hits
16 kommentarer

Nå begynner du å gå tom...

Hah, aldri! Jeg skal blogge hver dag til jeg blir 85 og først da skal jeg vurdere å legge ned pennen og gå over på napoleonskake ;-)
/highfive!

Enig med han over! Jo, du har postet mye av dine gamle innlegg som nye i det siste! Blir for kjedelig.. Akkurat som du og kona skriver om veldig mye av det samme. Forstår dere bor sammen men come on

Absolutt glad for kritikk, så det er notert :) Selv om jeg ikke helt skjønner hva du mener med at jeg har postet gamle innlegg som nye. Med unntak av nesespray-videoen har jeg vel ikke re-postet noe gammelt på evigheter? Synes ikke Christina og jeg skriver så fryktelig mye om det samme, men vi er jo et par og mange ting involverer oss begge, slik som den evinnelige koffert-debatten. Det er bare naturlig at vi iblant skriver om samme ting men med forskjellig vinkling, litt som at VG og Dagbladet ofte dekker de samme sakene ;) Men tar absolutt notis og takker for innspill :)

Hahahha, nå lo jeg godt!

I motsetning til de over så setter jeg pris på noen kortere, enkle poster som får meg til å le innimellom :D

Tusen takk for det! Synes det er fint å veksle mellom korte og lange innlegg, så får man litt av hvert :) Noen ganger passer det bedre å lese korte innlegg, andre ganger lenger, så da har man noe for alle :)

Helt uenig i kommentaren over her, om at du reposter gamle innlegg. Syns bloggen din (og kona sin) er en fryd å lese☺️Er innom hos dere begge hver dag. Keep up the good work og ha en strålende dag☺️

Det er ALLTID morsomt når noen får seg en tupp.... Så flott at du byr på det! Husker en gang min mann lå på gulvet og lekte med babyjente, hun kan vel ha vært fem-seks måneder. Han kjørte fly med henne over hodet. De hadde det veldig gøy, til han kjente en umiskjennelig lukt, og merket at det dryppet på ham. La oss si det sånn at hun har vel aldri hatt så ille diare hverken før eller siden... Men det var litt morsomt også!

Haha! Morsomt du liksom x-) Da har du aldri kjent følelsen av at hele universet svartner og hele verdens smerte samler seg i bukselommeområdet ditt x-)

Jeg tror egentlig det er helt umenneskelig og umulig å poste innlegg med forskjellig tema og innhold hver eneste dag i flere år. Flere innlegg vil naturligvis ha samme tema, men det betyr absolutt ikke at det er samme innlegg. Jeg liker godt de korte innlegge også, med bare bilder :)

Takk for det! Tror kanskje noen reagerer på korte innlegg fordi de føles for enkle å skrive. Jeg skjønner at det kan være litt vanskelig å forstå hvordan en bloggers arbeidsdag fungerer, men det er ikke nødvendigvis slik at de lengste innleggene krever mest arbeid. Dette gikk ganske raskt å lage da, men sånn er det når man får ideen servert på et sølvpung. Sølvfat. x-)

Ikke det at jeg synes det virker som om du lider av idétørke, men jeg har et ønske. Husker du at du spurte etter tips til gode bøker? Og fikk inn en hel haug? Hva med en "oppfølger"? Ble det noe lesing på deg? Hvilke bøker? Hva synes du? Hilsen litt over gjennomsnittlig bokinteressert :-)

God idé! Har vært gjennom et par bøker siden sist, går litt sakte på bokfronten om dagen, men skal prøve å få til et innlegg på dette :-D

Åh, det her minner meg om da mannen satt på lekematta og lekte (ispedd litt fysioterapi-derav sittestillingen)med eldstemann da gutten akkurat hadde hatt en operasjon i foten og hadde gips fra ytterste tå og helt opp til øvre del av låret...gutten var en baby/toddler og syntes det var gøy å løfte beina så høyt han klarte og smelle de ned i lekematta med all den kraft han kunne oppdrive... dette er jo en morsom*host* lek helt til gipsfoten treffer blink der beina til pappaen møtes ...jeg lo så jeg grein i takt med pappaens klynk...glad jeg ikke er mann :P

Når kommer det innlegget om en vanlig arbeidsdag for deg? Spent 😃

Haha, uffa meg det høres så vondt ut :p Men det er gøy helt til det blir skrekk eller vondt :p Når ungene herjer venter jeg bare på skriking for det kommer til å skje før eller siden :p

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram