hits

Du vet du er småbarnspappa når..

Netflix har nylig bestemt seg for å skru opp prisene. De må helt innlysende ha innsett at det kommer til å bli ganske upopulært og sender i disse dager derfor ut en liten notis der de prøver de å rettferdiggjøre prisøkningen med at du tross alt får mer av det du liker best. Jeg har fått videresendt denne notisen av min gode venn, Simen.

Og de skal ha for forsøket, Netflix, for det funker sikkert kjempebra med en skreddersydd melding som dette hvis man er helt hektet på en tøff actionserie, ser mange filmer eller annet eksklusivt innhold man faktisk følger iherdig med på.

For en sliten småbarnsfar derimot...


 

/ 110 kr i måneden for Peppa Gris i HD? Tror jeg skulle overlevd uten x-)

19 kommentarer

Er du gal??? det er da nesten gratis!!! Mye gris for pengene.

Jo jo, men å kreve typ 30 kroner ekstra for å tilby litt ekstra barne-tv? For no griseri. Eller tør jeg si... svindel? x-)

Også i svenske kroner ?

Han bor i Sverige :-P

Heter du simen?? Nei!? Hva hmm

Heter du simen? Hmm nå husker jeg virkelig ikke hva du heter..

Hahaha! Neida, jeg heter Peter, men meldingen kom til min gode venn Simen. Står til og med i innlegget :-P Gooooood hælj!

Etter å ha tenkt litt husker jeg nå at du heter peter.. etter å ha lest bloggen i 100 år! Helt forvirra på en fredagskveld. Hahha tidenes mest usaklige kommentar..

Eneste sterke jeg har hatt i meg i kveld er oreo sjokoladen kan være sukkeret traff rett meg i hodet😀😀 nei no ser jeg det å.. hahaha bare glem det! Tjohei😂😂😂

Så lenge det ikke står "does Hollywood" bak programtitlene er det innafor 😇

Hahah huff, glad for at jeg er så heldig å kan låne netflixen til pappa vist jeg skal se noe :P

Er du så fattig?

Ehm... hæ? Tror "noen" har misforstått poenget med teksten her, haha! :)

Mulig det, men når du skriver at 30 kroner ekstra i måneden er dyrt, så begynner jeg å lure...

Nei da, var mer det absurde i utvalget fristelser man får i tilbudet som småbarnsforeldre, haha! Er absolutt ikke gnukk på sånne tjenester og betaler gladelig hvis tilbudet er bra. Har kjørt Netflix, Spotify og HBO en årrekke :)

Aha. Godt å høre :D

Nei, takke meg til å la kidsa ha hver sin bruker! Tvi om de skal få kødde til fars anbefalt-liste!

Hahaha! Så veldig enig! Har egne kontoer til barnas youtube også, hater når de ødelegger historikk og anbefalte videoer med "how to make slime" og "Elsa gets kidnapped by spiderman" ;-)

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram