hits

Stockholm i bilder

/ sponset innlegg

I helgen var jeg i fantastiske Stockholm med familien, og dette er en bildespesial av alt det rare og fine vi så der :-)

 


Nu kör vi!

 


Selv om det var lørdag, følte rulletrappa seg litt blå.

 


Se opp!

 


Hallå, hör ni gökorna?

 


Vilket fynd! Klassisk loppis med lampeskjerm, heklet blomst og mye annet snask.

 


Söder altså, der hipsterne står tettere enn bruktbutikkene.

 


Og jeg bare: "Hvorfor så sur?". Og han bare: "Jeg er skilt".

 


Hallå Emil, er ni hemma? Nordmänn här som vil ta en selfie med dejjj.

 


Det opprinnelige fødestedet til familien Von Trapp.

 


Godt fortøyd, godt fornøyd.

 


Fævler i solnedgang. Vakkert <3

 


Nattmat i sikte!

 


Klassisk Stockholm-smug i Gamla stan.

 


Han bare: "Tjenare". Og jeg bare: "Hei svann".

 


"Natural flavor", du liksom. Får jo leamus bare av å se på flasken.

 


Hvis Tex mex, alltid gå for tex mex ;)

 


When in Sweden.. #fika

 

Alle bildene er tatt i farten med min nye Huawei Mate 9 Pro.

Jeg har hatt denne telefonen en måneds tid nå og er helt forelsket! Den fungerer på samme måte som andre smarttelefoner, bare mye bedre.

Huawei Mate 9 Pro er Huaweis nye flaggskip og rett og slett en helt rå telefon. Kameraet er helt sinnssykt og uten tvil det aller beste jeg har prøvd på noen telefon noensinne. Kameraene er utviklet i samarbeid med Leica og har i tillegg til veldig god bildekvalitet, en rekke kule funksjoner, som: Promodus, svart/hvit-linse, dybdeskarphet, en drøss med kule filter, video i 4K-kvalitet og mye mer.

Batterikapasiteten er også helt ellevill. Med hele 4000 mAh (som til sammenligning er over dobbelt så mye som iPhone 7 (1960mAh), kan telefonen være i aktiv bruk i lang tid uten å gå tom for strøm.

Og når telefonen først må lades, bruker den en nyutviklet, rekordrask Supercharger som lader batteriet så raskt at du faktisk må se det for å tro det!

For ikke å glemme at den har innebygget lagringsplass på hele 128 GB, som ved normal bildekvalitet på 4 MB gjør at du kan lagre over 90 000 bilder. Nitti tusen, der altså. Burde jo holde en stund ;-)

 


Huawei Mate 9 Pro selges hos de aller fleste elektronikk-kjeder.

 

Les mer om telefonens mange fordeler her: Supertelefonen Huawei Mate 9 Pro

--> Sjekk ut Huawei på facebook <--

19 kommentarer

Virkelig bra bilder! :D

Tusen takk for det, Henniie! :-)
Har løpt rundt som en irsk setter og knipset alt jeg har sett, haha! :-D

Hahah, det vises ikke. Du har skills! eller var det telefonen ?

Haha, ikke godt å si. Kanskje litt av begge? Føler jeg har en liten klype skills, men telefonen må også ta myye av æren ;-)

Hei. Ser du er bortreist og at det har vært en del sykdom hos dere i det siste, men spør alikevel om dere snart kunne lage en ny episode av gjesterommet?? Når dere får tid😊

Ååååh ja det er en kjempeidé!! Har veldig lyst til å komme i gang med faste episoder, vi har bare vært så utrolig sløve der. Og det er trist, for podcast er kjempegøy! Så ja, skal prøve å ta oss i nakken og få det ut så snart som mulig. Kanskje denne uka?? :-D

❤❤❤

God bedring til ungene dine :-) Kjenner et foreldrepar som har et multi-handy-cap-barn.Barnet mates med sonde,da reflekterer man litt... Men ønsker deg en fin tur videre og håper ikke dette blir missforstått som gretten kritikk :-) Du har gøyal blogg som er høyt elsket av overtegnede :-)

Ja nei er fullt klar over at sammenlignet med andres problemer, situasjonen i Syria etc er litt host i halsen bare et bittelite luksusproblem, så skal ikke klage så høyt ;-)
Absolutt ikke misforstått herfra, bare fint med litt perspektiv :-)
/Ha en knallfin dag!

Fantastiske bilder fra en fantastisk by. Skriver meg din telefonreklame bag øret...vurderer å skaffe meg ny :-)

Tusen takk for det! Hyggelig å høre at reklamebiten gikk rett inn :-)
Kan for øvrig legge til at bildene er tatt helt uten bruk av avanserte funksjoner og nesten ikke redigert i etterkant (bare enkle fargejusteringer).

Åh den humoren din! Heilt fantastisk:-D Så flotte å kjekke bilder!

Urettferdig.. har bare en gammel iphone 6..😒

men får klare meg og håpe jeg også blir populær en dag 😆

Populær vet jeg ikke men, haha! iPhone 6 er sikkert fin den også, har aldri vært noen iPhone-mann selv, men da vet du i hvert fall hva jeg ville anbefalt den dagen du tar steget ;-)

P.S. Linken din funker ikke. Legger fungerende link her for de som måtte ønske å titte innom :-) http://www.helithomas.com/2017/01/31/dorstokkmila/

Takker og bukker 😊 Er så fersk i dette at det rotes en hel del 😄

var artig å få smugtitte på bildet av smuget som du måtte ta i smug ... du glemte forresten å fortelle at telefonen er stresstestet i varm kaffe :D haha

Haha! Leste forresten at den visstnok ikke er vannfast. I beg to differ! ;-)

Fikk nesten lyst til å ta en tur til Stockholm igjen! Men du - hva i huleste er det vesenet nederst til høyre på den bildekollasjen først i innlegget???

Haha! Det er en liten krabat vi fant på en kunstutstilling :-D Se hele bildet her: http://pappahjerte.blogg.no/1485860840_flere_bilder_fra_stockholm.html

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram