hits

Vinn opphold på luksushotell

Enten du har vært snill eller slem - alle fortjener noe fint til jul. Hva med et opphold på et luksushotell for deg og en venn? Kjør konkurranse :-)

/ sponset innlegg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Med bare én uke igjen, kjenner man at det begynner å tette seg til med julestria. Pakker skal kjøpes og pakkes, og hele huset skal pyntes og spjåkes som en hollywoodfrue på julebord. Postkassa bugner av julereklame og har man egentlig tenkt på alt? Julemat og juledrikke, juleklementiner og julemarsipan, og jul meg her og jul meg der og jul meg opp i mente.

Og på dager der juleoverdosen står høyt i kurs, er det fristende å drømme seg bort. Til et sted der livet går i sakte film og alt er mykt som fløyel. Der man setter verden på pause og velter seg i luksuriøse senger. Der man ikke trenger å ofre en tanke på husarbeid eller julestengte butikker, bare nyte dagen i lange drag og få livet servert på sølvfat.

Høres ikke helt feil ut, det? Bli med på konkurranse, da vel!

For i samarbeid med Geberit har jeg gleden av å dele ut et opphold på det luksuriøse 5-stjernershotellet: Hotell D´Angleterre i København. Premien inkluderer flyreise og én natt for to personer på et av Nordens beste hoteller. Og mens dere er der, får dere gleden av å prøve noe dere kanskje aldri har gjort før!

For et luksuriøst hotell som D´angleterre er selvfølgelig utstyrt med det aller beste, også på toalettfronten. Derfor finner du Geberit Aquaclean-toaletter i hele hotellet.

Geberit Aquaclean er en serie dusjtoaletter som tar do-komfort til et helt nytt nivå. Med oppvarmet sete, lufttørking, luktavtrekk og en skånsom dusj som vasker deg i underetasjen, er Geberit Aquaclean noe helt annet enn en vanlig do.

Sjekk alle duppedingsene!

 

Min første gang x-) #thatface

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slik ser herligheten ut i Casa del Pappahjerte :)

 

Det høres kanskje litt rart ut å vaske seg med vann nedentil, men det er jo faktisk bare helt logisk. Vi vasker jo stort sett alt annet i livet med vann, så hvorfor skal rumpa ha det noe annerledes? I Japan og mange andre land er det ganske normalt med slike toaletter, men i Norge synes vi fortsatt det er litt rart.

Derfor ønsker Geberit å sende en heldig leser med følge til Hotell D´angleterre i København for å leve i luksus og prøve Aquaclean for muligens første gang.

Her kan du forresten se en morsom video av andre som prøver Aquaclean for aller første gang :-)

 

 

KONKURRANSE!

Klar for å overraske en du er glad i med et luksuriøst hotellopphold? Legg igjen e-postadressen din i boksen under, så er du med i trekningen!

Vinneren trekkes på lille julaften og premien kan brukes når som helst ut 2017 :-)

 

 

NB: Funker ikke boksen over? Klikk her

/ Lykke til! Håper det går rett i dass ;-)

8 kommentarer

Å København! På et luksushotell! Akkurat nå kunne jeg nesten tenke meg å dra alene (har en 3 åring og en bebis på 1 mnd), men det hadde nok vært hyggelig og ha med mannen min også 😊👍🙈 Ikke minst romantisk ❤️

Å det hadde vært så deilig for like spinnville, slitne og kjærlige småbarnsforeldre :D <3

Synes det er så kult at andre bloggere er sponset i hue og ræva av sminkeprodukter og stæsj, mens du stadig kommer tilbake til den sponsa doen din! Misforstå meg rett, ække vondt ment!! Bare gøy 😀

Har nå ALLTID vaska rompa eg så et døgn med luksusvask i underetasjen hadde jo vært toppers det :) Fantastisk bra reklame :)

Takk for det :-D Rumpevask er det nye! Papir er bare såå 2015 x-)

Åh dette hadde vore fantastisk etter å tilbringe førjulstiden på sykehuset... hadde vore fint å teke med mamma, som ein takk for støtta ho gjer meg heile vegen <3 krysser fingrene :-)

Heia for mamma og pappas 40års bryllupsdag imorgen, hadde vært PERFEKT å vinne det oppholdet til dem <3 <3 Krysser fingre og tær og takker samtidig for muligheten:D

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram