hits

Lykkesokkene slo til!

Å herregud. Jeg har ikke ord. Om dere visste hvilken lykkerus vi lever i nå. Det er rett og slett helt... ja.

 

 

Å ligge her på en hotellseng med hun jeg elsker og er så vanvittig stolt av. Om dere visste hvor mye som skulle til for at Christina turte å dra i går. Det er seriøst den aller vanskeligste kvelden vi har hatt og lenge så det mørkt ut for hele kvelden. Derfor er jeg så utrolig stolt av Christina som til slutt vant over frykten, kom seg ut av sin lille borg av dyner og puter, og dro på fest.

Og tenk at hun vant! Og at jeg vant! Og at Christina klarte å holde tale uten å kaste opp, besvime eller omkomme på scenen.

Så tusen tusen tusen takk til alle dere som har stemt på oss og gjort dette mulig. Dere aner ikke hvor mye dette betyr. Og nå ligger vi her og fniser begge to. Med hver vår pris. I en stor seng. Og er rett og slett litt nyforelska <3

 


Takk til plutten som kjøpte lykkebringende lykkesokker til pappa :-D

 


Jeg er i himmærn :-D

 

/ Ha en fantastisk fredag!!

* Følg Overlykkelighjerte på Facebook *

33 kommentarer

Haha, ette bildene å dømma så såg du hakket mer nærvøs ut på scenen enn di fru ;) ...og i år hadde du jo antrekket i orden, du såg riktig så fjong ut :D Gratulera så mye te dåkke begge to :D Vel fortjent!

Velfortjent til dere begge to! GRATULERER!!! Og det at Christina var såå redd for å faktisk stille opp på et såpass stort event, det sier nok for min del - dere er så jordnære begge to, dere er så flotte mennesker! Nyt dagen i hovedstaden, ta vare på hverandre, og kom dere hjem og heng prisene på veggen 😄

Blir nærmest rørt til tårer over Christina jeg! Hurra for priser til dere begge, hurra for en god ektemann som backer henne opp og for at hun hadde en hånd å holde i så hun kom seg dit! Dere er toppers begge to! Gode klemmer fra meg!

Det er bare så innmari koselig skrevet! Gratulerer så mye dere. Norge koser seg med bloggene deres. Sliter selv med sceneskrekk så jeg skjønner Christina så altfor godt. Bra at du støttet henne gjennom det hele.

Nyt dagen dere to!!!!

Gratulerer med prisen Peter. Veldig stolt av deg og dette fortjente du også ! Og vi har tatt godt vare på de to herlige små hjemme. Velkommen hjem og kjør forsiktig :-)

Fikk sjukt mange rare blikk fra de i kollektivet mitt når jeg jubla skikkelig og det kom noen tårer både når du, men også når Christina vant!! Føltes nesten som jeg vant en pris sjæl :-D Gratulerer så mye til dere begge! Velfortjent.

Gratulerer!! Vel fortjent :) Her hadde det kommet en teskje om jeg skulle opp på noen scene, all creds!!

Gratulerer! Vel fortjent og absolutt på tide! Du er en inspirasjon for oss andre pappahjerter rundt om i landet som følger deg :)

Dette er absolutt vel fortjent, både premie og hotellseng. KOs dere masse i storstaden og kjenn litt på kjendislivet, for dette blir nok ikke siste premien :)

Hurra !!! ENDELIG !-! Gratulerer til dere begge to :-) Til og med en farmor til 6 leser bloggene deres og har prøvd å stemme dere fram.

Nyyt !

Gratulerer så mye til dere begge😊

Endelig! Så sinnsjukt fortjent til dåke begge to! :-D Eg begynte å klappe når dåke vann, og pappa begynte å lura på ka som feilte meg, haha! Nyt seieren og kvarandre :-)

Gratulerer så mye. Vel fortjent. Heier på deg og mange flere priser.

Gratulerer så mye! Så velfortjent til begge to. Var så gøy å følge med og fikk ei litta tåre i øyekroken da begge vant :-D Og Christina var jo så flink på scenen! Har forferdelig sceneskrekk og hater å snakke foran store forsamlinger selv så kjenner på følelsen, men hun imponerte virkelig og hadde en så bra tale.

Så fortjent Peter

Gratulerer så mye til begge to!!!! Velfortjent !

Gratulerer til dere begge to, så stas:-) Og en spesiell gratulasjon til Christina, som jo hadde helt nystartet blogg da jeg intervjuet dere:-) Klem Myriam

Jeg så livesendingen, og ble akutt rørt da dere vant. Hadde aldri trodd jeg skulle bli rørt under en blogger-award, men det ble jeg altså, og det er jo fodi dere er så himla fine mennesker! <3 glad dere vant

GRATTIS! Skikkelig velfortjent til begge to :D Jeg ble så glad da jeg så dere vant!

Gratulerer til dere begge to :D Vel fortjente priser!

Hurra og gratulerer fra 4barnsmamma som har heia på dåkk begge 💖

Det er så inderlig fortjent!

Gratulerer så mye til dere begge to🎉🍾💥😘💫🌺

Gratulerer så mye til dere begge. Vel fortjent!

Gratulerer så mye! Velfortjent! Digger dere begge to!:-)

Vidunderlig! Så velfortjent til begge <3 Gratulerer:D

Woohoo !!! Selvfølgelig vant dere, dere er jo bare best, helt fantastiske begge to :) Gratulerer så mye <3

Gratulerer begge to! Velfortjent 😃👍💐👏🏼

Gratulerer til begge to 😊 ...men over til noe annet. Har du barbert leggene dine?

Henger meg på Hilde over her... har du tatt bilde av konatil sine bein. ? 😂😂

Grattis, så fortjent...!!!!!

Heia og har stemt på dere begge🤗🤗🤗🤗

Velfortjent! Gratulerer!

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram