Juleverksted for én

Så var dagen endelig kommet!

I går kveld snek jeg meg opp på kryploftet og manøvrerte meg gjennom en trang labyrint av gamle vannrensere, påskepynt og VHS-filmer, før jeg til slutt nådde kassen med julepakkestæsj.

Etter det som føltes som en fødsel i revers, klarte jeg å åle meg ut igjen og tok fatt på årets aller første juleverksted. Det føles i overkant tidlig, siden det fortsatt er grønt og varmt ute, men for å løse litt logistikk-utfordringer må jeg sende av gårde første runde med gaver allerede i dag. Og uansett: I morgen er det rakkern tute meg første søndag i advent, så absolutt innafor å tjuvstarte litt 😉

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En julemann i det fjerne, jeg må begynne å nærme meg.

 

Så mens Christina holdt på med andre ting, rigget jeg meg til med julegaver, pakketråd, julekort, pepperkaker og julemusikk. Og det ble rett så trivelig, skal jeg si deg! Høre litt, pakke litt, klippe litt – juleparty for én! Og brått var både gummiburgere, sinte fugler og andre hemmeligheter pakket i papir og pyntet til fest.

Og når vi først er inne på det: I kveld skal vi faktisk på årets første julemiddag, og jeg gleder meg så veldig veldig veldig! For i dag skal vi ha det som har blitt mine soleklare favoritt på julematfronten! Gudenes måltid. Mat en konge verdig.

I snart et helt år har jeg gått og telt ned til denne dagen, og nå som den første julepynten er på plass, og de første sangene er spilt og jeg sitter her og gleder meg, føles det litt som julaften allerede, haha!

Hva vi skal spise? Du kan jo gjette, så sees vi i kveld 😉

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen som kan glede seg til ei litta bonusburger i år 🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og noen får pluttens favorittfilm fra i år 🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det jobbes x-)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eldste trikset i boka 😉

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Boom! Første forsendelse klare for sleden 🙂

 

/ God ju… nei, det var kanskje litt i overkant tidlig 😉

* Følg Pakkehjerte på Facebook *

9 kommentarer
    1. Jeg pyntet ferdig på Torsdagen jeg 😛
      Og jeg kan gjette meg til at det enten er pinnekjøtt eller ribbe dere skal spise, selv spiste vi pinnekjøtt for noen få uker siden, vi bruker å teste ut pinnekjøtt en stund før jul for å se hvilket vi liker best, vi har ett merke vi holder oss til, men denne gangen var vi så tøffe at vi prøvde ett nytt merke på pinnekjøttet ^^
      Ha en fortsatt fin helg videre <3

    2. Det mo jo være pinnekjøtt det 🙂
      Men et spørsmål til alle i ribbeland:
      har dere prøvd saltet tørket og dampet og grillet (brest under grillen) svineribbe? Altså at man gjør det samme med svineribba som med pinnekjøttet?
      Jeg fikk høre om det i høst, og antar det kommer nord fra.
      Kjøpte flatribbe (uten kam), saltet og hengte opp til tørk. Så nå henger den der sammen med spekekjøtt, og jeg ser frem til å finne hvordan det smaker 🙂
      Noen som har smakt?

    3. Den ultimate julemiddagen må da være pinnekjøtt, og ikke feit svineribbe. Grøsser bare jeg tenker på fett svinekjøtt.

    4. Må vel være pinnekjøtt 🙂 Jeg skal ha pakke-party i morgen. Må få pakket inn 24 kalendergaver til bestevenninna, og kanskje jeg orker noen av julegavene i tillegg 🙂

    5. Jeg DØR av bildet av julemannen! haha. Har selv vært og gravd på loftet etter julepynt, og måtte kapitulere da jeg innså at jeg måtte krype helt inn i mørket, og legge magen ned på glavaen for å få tak i stæsjet.
      Det ble mannen som måtte ta den ekspedisjonen i år.

    6. Haha! Ja ja, julemannen må med. Er liksom oldefars mesterverk det da. Har julemann i ørten ulike størrelser og liker at han utenom sesongen, står og varsler om jul når man åpner kryploftet for å titte inn 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg