hits

Med kofferten full av bleier

/ sponset innlegg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Nordmenn er rare folk. Et av verdens desidert rikeste land, men like fullt hører man om folk som pakker med seg bleier når de skal på tur til utlandet. Bor på dyre familiehotell og svir av et årsbudsjett på solsenger og utflukter, men bleier, ja nei der skal det spinkes og spares. Ta med seg bleier på ferie, jeg mener, hvem er det som gjør sånt?!

Vi gjør sånt. Ikke først og fremst for å spare penger, men fordi en feriehverdag snur alle rutiner på hodet og da er det greit å vite at man har noe på stell. For det siste man trenger er å komme bleieløs til et sted der nærmeste butikk ligger 3 mil unna og ikke åpner før om to dager. Dessuten har de bare bleier i helt feil størrelse og av et merke du aldri har hørt om før.

Det er mulig det er jeg som har blitt sær altså, men når det kommer til bleier har jeg også blitt mer og mer kvalitetsbevisst og merkelojal. I starten brydde jeg meg ikke en drue om verken merke, type eller størrelse, så lenge det var bleier. Men etter hvert som man får noen hundre (tusen?) skift på samvittigheten, begynner man å få preferanser.

Hvilke som lekker minst, sitter best, kjennes mykest, går lettest på også videre. Sånn er det jo egentlig med alt i livet, enten det er kaffe, klesmerker, brød eller sko. Man finner sine favoritter som man kommer tilbake til.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tidligere brukte vi gjerne hva som helst, men etter at vi begynte å bruke Libero Touch er det liksom ingen vei tilbake. Bleiene sitter som et skudd og er myke og komfortable. De er spesielt utviklet for perfekt passform og bevegelse, og tar bleiekomfort til et nytt nivå.

Siden lillesnupp er en notorisk turbojente uten av-knapp, har vi også blitt store tilhengere av buksebleier. Det gjør bleieskiftene veldig mye raskere og hyggeligere for en som verken har tid, gidd eller lyst til å ligge stille et eneste sekund. For hun ble født med dårlig tid og vil heller løpe rundt og oppdage, enn å ligge stille og se i taket :-)

Og sånn ender man plutselig opp med å bli sånne folk som reiser på ferie med kofferten full av bleier ;-)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Test bleier - vinn 3 måneders gratis bleieforbruk!

Libero vil gjerne vite hva deres synes om Libero Touch og derfor har de satt i gang en stor bleietest i hele Norden. Alle som vil kan delta, og alle som deltar er med i trekningen. Hver uke i tiden fremover, trekkes en heldig vinner av 3 måneders gratis forbruk av bleier :-)

Slik gjør du:

  • Kjøp en pakke Libero Touch i butikken, hvis du ikke allerede har bleiene hjemme.
  • Alternativt finnes det også gratis bleiepakker (størrelse 5) i utvalgte Meny-butikker.
  • Test hvordan bleier funker for dine barn. Hvordan sitter den? Hvor myk er den? Hvordan var lekkasjesikkerheten?
  • Gå deretter inn på Liberos kampanjeside og fyll inn et superenkelt spørreskjema om Libero Touch.

Lykke til!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

--> Klikk her og prøv Libero Touch og svar på noen enkle spørsmål her :)

9 kommentarer

Vi var på en fire ukers ferie da jenta vår var 6 mnd. Tok med bleier som holdt nesten hele ferien - og det er jeg glad for! La merke til at de hadde dårlig utvalg, bleiene holdt dårlig på tisset også var de svindyre da (he he) Godt å vite at bleiene er på plass! Libero er best!

Det er så bra at den ENE tingen som faktisk er billig i Norge, tar vi med oss på tur, haha! Men enig, har også gått på en smell med lokale bleier, som ikke bare var ganske dårlige, men også grisedyre. Da er det bedre å fylle kofferten på vei ned, så har man bedre plass til nye klær og sko på hjemveien ;-)
/high5

Da vi dro utenlands med datteren som da var 8mnd(hun er nå 7år) tok vi med bleier(Libero) ene og alene for at bleier i "syden" den gang var proppet med parfyme og var svindyrt i tillegg.

Så da ble det enklere å ta med :)

Kan faktisk forstå argumentet med å ha parfyme i bleier i blant #stinkbombe x-) Haha!

Sjekk ut kits4kids.se. De leverer både mat og bleier direkte til ferie destinasjonen slik at du slipper å bruke bagasjeplass og overvekt på å drasse med dette. De leverer både libero og pampers, semper og nestle, og masse andre kjekke greier. Virkelig verdt å sjekke ut.

Linken funket ikke, men sånn bortsett fra det en veldig god idé :-)
Litt som jeg en gang i tiden hørte om noen som kalte seg "Kleinehjelpen". For rundt 800 kr kom de hjem til deg morgenen etter en fest og ryddet bort alt av tomflasker og skit, vasket og ryddet, og avsluttet det hele med å sette en grandiosa i ovnen og en cola i kjøleskapet :-D
Vet ikke om det bare er en vandrehistorie, men jeg liker å tro at det er sant :-)

Vi kom akkurat hjem fra Spania, der utvalget av bleier var overveldende. Jeg synes folk overdriver sterkt dette med at det er så vanskelig å finne kvalitet i "syden". Herregud, det bor da folk som bruker bleier hver eneste dag der også. Folk som er opptatt av kvalitet! Vi endte til og med med å ta med oss en nyåpnet pakke hjem til Norge igjen som han bruker her hjemme også.

I Spania heter Pampers "Dodott", og er akkurat like bra som det vi har hjemme!

Her vi bor er faktisk ikke utvalget noe særlig å skryte av. Bor i en liten landsby et stykke utenfor allfarvei. Men Dodots funker når lageret hjemmefra går tomt ;-)

Supertipset på en onsdag ; legg bleiepakkene i vogna å pakk inn vogna når dere drar på ferie 👍 D gjorde jeg, ingen overlast og masse plass i kofferten. Vogna sendes jo likevel ;)

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram