Eller har hun en slags merkelig øyesykdom som gjør at hun ser en stor og kosete valp foran seg til enhver tid? Ytterligere analyse følger neste uke.

Ei... nå syns jeg du var ufortjent streng mot (onkel) Tor.. dette tror jeg er ett tilfelle av at han ikke vet hva godt han skal gjøre for å støtte sin grand prix kompanjong.. og det ender i en nydelig hyllest. Rett inn på min Spotify og aldri undervurder en Bergenser som helt åpenbart gir elsk på noen andre

Godt poeng. Glemte å tenke på at de kjenner hverandre. Det hjelper jo litt. Endel faktisk. Traff meg fortsatt ikke helt, men digger trøkket i refrenget :)

Er dette en type konkurranse?

Hvis ja, hvordan vinner man showet?

Nybegynner her hehe😅

Neida, de bare synger hverandres sanger. Nye artister hver sesong, men i hver sesong synger alle artistene en låt fra de andre artistenes repertoar. Herregud, så dårlig forklart x-)
Men hver kveld er det altså én artist som får 6 av sine låter tolket av de andre. Ganske fint :)
Første gang jeg følger med også, tror det har vært typ 5-6 sesonger tidligere.

De kårer vel ikke en vinner, men på slutten av hver episode velger kveldens hovedgjest en av sangene de vil høre igjen og synge sammen på :)

Madeleine Antoinette

Madeleine Antoinette

Det er som om ho slipper ut noe. Kanskje det er tryllestøv? Sånn type Tinkerbell fairydust. Ho er jo så fortryllende 😂

Haha! Må være noe sånt x-)

Ååååå, så lang den pausen var da!! Klar igjen!

Vurderer fakkeltog for å få TV2 til å kutte ned den pausen betraktelig.

Klar med tørkerull her😭 stor forventning til Silya💞

Også så veldig også!!

Madeleine Antoinette

Madeleine Antoinette

I dag var jeg veldig glad for den pausen, for nå er jeg på samme plass som resten ta folket 😊

Madeleine Antoinette

Madeleine Antoinette

Klump i halsen, klump i magen og rusk i øynene... Silya ❤

Sukk... Kjærlighetssorg er like hardt for kjendiser som det er for oss "vanlige dødelige". Og første gåsehuden i kveld kom med Silya. Sårt og vakkert.

Anne Kristine

Anne Kristine

Sylia: WOW!! Terningkast 12!! (2x6)👏🏻😘

Kunne ikke vært mer enig <3 <3
Jeg grein.

Altså....ser ut som en rosin i trynet...ikke bare tottelotter i badekaret,som reagerer sånn på vann...

Nydelig 💞

Heilt topp detta.. '

Hadde full krisestemning her i heimen, når eg under litt designarbeid klarte å sletta 3-4 innlegg.. Men, ved å lura meg inn i ett eller "cache greier" så greide eg å redda innleggene.. Puuh..

Og når eg då ikkje har fått sett på tv.. Men, kava i vei for å ordna opp.. Så blir man jo greit oppdatert her.. Fått med meg Tor som igjen tok sjumils steg bakover..

Så, god kveld i stugo.. Og Silya e vist Christel Alsos i forkledning idag..

Intenst...

Claudia, ikke min greie.

Claudia - det ble som å hoppe etter Wirkola. Har fremdeles Silya i øret, med tilhørende gåsehud på armene.

Silya, du fikk meg til å rense skikkelig opp i systemet... Full oversvømmelse her 😢💖

Ja fy fasan, det der var sterkt.

Claudia for the win. digger den dama

Gleder meg til Claudia og jeg finner kjemien. Vi er ikke helt der enda.

Anne Kristine

Anne Kristine

Kommet ut av tellinga - men likte Claudias versjon😊

Litt platt av Claudia, men grei nok.

Enighet. Venter fortsatt på at hun skal WOWe meg.

Silya var så intens at jeg nesten ikke får med meg noe mer..

Helt enig. Burde bare avsluttet programmet der. Magisk. Rett og slett.

Å, nei! Christels kveld neste lørdag, og jeg skal i 50-årslag. Gyldig grunn til å avlyse? Iallefall, takk for i aften! Det har vært aldeles fortryllende. Som vanlig.

Absolutt! 50-årslag kommer det flere av. Christels kveld blir bare én gang x-)

Anne Kristine

Anne Kristine

Takk for følget i kveld - moro!

Og lykke til i morgen👍🏼 Har stemt på dere begge😊

Takk selv! Og tusen takk for stemmer :-) :-)

Madeleine Antoinette

Madeleine Antoinette

Få dere litt skjønnhetssøvn og masse lykke til i morgen!

Tusen takk for det! Gleder oss veldig, blir fint med en fest nå. Søndag til tross x-)

Særiøst, ka kompetanse har du te å dømma ein einaste sjid??!

Patetisk nebehåve e du, både du å det der andra "hysterisk morsomme" tagraset du e gift med. Gå å legg dåkker! Stakkars ongar så har så uintelligente foreldre.

Tone e best

Hahahaha! Dette er utvilsomt den rareste kommentaren jeg har fått i hele år. Hva i all videste verden gjør du inne på bloggen min hvis du synes vi er så ræva? Jeg synes fotball er ganske kjedelig, derfor ser jeg ikke på det. Virker som en grei løsning.
Men men, velkommen skal du være. Kos deg :-D

Men over til noe annet? Ser du på Nesten Voksen på NRK TV? :D Han med brillene minner meg sykt om deg. Det kunne vært tvillingen din. Både av utseende og personlighet. Nesten så jeg tror han er en parodi av pappahjerte. Og hun dama er jo ikke så ulik Kristina heller med tanke på væremåte :) Har du ikke sett det, så må du sjekke det ut og si meg hva du tenker!

Hahaha! Ikke helt umulig faktisk, for han spilte jo en rolle som parodi på en pappablogger i TV2-serien Hæsjtægg for noen år siden. Fikk flere spørsmål fra journalister om hva jeg tenkte om karakteren, hehe.

Må si at jeg synes han spiller utrolig bra og jeg liker en Nesten Voksen-serien jeg, selv om den ble slaktet i media. Men om han likner på meg..? Næh, synes han er langt kjekkere enn meg, haha!

Espen heter han visst.

Næh, så kult at journalister også har latt seg bite i det. Den serien er jo bare helt herlig da, så det synes jeg du skal ta som et kompliment uansett om du mener at han er kjekkere enn deg! Ha en fin kveld :D

Hei Nora. Håper dagen din ble fylt med masse gode opplevelser,som gjorde at du ikke behøver å gå inn på ting du helt klart tar avstand fra. Det må være ugreit. Ønsker deg alt godt, og håper du finner gode ting , å fylle dagen med. Løøøv💞 er sikker på at du også gratulerer Pappahjerte med velfortjent seier💞 varm klem, og du.... håper det ordner seg for deg 💞

Veldig fint svar. Har du lest historien om han som skrev til Sarah Silverman og kalte henne en... ja.. noe ufint. Hvorpå hun svarte slik du nå gjorde og det viste seg at mannen hadde store smerter i kroppen og ikke råd til operasjon, derfor sin bitterhet til livet. Så hun startet en kronerulling, tilbød seg å betale for operasjon og verden ble et bedre sted. Sånn skal jeg huske å tenke når man får sånn kommentarer, så tusen takk for et godt svar og et godt hjerte :-) :-)

Veldig bra og spennende innlegg
mange fine bilder
du skriver utrolig bra. fortsett med den gode jobben
Kan du vær så snill ta en tur innom bloggen min :)? Legge igjen en kommentar?

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram