hits

Bokvinnere, live-tv og badeskum

For en rar dag.. Ikke vet jeg hvorfor, men i dag er jeg helt kaputt! Jeg måtte til og med ta meg en time på sofaen midt på dagen, som en helt vanlig pensjonist. Tøfler og kosepledd? Oh yes.

Og på en sånn dag var det helt himmelsendt at det plutselig tikket inn en melding fra svigers som lurte på om vi ville ta med ungene og komme på middag. Ja, takk! Eneste problemet var i følge Christina at jeg dukket opp med putesveis x-)

Ja forresten, angående den flotte penisen jeg malte på veggen tidligere i dag. For å besvare et par spørsmål som har tikket inn.

  1. Nei, det er ikke hobbymaling for barn.
  2. Skulle veldig gjerne hjulpet Christina med å male resten, men har ikke tid dessverre. Jeg er bare inspirasjonskilden som fikk henne i gang.
  3. Viser seg forresten at hun ikke har valgt farge enda, så... da regner jeg med at også den prosessen kommer til å gå ganske mye fortere ;)

 

 

Jeg har også trukket vinnere av signerte utgaver av boka "Dagen da Jørgen ble spist" og vinnerne er kontaktet. Én av dere har forresten ikke svart enda, så sjekk mailen din en gang til i kveld. Kanskje ligger det en bok og venter :-)

 


Noen som koser seg med å signere bøker, si ;-)

 

Men så over til en dobbel tv-spesial! I morgen dukker jeg nemlig opp i det direktesendte talkshowet Face2Face med den karismatiske stortingskandidaten Finn-Erik Blakstad. Intervjuet filmes hjemme hos oss og går live fra kl. 14 på facebook-gruppen Blakstad på Tinget, men jeg kommer sikkert til å legge det ut senere også ;-)

Og som om ikke det var nok, så har jeg klart å sno meg med på en episode av Matkontrollen som sendes på TV2 førstkommende torsdag! Der fikk jeg gleden av å prøvesmake masse forskjellig mat og komme med mine meget uproffe vurderinger, men jeg tror det blir moro.

 

 

Men nok om det, nå må jeg senke meg ned i badekaret, få på noe hvalsang og lade opp til live-tv i morgen, en avtale jeg selvfølgelig hadde glemt helt til jeg fikk reminder i kveld. Så i morgen må alle planer strykes og byttes ut med panikkrydding av hus, haha! #bombethorehus

 

 

/ Tjallabais!

* Følg Hvalsanghjerte på Facebook *

13 kommentarer

Haha så du spiser gratis på tv du det må jeg få med meg på torsdag.

Haha, vil vel ikke skryte så veldig av det. Er liksom ikke komplett måltid med leverpostei og vanilje-is, haha! Men absolutt kjempemoro og gleder meg til å se det på tv :-)

Var litt utilpassende bilde........

Hæ? Tenker du på toppbildet? Det er jo veldig relevant for saken da. Såpass får´n tåle ;)

Jeg har sjekket mailen men det var ikke kommet noe, brukte du rett mail? mbjokarl@gmail.com #lovåprøveseg #skaldelemedheleskolen

OK, Da vi får tåle litt :)

Supert :-D Lover at det blir mindre falloser fremover altså :-)
/highfive

Kommer til å se på det. Hadde også gleda meg om det hadde vært meg. Begrenset meny skjønner jeg :))

På mange måter så er jo det "The most beautiful thing in this world " <:)

Altså der må jeg se meg uenig, hahaha! :-D

Ikke for deg men for damene.......

Godt poeng, kanskje jeg skal lage sånne over heeele veggen? Da tenker jeg frua innerst inne hadde blitt fornøyd :-D Barna ville kanskje begynt å lure.. ;)

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram