hits

Babytiden ut av skapet

05.12.2017 - 21:30 13 kommentarer

Vi har så mye ting. Du aner ikke. Fra gulv til tak har vi ting overalt.

Og det plager meg, for som fattern sier: "Ikke ha for mange ting, for de tingene du eier, kan fort ende opp med å eie deg."

Det er faktisk helt riktig, for det var nøyaktig det jeg følte da vi hadde båt. Det var jo egentlig min båt, men etter hvert føltes det mer som at båten eide meg. Lå og gnagde på samvittigheten hele tiden.

Sånn har jeg det også med ting som bare tar opp plass. Hjelper ikke at det ligger i en boks på loftet, for det ligger der oppe og gnager på hjernebarken. Derfor ble jeg ekstremt glad da Christina i dag sa at en venninne av henne skulle komme innom for å hente litt babyting. Det gnistret i øynene mine. Sa du.. babyting?

Fra å ligge som en katt på sofaen, bykset jeg til som en fjellgeit og løp opp. Dro ut bokser og begynte å sortere. Klær, leker, seter - let´s go! Brått var hele det ene kryploftet endevendt og poser fylt opp. Og mens Christina så en annen vei, fylte jeg opp min egen pose med ting til kast som gikk rett i garasjen ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Øy, kom igjen a. Jeg har fortsatt noen gode år igjen.
 

Men så skjedde det som ikke skulle skje. Midt mellom en gammel xylofon og en utslitt bamse, fant jeg noe som traff meg midt i gørra. En leke jeg husker så altfor godt. Minnene kom krypende på og plutselig var man tilbake i det fineste av babytiden.

Da et lite smil kunne varme en hel dag, og barna luktet som karamell. Og da ble det plutselig litt vanskelig å kaste ting likevel. Ting kom ut av kastesekken, tempoet gikk ned og veldig mye mer gikk tilbake der det kom fra.

Heldigvis fikk mange fine barneting et nytt hjem i dag likevel, men fy søren så tøft det kan være å kvitte seg med babyting når følelsene tar overhånd og man plutselig blir myk som lunken karamellpudding ;-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Play that funky music, white sock

13 kommentarer

Tutten

05.12.2017 kl.23:09

Åh, si det da - hvilken leke var det som traff sånn?

Pappahjerte

06.12.2017 kl.11:01

En sånn isbjørn-hånddukke som Christina alltid tullet med barna med da de lå på stellebordet :´-)

06.12.2017 kl.00:58

Skjønner meg ikke på sammenligningene dine. Lunken karamellpudding? Den var spesiell.

Ulvehyl

06.12.2017 kl.11:29

Sååå herlig innlegg.Kjennesegigjeninnlegg<3 Her traff du en nerve i de fleste foreldre :)

Pappahjerte

06.12.2017 kl.11:38

Tusen takk for det! Ah, tøft når man blir tatt på senga av egne følelser midt i et lass av klær og leker. Gruer meg allerede til konfirmasjonen :-l
/ Ha en fin dag!

November

06.12.2017 kl.11:38

Du har en fantastisk og ekte blogg.Jordnært,vittig,underholdene og sist men ikke minst lærerikt for nybegynnerforeldre.Det er vel en sånn pappa som du er,alle vil ha.God jul til deg og din vakre familie.

Pappahjerte

06.12.2017 kl.11:40

TUSEN takk for det, November! Det var utrolig hyggelig sagt :)
Nei fy søren, nå tror jeg jaggu jeg kommer til å gå rundt og smile i hele dag. Så sant jeg ikke tråkker rett i yoghurt med nyvaskede sokker x-)
/ Ha en kjempefin dag!

Ulvehyl

06.12.2017 kl.11:45

Ønsker deg og dine en fin dag tilbake :)

Nonna

06.12.2017 kl.11:59

Du er hverdags intelligent og ellers:) Leser det av formuleringer osv.Det samme er kona di:) Flotte blogger dere har.

Pappahjerte

06.12.2017 kl.16:42

Tusen takk for det! Intelligent, du. DEN tar jeg med meg :-D Skal hilse frua og melde fra, så tenker jeg hennes dag brått ble et lite hakk bedre også :)
/ Ha en makaløst god dag!

LiJeSto

06.12.2017 kl.15:49

Hehe, så morsomt skrevet.

Tror nok du traff noe i rota til ganske mange foreldre, nybakte som mer erfarne.. Den plutselige lukte, den lille lyden, en leke, tegning eller ett bilde.. Helt plutselig sitter man der da, sentimental og rørt over egne følelser, minner og tanker :)

Skal ikke være enkelt å kvitte seg med ting.. :p

Lykke til videre i sorteringen, vi holder på med samme greia her etter våre tre.. :)

Pappahjerte

06.12.2017 kl.16:44

Takk for det! Ikke lett nei, men det er vel ikke meningen heller, hehe, Det verste er egentlig å kvitte seg med de helt spesielle babyklærne. Små pysjer, søte bodyer etc. Men også godt når man plutselig har plass i skapet igjen ;-)

Bjørg

08.12.2017 kl.23:26

Dere må ikke fine på å kvitte dere med babyklærne! Om 15, eller helst 20... år kan det være moro å ta dem frem og prøve dem på neste generasjon. DET er moro det! :-)

Skriv en ny kommentar

Norske blogger   Follow on Bloglovin        Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere