hits

Se min penis

I ganske lang tid har Christina gått rundt og mast om at vi må få malt stua oppe. Hun har kjøpt inn prøvemaling, pensler og utstyr, men kommer liksom aldri helt i gang. Og det er først i dag jeg innså at tross hennes gode intensjoner, så trenger hun bare litt starthjelp.

For det kan være vanskelig å komme seg over dørstokkmila, men til helgen får vi besøk og jeg tror at hun egentlig har skikkelig lyst til å bli ferdig innen da.

Så derfor har jeg tatt saken i egne hender og gitt henne en skikkelig dose motivasjon for å komme i gang så fort som mulig :-)

 

 

 

/ Elsker deg også <3

* Følg Malehjerte på Facebook *

14 kommentarer

Hahah, nå døde jeg litt :D Men samtidig fikk jeg også noen ideer... hmm

Hahaha, nå lo jeg godt :) #daddyhacks

Med ein slik på veggen hadde også eg malt 😂😂😂

Hahaha 🤣🤣

Haha😂

Håper nesten den er der enda når ungene dine kommer hjem fra barnehagen😅

#forklaringsproblem 😊😊

Haha😂 Dette bør få frua fort i gang med malerkosten ;)

Hahaha. Hadde gubben gjort noe slikt her hjemme vet jeg hvem som ville blitt stående og male før helgen, og det ville ikke blitt meg. Jeg forbeholder meg retten til å prokrastinere så lenge jeg vil. :)

Hahaha, du altså! Av og til er det helt okei å være singel ;) Hahaha!

Humrer enda.....

Humrer enda.....

Ha.ha.... nå fikk jeg meg en god latter. Du er altså så crayzy og en snodig pode. Huset skulle vært malt helst i fjord. En diger penis på frontveggen hadde vel gitt honnøren hjerteinfarkt . Men kanskje hadde huset blitt malt i år🙈😂

Hei. Leser ikke bloggen din, men var stor følger av din Snapchat! I de siste ukene har det virkelig gått opp for meg at du ikke har vært på "my story" på gud vet hvor lenge🙀 Har du lagt opp Snapchat karrieren, eller har du laget ny? Du har sikkert skrevet om dette i et innlegg på bloggen, men vet ikke om jeg orker å lete, hehe...

Hahaha, genialt!! Er dette en form for hevn med tanke på kokesjokoladen kanskje? ;-)

Er dette et subtilt hint til biff & blowjob day?

😂😂😂😂😂

Haha! Utrolig bra!

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram