hits

Vi har deg ❤️

Har du hørt om Hege? Hege Holen Paulsrud er dama som ene og alene har samlet inn svimlende 1,7 milllioner kroner til kreftforskning!

Ved å lage fantastiske kunstverk og selge dem til inntekt for Kreftforeningen, har Hege klart å flytte fjell helt på egenhånd. Hvert år siden 2013 har hun laget et eget bilde som selges eksklusivt til inntekt for Kreftforeningen, og til nå har hun altså samlet inn hele én komma syv milliooooner kroner!

Hvor rått er ikke det?!

Dette synes jeg er så utrolig imponerende at jeg har lyst til å gjøre mitt for at hun kanskje klarer å nå enda lenger! Dette innlegget er på ingen måte sponset, selv ikke Hege vet at jeg skriver dette, jeg ønsker bare å hjelpe til med å støtte en veldig god sak.

For kreft er noe som i større eller mindre grad berører oss alle. En farmor, en onkel, en venn, deg selv - alle har vi en kjennskap til kreft vi gjerne skulle vært foruten. Derfor synes jeg det er så fint at Hege har øremerket pengene spesifikt til kreftforskning. For at vi skal lære mer om sykdommen og kanskje kunne hjelpe fler i morgen enn vi gjør i dag.

Derfor håper jeg at nettopp du vil bli med meg å hjelpe Hege ved å kjøpe et bilde og dermed donere penger til kreftforskning. Hvert år er lager hun som sagt et nytt bilde til saken og årets bilde er like fantastisk som foregående år:


Bildene fra 2013-2017 (begge bilder: hegeprosjekt.blogspot.no)
 

Vi har allerede bestilt årets bilde og selvfølgelig kjøpt bilder tidligere år, for Hegeprosjekt er et fantastisk tiltak som gir deg noe så sjeldent som et kjempefint bilde som takk for ditt generøse bidrag til en viktig sak. Bildet selges kun i oktober og pengene går som sagt rett til Kreftforeningen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
"Think Pink" bildet fra Hegeprosjekt 2013.
 

Hvert bilde koster altså 250 kr. For den summen får du et nydelig kunstverk som du kan henge på veggen eller gi bort som en super julegave med mening. Uansett hva du gjør med bildet, har du uansett gjort et stort bidrag til en utrolig god sak. Og det føles utrolig godt å vite hver gang du går for bildet og ser det smile tilbake på deg.

Så kjære leser, hvis du har en slant å avse, hvis du ønsker et unikt kunstverk og en samvittighet ren som snø: Bli med meg og la oss hjelpe Hege å hjelpe andre :-)

Slik gjør du:

Pris:
- Årets bilde: 250 kr
- Jubileumspakke (alle tidligere Hegeprosjektbilder, inkl årets): 1500 kr

Det er VIKTIG at du følger malen under:

1. Betal penger for antall bilder/pakker (gjør dette først!). Enten med Vipps til tlf. 92 46 10 53 (Hege Holen Paulsrud), eller til konto: 1207.39.85429

2. Send deretter en mail til hegeprosjekt@hotmail.com

I mailen må du ha med følgende:
- antall bilder/pakker
- navn
- adresse
helst slik at man kan klippe/lime det rett til konvolutten, det sparer Hege for mye arbeid (se eksempel under):

Eksempler:

3 bilder
Hege Holen Paulsrud
Blåklokkeveien 4
9325 Bardufoss

eller om du kjøper jubileumspakke og tre bilder:

3 bilder + 1 pakke
Hege Holen Paulsrud
Blåklokkeveien 4
9325 Bardufoss


Vi har deg ❤️ (bilde: hegeprosjekt.blogspot.no)

/ Kjøp kunst, redd liv <3 del gjerne med gode venner

--> Les mer om Hegeprosjekt her

21 kommentarer

Siden jeg ikke fikk med meg de to første årene, har jeg i år kjøpt jubileumspakke. Dette er så flott!

DETTE er ren svindel. Man skal aldri betale før man har bestilt. Hvor dumme er folk? Spiller ingen rolle om det går til en "god" sak. Man er ikke så dum at man betaler først og bestiller etter på. Og hva slags garanti har man for at pengene går til det de skal gå til? Og at man får det man har bestilt? Bryr meg fint lite om hvilken erfaring DU har! Bryr meg om hva slags garanti man har her. Her er det snakk om en privatperson som til syvende å sist kan sette pengene i egen lomme... Og at du støtter dette Peter er helt uforståelig, du oppfordrer folk til å betale noe før dem bestiller... Skjerpings! Man er da lært opp til at man ALDRI skal betale før man har bestilt noe?!

Jeg likte deg og kona di før, Men kvaliteten på innleggene har gått ned syns jeg.

Beklager Carina, men hva i all verden er det du snakker om?! Du kan ikke bare hive ut et ord som svindel uten å ha noe som helst ryggdekning. Joda, dette prosjektet er riktignok drevet av en enkeltperson og det lener seg tungt på tillit, men tror du ikke noen hadde satt en stopper for dette allerede i 2013 hvis det var svindel? Eller 2014? 2015? 2016? Tror du virkelig at jeg hadde anbefalt andre å donere 250 av sine hardt ervervede kroner hvis jeg ikke visste at det gikk til en fantastisk sak, utarbeidet av en fantastisk dame som fortjener ingenting annet enn vår fulle respekt?

Jeg ser din skepsis og for all del, du trenger ikke støtte prosjektet, men vennligst hold deg for god for å spre mistillit og pølsevev om noe du tilsynelatende vet fint lite om.

Og hva gjelder å betale før man kjøper, er ikke dette ganske vanlig praksis på stort sett alle nettbutikker? Jeg pleier i alle fall å måtte betale flyturen før jeg drar på ferie.

Engasjement er bra, det skal du ha. Men kunne du ikke i hvert fall brukt 23 sekunder på å lese deg opp om Hegeprosjekt før du uttalte deg?

Og er du egentlig klar over hvor drøyt det er å anklage noen for svindel? Nettkasinoer, pyramidespill og forbrukslån, der snakker vi potensielt svindel. Hege bruker sitt talent og hjerte for å prøve å gjøre verden til et bedre sted og du slenger svindelkortet helt på må-få?

Jo da, det er sikkert godt ment å advare folk mot ikke blindt å stole på hvem som helst på nettet, akkurat den delen ser jeg, men det må da være mulig å formulere seg som folk.

Så vær så god, hvis du synes kvaliteten på innleggene min har gått ned fordi jeg prøver å hjelpe en dame som jobber på spreng for å skaffe midler til kreftforskning (les: KREFTFORSKNING), så er du velkommen til å finne veien ut selv.

Her må jeg faktisk kommentere, selv om Carina ikke kommer til å lese dette. Denne innsamlingen er ikke svindel. Hege hadde ikke klart dette over så mange år hvis ikke alle hadde fått det de hadde bestilt. Jeg har aldri vært i tvil om at pengene kommer det de skal og at bildene kommer til alle som har kjøpt. Hvis Carina hadde lest det Hege selv skriver så går det fram at hun har tett kontakt med Kreftforeningen i hele prosessen.

Det administrative i denne aksjonen er også dugnadsarbeid og derfor må det gjøres på denne måten.

Jeg betalte umiddelbart muligheten ble åpnet, sendte epost rett etterpå og det er helt greit for meg at bildet kommer i løpet av november.

Kjøpte fire selv og gleder meg til å gi bort tre av dem som julegaver :) :) Har allerede flere av bildene fra tidligere år og blir glad hver gang jeg ser dem :)

Kjære Carina: dersom du orker å gjøre små undersøkelser ved å for eksempel sjekke bloggen til Hege, så vil du se at dette ikke er svindel! Hege la blant annet i fjor ut bilde av overføringen av pengene til kreftforeningen. En aksjon med så stort fokus er det vanskelig å beholde pengene fra selv, da hadde hun ikke kunnet fortsette år etter år.

Amen. 23 sekunder med research ville kunne spart henne for den kommentaren der.

Om dette er kunstverk eller ikke er uklart for meg. Er det bilde kopiert på papir eller nummererte trykk? Bare lurer siden du sier det er kunstverk. Uavhengig av svaret ditt så kan det godt tenkes at jeg donerer penger til prosjektet.

Bilde kopiert på papir (A4, tykt sådan). Mulig jeg er litt slepphendt med begrepet kunstverk, men jeg synes i hvert fall det er kunst :-D

Nydelig bilde med tilhørende ord❤️ En viktig sak å støtte!

elisetarberg@hotmail.com

elisetarberg@hotmail.com

Dette må jeg kommentere! Denne oktoberaksjonen hadde sin spede start på Bardufoss for noen år siden. Hege hadde lenge hatt et ønske om å bidra med midler til brystkreftsaken og fikk ideen om å samle inn penger ved at folk fikk et bilde. På den tiden kombinerte hun jobb som flyger med sin store lidenskap:å male og tegne. Aksjonen ble en suksess,og de påfølgende årene ble et nytt bilde laget og solgt til inntekt for Kreftforeningen.

Hege tjener ikke en krone på dette. Det lokale næringslivet har vært flinke og sponset papir,trykking,konvolutter til utsending osv. Jeg vet at både mann og barn har hjulpet til døgnet rundt med å telle,legge i konvolutter og sende ut bilder! Det har til tider gått ut over både nattesøvn og andre oppgaver i en famile med fire barn,men år etter år har Hege orket å gå på en ny innsamlingsaksjon!

Så hvilken garanti har man som kjøper om at man får produktet man har kjøpt? Og at pengene kommer dit de skal? Det sier Hege litt om selv på bloggen sin. Det har hele tiden vært veldig viktig for henne at prosessene i dette går riktig for seg. Det er ingen som har kjøpt bilder,som ikke har mottatt varene de har betalt for. Og om det er kunst eller ikke? Hvem skal vurdere det? Hege maler/tegner alle bildene sine sjøl. Hun har hatt utstillinger og selger malerier.

Dette stuntet" Hege gjør i oktober er en flott måte å støtte en god sak på,og du får til og med et flott bilde for bidraget ditt! Jeg synes det står stor respekt av at noen orker å gjøre denne jobben år etter år!

Takk Elise! Teksten din var jo bedre enn min, haha! :-D
Jeg har kjøpt fire stykk av årets bilde og gleder meg allerede til de kommer i posten. Hege er så flink! :)

Tusen takk for at du deler Peter, og for så masse fine ord <3

Og takk for at dere kjøper, år etter år! Etiketten er skrevet ut, og bilder snart på vei!

For meg har noe av det aller fineste med dette prosjektet vært at det er et "kjøkkenbordsprosjekt", der dere er nødt til å stole på at pengene går dit de skal. At så mange faktisk gjør det, bare setter inn penger på min private konto, og stoler på at de får et bilde tilsendt, er HELT RÅTT! Og det er en av de mest rørende tingene med dette prosjektet. Det gir meg så troen på at de fleste av oss mennesker faktisk er ganske ålreite. Og så gjør jeg så godt jeg kan med å legge ut info underveis. Kreftforeningen er selvfølgelig også godt informert (og superhappy) for alle pengene de får takket være DERE bildekjøpere hvert år <3

I tillegg informerer jeg ganske klart i bloggen, både om at du må stole på meg, og om at bildene sendes i vanlig konvolutt, og kanskje kommer med en brett eller to. Vi har valgt å se på det som en sammenlikning med resten av livet - A4, men ikke helt perfekt ;) Så kan hver enkelt kjøper bedømme om det er kunst :)

Takk igjen, DERE ER GULL!!!!!

Baaaaaare hyggelig Hege! Det skulle bare mangle, med den fantastiske innsatsen du legger inn år etter år. Det må kreve en helt vanvittig innsats fra deg og familien, og jeg kan bare ikke heie nok på at du gjør dette for femte året på rad! Bøyer meg i støvet, starter bølgen, tramper og hoier - du er helt rå <3 :-)

Bodil Fosslund

Bodil Fosslund

Fatter ikke at du Carina kan stemple Hege som svindler. Det er kanskje lurt at man leser og setter seg inn i en sak, før man kommenterer. Det Hege har gjort over flere år, er helt fantastisk. Hege, DU ER GULL❤

Hei

Dette er ikke svindel. Spar dine sure oppstøt til deg og dine Carina. Bare ta kontakt med Kreftforeningen du, så skal du se at du blir skikkelig flau etterpå 😊 Jeg kjenner Hege og har kjøpt bilder hvert år i 5 år. Oppfordrer dere andre til å KJØPE masse bilder ❤️

Eg kan å skrive under på at dette ikkje e svindel! Men.. for all del. Nettrollet må jo få uttale seg. Eg bruke aldri å kommentere på innlegg. Men no går d utover nå eg trur på å har sjøl støtta/ska støtte igjen. Da blir eg litt irritert. Hege e ei ærlig å flott dame/jente! Oppfordrer alle til å kjøpe bilde! Bilde e akkurat like ærlig å vakkert som kunstneren bak bilde. Saken e viktig! (Treng vel strengt tatt ikkje si d). Eg e så imponert over det du får til Hege!! Og pappa hjerte; eg blei rørt når eg så du har blogga om d. No kommer budskapet enda lengere frem!!

Tusen takk fo rdet, Linn! Skulle bare mangle, Hege fortjener alt fremsnakk og drahjelp hun kan få :-)

Carina - ikke samme som over

Carina - ikke samme som over

Fantastisk! Liker at starter egne innsamlinger til kreftsaken. Dette skal jeg se nærmere på og kanskje det dukker opp et bilde på veggen min etterhvert.

Haha, liker navnet x-) Men så bra! Håper det ender med et bilde, jeg gleder meg i hvert fall veldig til å få mitt i posten :-)

Bruker å støtte rosa sløyfe i oktober jeg :) Brystkreft :)

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram