hits

Vi som aldri blir lei...

Jeg vet at sommeren er over

og jeg vet at jeg har hørt den en million ganger

og at resten av verden begynner å bli skikkelig lei

og jeg prøver så godt jeg kan å bli lei jeg også.

Men likevel..

Hver gang den kommer på radioen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- "DEEE SPA CITO! " Quiero respirararara jito. Ejakekikaki lala lito. Dubidubidubi ditooo.. DESPACITO!"
 

Og jeg blir aldri lei! Alså, virkelig! Om noe, synes jeg bare den blir bedre og bedre. Hvordan er det mulig? Har jeg fått Bieber feber? Burde jeg oppsøke fastlege?

Jeg vurderer seriøst å lære meg spansk bare for å forstå hva i all verden jeg flyr rundt og synger halve dagen, dessuten vurderer jeg å stemme på Bieber i valget til høsten. Det er ikke bra, men jeg klarer ikke å stoppe det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- "Sobe sobe sobe, sobe sobeee!"
 

Så er spørsmålet: Er det bare meg? Er alle andre lei og jeg er sistemann som står igjen på dansegulvet alene og vrikker på norske-hofta med slipset rundt hodet mens barlysene blinker?

/ You can be des tva pegidåå! Deee spa cito.

26 kommentarer

Haha! Kjenner meg så igjen! Heldigvis er minsten på 8 like glad i låta som meg, så jeg kan late som jeg gjør henne en tjeneste når jeg setter den på;) Ergo: Du er ikke alene;)

Hehe god låta 😂 Du er ikke den eneste, vrikker meg gjennom dag og dynger for full hals DESPACITO 😂

Kan dere please, please, please spille inn ny gjesterommet?

Skrur opp når den kjem på radioen! 🤗😎😆

Hihi... spot on! Skjedd meg to ganger idag bare, og tenkte akkurat det samme... hvorfor blir jeg ikke lei denne låta? Favorito, favorito baby💃🏻

Har du hørt parodien? I wear speedos? Like god, om ikke bedre enn originalen (spesielt videoen 🙈🙈)

Guttungen som akkurat fylte 2 springer rundt å synger "pasito pasito" så antar at den er spilt over gjennomsnittet mye her i huset😅

Ingen fare, tror jeg ikke har hørt den enda.

Den kommer nok til meg neste sommer!

Tregere enn tregest.. En gang i tiden var jeg hipp og moderne jeg og. Spchaa kæbe her det kanskje da 😂

Blir aldri lei jeg heller! Den er jo rå! Haha. Jeg jobber i klesbutikk, og der spilles Despacito til stadighet. Jeg går rundt og synger og danser mens jeg bretter klær 😂

Blir aldri lei den sangen jeg heller :D Hehe :)

JEG ELSKER DESPACITO!!!!!!! Og JB, har planer om å gifte med med han jeg:)

Haha! Godt å høre at vi er flere :-D :-D Angående sangen altså, ingen planer om å skille meg fra Christina med det første ;-)

Tror folk det er Justin Bieber sin sang? Det kom jo en original uten han først, mye bedre uten den sutrestemmen hans ;)

Haha, neida vet at det ikke er hans sang, men han tilfører liksom sangen noe ekstra. Hilsen mann som i skrivende stund sitter og hører på The Beatles og føler seg veldig aldersforvirret, haha!

Mor i huset har leita fram Lambadamovesan fra da ho va ung og vrikk ivei tell Despacito. Tenåringan syns det e griseflaut 😎

Justin Bieber?! Du må da gå for originalen med Luis Fonsy- mye bedre! Elsker låta selv, til mine tenåringsgutters fortvilelse.

Vet du, jeg liker faktisk Bieber-versjonen bedre. Vet ikke hvorfor. Æh, hvorfor velge, jeg liker begge :-D

Hahah! Æ ælske den sangen fortsatt går kje en dag utn å hør på Despacito.

Sjekk ut Leo's versjon av Despacito på Youtube- den er ...litt anderledes enn originalen :)

https://www.youtube.com/watch?v=hcQyFtHMfbs

ja konge men ikke med Justin. Alterner med subeme la radio med Enrique Iglesias :)

Oh yeeees, den elsker jeg. Og "Vente pa ca" med Ricky Martin.

Despacito = Slowly

https://www.google.no/amp/s/www.thesun.co.uk/living/3799511/despacito-lyrics-english-meaning-justin-bieber/amp/ Har lurt en stund på hva de synger, den delen som er spansk da. Så søkte på tekst, og dette dukket opp (etter en del søk). Det stør først på engelsk (det Justin synger) og spansk (det de andre synger). Lenger nedenfor står alt på engelsk :)

Bare hyggelig :)

Ha en fin kveld videre 🙌🏻😁

Fint å lese at det ikke bare er meg! Ungene på 4 og 8 år digger den (nesten like mye som meg!) Spilles på full guffe i bilen, selv på veeeldig kort strekke ;-)

Takler ikke den sangen, men jeg hadde nok foraktet den enda mer hvis jeg hadde hørt jb versjonen - har heldigvis blitt spart for det:D

Skjønner ikke hva dere snakker om en gang, har ikke hørt låta, hverken med den ene eller andre 🙄

Og her står radioen på støtt.

Jeg var i Ecuador for et par-tre måneder siden, og fikk full opplæring av noen fra lokalbefolkningen om denne sangen, og de var sjokka over at sangen var blitt så populær. For det er virkelig en sang som ikke er spesielt fin, i hvertfall mener de det der nede. Hovedsakelig handler visst sangen om at han skal ta henne sååå hardt at hun glemmer etternavnet sitt(og det å glemme etternavnet sitt var som å banne i kirka der nede, aka noe av det verste du kunne gjøre.) Så det er en fengende sang, men med dårlig budskap. Men selv om de mente dette om sangen(dvs den uten JB), så ble den fortsatt spilt masse på radio, og til tross for at den var gammel der nede. Men nyt sangen, jeg gjør det fortsatt til tross for budskapet :)

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram