hits

Brillebjørn og is til kvelds

26.06.2017 - 21:15 3 kommentarer

Noen dager må det være lov å spise is, selv på en mandag. Spesielt når lillesnuppa har vært hjemme fra barnehagen med kennelhoste og feberpanne, og det eneste hun hadde lyst på var is. Og spesielt siden hun var med på å lage den selv :)

Altså, hadde folk visst hvor lett det var å lage superdigg is hjemme, ville is-produsentene gått konk på dagen. Du trenger bare en kjøkkenmaskin og noen få ingredienser for å lage is i verdensklasse.

Vi brukte en god håndfull frosne bananer, litt kokosmelk, litt fløte, et par spiseskjeer bakekakao, noen mynteblader og noen vaniljedråper. Og på 1-2-3 var det is til kvelds. Jeg nøt min med en glovarm kaffe, mens barna snek til seg røslige mengder tutti frutti-strøssel når pappa snudde seg bort ;-)


 

/ Lev vel på en mandagskveld :-)

3 kommentarer

Lisa

26.06.2017 kl.22:27

Her lukter det oppskrift altså!🤗 Som selvfølgelig serveres i kommentarfeltet 😎

27.06.2017 kl.05:17

Lisa: oppskriften står jo i innlegget :) Hvor mye man tar har med hva man foretrekker av smak og konsistens. Dette her er en slumpeoppskrift!

Hanne

29.06.2017 kl.19:43

Sørger over at nesten alle sunnere erstatninger for snacks inneholder banan og/eller kokos. Jeg som ikke kan fordra noen av delene :'( Får trøstespise med litt diplomis haha.

Men det så veldig koselig ut da! Liker at dere er så flinke til å gi barna alternativer til godis, og at dere har en del barnevennlige alternativer som feks smoothie til å få i barna grønnsaker og frukt, samtidig som de anser det som kos.

Skriv en ny kommentar

Norske blogger   Follow on Bloglovin        Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere