hits

It started with a kiss

Det første jeg kjente da jeg våknet i dag, var et kyss på kinnet. Jeg vet ikke hvorfor, men plutselig var det bare der.

Før jeg rakk å få opp øynene, og helt spontant. Et lite suss på kinnet. Fra 4-åringen. Uvisst hvorfor, men han må vel bare ha vært glad og fornøyd og klar for en ny dag. Jeg så på klokka, den var 09.00...

09.00!! Nesten 9 timers søvn og en suss på kinnet, hvorfor kan ikke hver dag starte sånn? :-)

Vi har fortsatt ingen plan for hva vi skal finne på i dag, men med en start som dette, må det både lommetyver og tordenvær til for at ikke denne dagen skal bli bra. Og jeg vet om en som skal få en stooor is til lunsj ;-)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

/ Ha ein strålande dag, med eller uten suss på kinnet

* Følg 9-timershjerte på Facebook *

10 kommentarer

Åh, ungene deres er så hærlige <3 Ha en fin dag på ferie!

Takk for det :-) Japp, de er noen fine små apekatter ;-)

Tror ikke det er mulig å få en

bedre start på dagen enn det👍😊👍

Fortsatt god ferie😊

Takk for det! :-)
/high5

For en fantastisk start på dagen!

jeg hadde en nesten like bra da: hørte det tusla ute i gangen ved fem-tiden, og sukket, strakte på meg, fordi jeg regnet med at "noen" skulle på do. For så å stå opp. Og begge deler trengs det foreldrehjelp til. Men NEI!!! Lilletusla gikk på do selv. Jeg hørte det skratsjet da nattbleien (som er den eneste gjenlevende) ble fjernet, og hørte at hun hulket litt, fordi hun er litt mørkredd. Så jeg stod opp likevel og roste henne fordi hun var så flink og gikk på do alene. Hun ga meg en klem, og tuslet tilbake til senga, hvor hun valgte å oppholde seg i tre kvarter til!!! HVA SKJER!!!

Fortsatt god ferie og mye is til dere!

Haha! Alltid fint å skulle hjelpe til midt på natten når man selv er trøtt som en rumpepinne. Har skjedd at jeg først hjelper plutten på do, så skal jeg bare tisse selv, men sovner mens jeg sitter der :-D

Barnehagetanta

Barnehagetanta

Hmmm.. må være noe med Spania. Her ble vi vekka av en kokkaløs(smokkeløs) pia kl 4 ett-eller-anna.. også plutselig kom storebror inn, jeg trodde det var midt på natta men nei, da var kl. 07.50 og far i huset lå fortsatt og sov. Han begynner på jobb kl 0700 på andre sida av byn.. flott.. da ble det bil på han og eeeevig lange bussturer på mor og ongan. TJOHOOO!!

Haha, de dagene man blir vekket 4-et-eller-annet altså, det der dagene man kjenner at man lever, haha! ;-)

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram