hits

Oslo, savn og bacon overalt

08.04.2017 - 10:07 6 kommentarer

 

Så rart å våkne i en kjempestor seng alene. Langt hjemmefra og helt helt stille. Sånne ting man savner mest når livet hjemme går på repeat. Bare sove så lenge man vil uten noen som må tisse midt på natten. Ikke en eneste tå i fleisen eller en hund som plutselig hopper opp i senga. Bare meg. Og det er så stille. Og deilig. For en natt på hotell alene er verdt mer enn 78 tacofredager og en tur til dyreparken.

Spesielt etter en kveld som i går, der jeg opplevde Oslo på sitt aller beste. For i går var jeg ute på den velkjente galeien med gamle kompiser, for å sprette korken av utesesongen, spise ett stykk bedre middag, fortelle røvere og ha det spas. Det var så sinnssykt trivelig g når det attpåtil plutselig blir sommervarme og full vigør, ja da er det lov å forelske seg litt i Oslo <3

 

 

Men det var i går. Nå ligger jeg her. I sengetøy som knitrer og kjærtegner kroppen. En frokostsal full av bacon så langt øyet kan se og kaffe som fortsatt er varm. Og stillhet. Ikke en bekymring i verden, bare bacon. Det er balsam for sjelen.

Men så går det også overraskende kort tid til man savner livet der hjemme. Til kopper som går i bakken, til høylytt roping, til barn som ler og løper rundt bordet, til mårraklemmen fra frua. Rusk i øyet, altfor lite søvn og flekker på klærne man ikke aner hva er, men håper og antar at er yoghurt. Hverdagen og livet - det beste jeg vet.

Men det var godt med et hvileskjær. Dæven steike det var godt med et hvileskjær! Møte gamle venner, spise god mat, sove i en seng laget av englevinger, leve med senkede skuldre og bare være seg selv for noen timer. Fint å få hverdagen litt på avstand for å kjenne på savnet. Og jeg innser at det holder med én kveld.

Jeg trenger ikke to uker i en tropisk regnskog med barna flere kontinenter unna. Bare noen timer for å kjenne på savnet, er mye mer enn godt nok. Nå vil jeg hjem. Gleder meg til klemmer og latter og susser på kinnet. Og jeg har sjokolade i sekken ;-)

 

 

 

 

/ Neste gang er det din tur, Christina <3

* Følg Oslohjerte på Facebook *

6 kommentarer

Annepaalandet

08.04.2017 kl.14:29

Dette føles som en "pliktinnlegg" fra din side så ikke hun er hjemme skal bli sur.

Pappahjerte

08.04.2017 kl.17:35

Haha, på ingen måte. De har stooorkost seg hjemme og jeg kunne sikkert vært borte en uke til x-D

Henriette

08.04.2017 kl.16:13

Syns det virker akkurat sånn som jeg har det, når jeg er borte fra de små.

B

08.04.2017 kl.18:25

Trodde du kjærtegna kroppen 😂

Statera Marit Ebeltoft

08.04.2017 kl.18:50

Ah så herlig :) Noen timer er mer enn nok her også, guttungen er levert på overnatting og allerede er det litt for tomt å rart her uten han. Godt vi skal ut på luftetur vi voksne og snart så jeg slipper å sitte å savne han til tross for 2 årstrassen :D

bangibobla

08.04.2017 kl.19:59

Christina skal på kafé med tivolitoget fra Finnmark i oktober, hva mer trenger hun liksom? :D

Skriv en ny kommentar

Norske blogger   Follow on Bloglovin        Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere