hits

Så utrolig stolt av Christina!

I går postet Christina et innlegg hun har gått og gruet seg til å skrive i veldig lang tid. Om sin sykdomshistorikk og hvorfor vi først ikke vaksinerte barna våre. Typisk et sånt innlegg som setter sinner i kok, for det er visse ting man ikke kan skrive om uten å forvente en haglestorm. Vaksiner er så absolutt en av dem og reaksjonene lot ikke vente på seg ;-)

Men vaksinedebatten er så utrolig viktig og man skal ikke la frykten for andres reaksjoner stå i veien for å si hva man har på hjertet. Og det gjorde hun. Og jeg er så utrolig stolt av henne!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så i kveld har jeg egentlig ikke tenkt til å si mer enn at hvis du ikke allerede har lest innlegget hennes, anbefaler jeg deg varmt å gjøre det.

Du trenger ikke være enig, du trenger ikke like det, men vær så snill: Les hele innlegget før du kommenterer ;-)

Les: "Derfor vaksinerte vi ikke barna"

7 kommentarer

Du har all grunn til å være stolt, tror alle som leste den innlegget er stolt av henne! Da jeg leste innlegget i går, kjente jeg at jeg hadde en stor klump i magen, en klump av stolthet og rettogslett medfølelse. Det å faktisk tørre å skrive å fortelle sin historie om vaksine, og hennes frykt om dette det er.. ja.. jeg har ikke ord.. en ting er å snakke og fortelle det til sine nærmeste venner, noe annet å fortelle det til et helt land, der det også finnes noen hatske mennesker som skal finnefrem surtrusa i alt og ingenting.. Dere to er to fantastiske mennesker som jeg kan sitte å gapskratte av/med, som lar så mange mennesker få komme inn i livet deres å bli kjent med dere, bry seg om dere.. Dere er rå! Ble mye uten mål og mening her nå, men uansett: Christina fortjener blomster, spabehandling og alt det der etter innlegget i går, tror virkelig ikke at det har vært mange som har turd å tatt det skrittet! Sender mange klemmer fra trøndelag, fortsett som dere har gjort å være dere selv!:)

Jeg signerer kommentaren din, Nina! For en tøff og rå dame Christina er. Utrolig modig av henne å skrive dette innlegget som når ut til så vanvittig mange. Vel fortjent med masse positiv oppmerksomhet for et flott innlegg, og et viktig tema :-)

Utrolig flott, helt enig. Godt å få fram litt nyansene i denne debatten. Fint at dere har snudd!

Liss Waldenstrøm

Liss Waldenstrøm

En av de få innleggene jeg har delt fra noen blogger faktisk. For jeg syns det var så bra skrevet. Viktig å ta debatten. Tommel opp for "Kona til" :)

Så utrolig hyggelig å høre! Jepp, enig med deg: Tommel opp for frua :-)
/highfive

femtiplusslivet

femtiplusslivet

sterkt innlegg ja....

Kjempetøft gjort. Du har all grunn til å være stolt! Jeg har selv prøvd å ta opp vaksineproblematikken (for det ER ikke bare sommer og sol med de vaksinene) og blitt møtt med raseri fordi jeg i det hele tatt kunne tenke meg å TVILE på ekspertene og en gang OVERVEIE å ikke vaksinere. Så å gå ut med bulder og brak på en så mye lest blogg.... Tar av meg hatten!!

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram