hits

Bak en kake - vinn kjøkkenmaskin!

/ sponset innlegg

 

Rett før helgen ble jeg utfordret av Freia til å bake deres favorittkake: "Freia Dronningkake med bringebær", og jeg kastet meg selvfølgelig rett over det. Jeg mener: Sjokolade, smør, sukker, bringebær og mer sjokolade - what´s there not to love?

 


Freias versjon av kaken.. <3 Ble min like fin? Den som leser får se ;-)

 

For å gjøre det litt ekstra interessant, tenkte jeg å bruke barna som hemmelige hjelpere. Det var ikke sånn kjempelurt, haha!

For å la barna være med å bake er i utgangspunktet en utrolig morsom ting, men det tar jo gjerne litt ekstra tid. Og når man allerede er langt bak skjema, besøket er ventet om 15 minutter, hunden må tisse og smøret fortsatt står i kjøleskapet, kan det fort bli litt hektisk ;-)

Og det ble det. Og innen vi var ferdige var det mel i taket og eggeskall i røra. Vaniljesukker på vinduet og sjokolade på klærne. Og rundt munnen.

Men så ble det også helt vanvittig bra :-D

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Klar, ferdig, gå!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det startet bra..

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Men utviklet seg fort til å bli et sjokolade-stjele-maraton ;-)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Digg med litt ekstra crunch i kaka.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Husj! Vekk med labbene, din tjuvradd.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lagarbeid :-)

 


In ze making!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kommer seg, men...

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bakermester Peter er på saken..

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sånn, det var bedre ;-)

 

Det er kanskje ikke så rart at kaken smakte som engelvinger dyppet i honning, for til kaken gikk det med ganske mye Freia Dronningsjokolade, og den beste smaken får man bare ved å bruke skikkelige kvalitetsprodukter.

Hvor mye sjokolade som faktisk endte i kaken er derimot ikke godt å si, for hver gang jeg snudde meg, var det minst ett barn oppi sjokoladebollen på røvertokt. Og så fort de snudde seg, var det fatterns tur ;-)

Men litt svinn her og litt svinn der er vel ikke så farlig, det viktigste er at vi kom i mål og det er tross alt smaken som teller. Og smaken, ja den var himmelsk!!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Altså... <3

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Stolt far.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Plutselig veldig sulten sønn ;-)

 

Har du også lyst til å prøve deg på Freias bake-challenge? Det burde du, for alle som tar utfordringen er med i trekningen av en kliss ny KitchenAid-maskin til en verdi av 4999 kroner!

 

BAK EN KAKE - VINN KJØKKENMASKIN!

Utfordringen går altså ut på å bake "Freia Dronningkake med bringebær" og alt du trenger å gjøre for å delta er:

  • Gå inn på konkurranse-siden for å lese regler og laste ned oppskrift
  • Sett i gang å bake!
  • Når din tolkning av "Freia Dronningkake med bringebær" er ferdig, ta et bilde av mesterverket og del det på Instagram med hashtag #smakensomteller - eller på konkurranse-siden på facebook.

Vinner av konkurransen kåres 05. juni og kontaktes direkte :)

 

Og husk: Det er faktisk smaken som teller! Et av kriteriene til Freia er nemlig at den mest sjarmerende kaken vinner.

Så ta med barna og ha det gøy! Det blir kanskje ikke helt perfekt, det blir gjerne litt brent og/eller understekt, men det er ikke så farlig. Det viktigste er å ha det moro på kjøkkenet :-)

Så kos dere, bak i vei, delta i konkurransen og lykke til!

--> Klikk her for å gå til konkurranse-siden

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

P.S. Husk at den beste smaken får du bare ved å bruke de beste ingrediensene. Bruk Freia Dronningsjokolade ;-)

Advertisement
7 kommentarer

Bare lurer.. Legger lillemor på seg litt raskere enn hun skal? Og er det ikke sånn at barn i ung alder ikke bør få i seg for mye sukker?

Veldig merkelig spørsmål, men okei. Nei da, hun er helt normalvektig. Hun får ikke i seg så altfor mye sukker heller. Vi er veldig påpasselig med hva barna spiser, men når man hjelper pappa med å bake kake, får man selvfølgelig smake underveis ;-)

Lillesnuppa er faktisk flinkere til å spise stort sett alt vi serverer henne enn broren, og elsker alt fra sushi og fiskegrateng, til grønnkålsmoohie og brokkoli. Og, selvfølgelig, kake ;-)

Vad mener personen her oppe 👆🏼 med sitt spörsmål???!!!

Jag brukar ikke svara o skriva om andras kommentarer, men det var væl en jævla dum o mærklig fråga faktiskt!!!

Vad ær det før antydning??!!

Att du ens gidder att svara Pappahjerte ❤️

Takk for det, Jenny <3 <3

Jeg lurte også fælt på den første kommentaren og synes den var totalt upassende og sylfrekk - all ære til deg Pappa som svarte så pent som du gjorde. :o) Lillesnupp ser da aldeles passelig og kjempeskjønn ut! Har selv hatt en unge som var syltynn en lang periode (medisinske grunner, ikke spiseforstyrrelse, men annet) og jeg skal love at det hagler med kommentarer da og... Heldigvis lot barnet det bare prelle av og i dag er h*n normalvektig. En 3-åring (eller er hun 2? 4? Tiden går så fort!) skal være smålubben og gooood! :o)

Herregud så god den så ut da! :D

Hei og *highfive* for barn på kjøkkenet og finfin kake.. Det jeg lurte på var : hvor har du kapra den kule t-shirt'n te Plutten?

Sjokkokram fra vestlandet😄

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram