hits

Vi er tilbake på luften!

Hipp hurra og tralala - Norges mest upålitelige radiostemmer er tilbake!

 

 

Som du kanskje vet eller ikke vet, har Christina og jeg vår egen podcast: Gjesterommet. Problemet er bare at vi har vært utrolig dårlig på å spille inn nye episoder, selv om vi lenge har hatt lyst til å ha jevne, faste sendinger.

Men nå ser det endelig ut til at vi er inne på rett spor. For nå har vi spilt inn vår første episode på lenge, den niende episoden totalt, og det var så utrolig gøy! Vi har bestemt oss for å prøve oss på å slippe en episode annenhver fredag, så får vi se.

Håpet, entusiasmen og gleden er det i hvert fall ikke noe å si på. Så enten du har hørt oss før eller er litt snusen på en helt ny podcast: Få oss på ørene og la oss vandre inn i helgen sammen :-)

I denne episoden snakker vi hva som egentlig foregikk på hotellrommet i de skjebnesvangre timene før Vixen Blog Awards, vi ender opp med å småkrangle på lufta og vi får svar på hvilken norsk kjendis Christina har mest lyst til å ligge med i år (hint: det er i hvert fall ikke meg).

Enjoy :-)

 

 

/ Goooooood freddan!

--> Følg Gjesterommet på Facebook

12 kommentarer

Krokkleiven med frue....

Kommer den på iTunes snart og eller?

Skal ligge på iTunes :-)

Christina, du har den perfekte behagelige radiostemmen! :)

hahaha jeg virkelig elsker denne podcasten, men halo det heter jo ikke kill, sex marry, det heter fuck,marry, kill jeg merker jeg dør litt i sjelen hver gang peter sier kill sex marry men sånn skjer vell når man blir småbarnsforeldre

Anyways keep up the good work

Hahaha, nei nei nei. Kill sex marry har det jo hett i alle år. Fuck du liksom. Men ålreit, skal prøve det neste gang og se hvordan det føles ;-)

/ God hælj!

Såå koselig og morsomt å høre på dere to<3 Vil ha mer!

Jeg har ikke hørt siden første podcasten, så dere var fredagskvelden min igår <3 <3 Storkoste meg, takk!

Tok meg endelig tid til å høre, og plutselig hadde jeg hørt meg gjennom 4 stk. Dere er utrolig underholdende å høre på 😊😊 Takk for at dere gav meg en god start på en fantastisk god dag!

Så utrolig hyggelig å høre!! Vi elsker å lage podcast og gleder oss allerede stort til neste episode :-) :-)

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram