hits

To små perlehjerter

13.11.2017 - 13:17 8 kommentarer

Vi sier ofte at vi har fått en av hver. En rolig systematiker som mamma og en spinnvill kaos-apekatt som pappa. Og sjeldent har det vært mer tydelig enn da jeg fikk hjemmelagde farsdagsgaver av barna i går.

De hadde gjort seg flid med å perle hvert sitt hjerte, pakket inn og holdt på for at pappa skulle bli hoppende fornøyd på farsdagen. Og det ble han! Men samtidig er det et herlig stilstudie å se forskjellen på de to perlehjertene.

Storebror:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lillesøster:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til sammenligning:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Aner jeg en ørliten forskjell i tankemønster her? Den ene ligger an til 5 år på NTNU i Trondheim, den andre noe litt mer kreativt, kunstnerisk og kaotisk. Blogger kanskje..? Dattera til? Datterhjerte.blogg.no? Haha, DET kunne blitt interessant.

"Hei bloggen. I dag fant jeg pappa svingende fra en lampe i taket mens han sang og filmet seg selv. Mamma sitter nede og strikker og blar gjennom gamle bilder av Jacob Oftebro. Jeg må flytte. Nå"

Digresjon slutt, ville bare si at det er interessant å se hvor ulike barn kan være selv om man oppdrar dem helt likt.

Den ene hater smør, den andre spiser gjerne bare smør. En liker pizza, en hater pizza og når de perler hjerter er de like som olje og vann. Sant å si så er det bare deres felles forkjærlighet for sushi som gir dem en slags familiær likhet x-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

/ Ha en fjong ny uke! :-)

* Følg Perlehjerte på Facebook *

8 kommentarer

Ash

13.11.2017 kl.15:29

Jeg har og en av hver og en som er en blanding mellom dei to og minsten ser ut som hun blir mest lik kaos hjerte 💜

Pappahjerte

13.11.2017 kl.20:50

Hihi :) Er så moro hvor forskjellige de kan bli med samme utgangspunkt :-)

Sigrid

13.11.2017 kl.17:52

Men likevel er det system i rotet. Med unntak av de to rød nede til venstre er det ingen like ved siden av hverandre. Riktig nok er det et helt annerledes system, men mye vanskeligere å opprettholde!

Pappahjerte

13.11.2017 kl.20:49

Haha! Liker at du har studert kaoshjertet :-D Ja, det er akkurat et sånt type system som sikkert er logisk for henne, men vanskelig å se med det blotte øyet. Litt sånn som jeg organiserer alt jeg eier ;-)

Lina

15.11.2017 kl.14:31

Jeg mistenker at det handler vel så mye om alder. Gi henne to år til på baken, så perler hun også slike hjerter som Plutten :p

16.11.2017 kl.16:11

Akkuratt dette handler nok vel så mye om alder som hvordan typer de er.

Pappahjerte

17.11.2017 kl.11:43

Njaaaa, egentlig ikke i deres situasjon faktisk. For det er gjennomgående for alt de gjør, også sammenlignet med hvordan eldstemann oppførte seg i samme alder. Har også venner av lillesnupp i samme alder som oppfører seg like ulikt :)

Line M.

18.11.2017 kl.04:00

Ååå nå fikk jeg lyst til å perle 😁

Det er ganske koselig å sitte med barna å gjøre det faktisk 😊

Skriv en ny kommentar

Norske blogger   Follow on Bloglovin        Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere