hits
7 kommentarer

Du kan også ødelegge en dag/liv ved å gi 3 åringen som nettopp har sluttet med bleie, feil farge på bokseren. Da er livet virkelig over, for den som var favoritten og som ble etterspurt i går, den er jo uberteit i dag. I dag skulle han jo plutselig ha den ensfargede grønne.

Haha! Høres veldig kjent ut, det også x-)

For å ikke snakke om hvis man har bretta brødskiva dobbelt ...

Eller når du gjør noe han hadde tenkt og gjort ;-) "jeeeeeg skulle låse opp døra!!!" Så låser han døra igjen for å låse den opp etterpå!

Av og til kan det nok være lurt, for fremtidens skyld, å ta opp kampen også 😉 Foreldre som hopper hver gang barna sier hopp, gjør kanskje både seg selv og ungene en bjørnetjeneste. Barnet har ikke erfaringer til å vite hva som er sitt eget beste alltid, den voksne må sette grenser og våge og orke å stå i "kampene". Ettergivende voksne skaper ofte egoistisk barn, som ikke alltid klarer å se seg selv i en større sammenheng her i verden. "Jeg skjønner at du har lyst på den rosa koppen, men akkurat nå er den i oppvaskmaskinen, så i dag blir det den blå - kanskje den rosa er ren og klar i morgen" - Det ivaretar barnets følelse av å få mene noe, men barnet ser at man ikke alltid kan få det akkurat som man gjerne vil alltid. Ta den lettvinte løsningen altså, men det er mulig du får litt av en jobb om en ti/tolv år 😉😉

Vet om en gutt som ikke ville i barnehagen dersom han ikke fikk ha på seg mammas truser - i en uke - noe som i følge barnehagetanten var nokså normalt.

Hihihi! :D
Til hans forsvar så brukte jeg mammas parfyme første gang jeg skulle begynne med sånt. Den luktet jo best, for den luktet som mamma :-)

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram