hits

Youtube-hypnosen

Lørdag morgen og vi nyter en lang frokost med god tid. Foran tv-en, i sofaen, med kaffe, rundstykker og hele sulamitten. Men plutselig slutter vi å spise. En lang periode. Alle blir bare sittende i stillhet og måpe mot skjermen som hypnotiserte høner.

4-åringen har koblet opp nettbrettet mot tv-en og spiller av sine youtube-favoritter.

Til slutt bryter Christina ut av transen.

- Hva ER det vi ser på?!

 

 

Da våknet også jeg til igjen. Hva var det som skjedde egentlig?

Det siste jeg husker er at vi satt og så på en episode av Masha og Mishka på russisk, før det plutselig gikk over til å bli videoer av kvinnelige hender som lekte med slim og smeltet sjokolade. Så var det et strekk med særs psykedeliske barnesanger med sterk indisk aksent og hårete armer som lekte med plastelina, før vi var tilbake på slimet. Svampebob dekket i slim.

Og hvor lenge hadde vi sittet sånn? 1 minutt? 10 minutter? 1 time? 1 uke? Jeg har ingen anelse, det glitrende, glinsende slimet hadde meg i en dyp hynose.

Så en vennlig advarsel til alle småbarnsforeldre der ute: Hvis dere skal se på youtube med ungene, pass på å ikke bli hypnotisert. Før du vet ordet av det har du brent av en halv dag på å se på hender som leker med slim ;-)

 

Oj oj, hvordan skal dette ende? Sett av resten av dagen.

 

Must. See. More.

 

Og Teo bare: "Hva er det dere bruker livene deres til?"

 

/ God helg, med eller uten slim ;-)

* Følg Slimhjerte på Facebook *

19 kommentarer

Her er det marble run, altså klinkekuleløp, i alle mulige former og lego jurrasic park hvor andre har spilt som er det mest populære guttene ser på. Youtube altså! ;)

Vi stusset fælt da treåringen fant fram til koreanske tegneserier med de rareste temaer. En stund siden sist nå, favoritten akkurat nå er videoer med fingersangen "daddyfinger where are you" etc ;)

Å guuuuuud!! Jeg hater den, hahaha! Går i den indiske versjonen her, haha!

Skal notere det i bakhodet til prinsessa kommer og hun kommer i den alderen der youtube videoer er noe å bli oppholdt med :p

Oh yes, du kommer til å oppdage hvor mye syke saker som ligger på youtube, og tro meg: Det er mye!

Her endte vi alltid opp med Surprise Eggs. Typ noen som åpner kinder egg foran kamera... sykt høye visningstall på disse rare videoene.

Ja, vi ender også alltid opp der. Syke syke greier, haha!

Hender som lager ting av plastelinaen..med hypnose musikk på repeat.............

Ooooh yes. Hva er greia?! Haha

Hahaha så morsomt å lese at dere også ser den søte jenta og bjørnen på russisk. Vi fikk tips om at den er på norsk på netflix. Men det ble liksom ikke det samme etter mange stunder med russisk :) så her går det i " russisk barnetv" 😂

Å herregud, vi har sett TIMESVIS kanskje ukesvis med Masha og Mishka. Jeg har også blogget om det flerfoldige ganger tidligere :-D
http://pappahjerte.blogg.no/1424508663_masha_og_mishka.html

Oi du reddet dagen min!! Endelig noen andre som har unga som pludselig sitter times vis på YouTube å ser på.. Ja.. Noe rare greier.. Som slim eller noen som åpner kinderegg.. Eller noen som bygger Lego.. :p

Altså, hva skjer med de greiene der? De kindereggene og han derre Big Baby-typen? Sæææært x-)

Hoff, vet ikke om jeg vil vite engang :O

Kanskje dere har samme greia som meg og mange andre? ASMR: https://psykologisk.no/2014/03/hjerneorgasmen/

Jeg setter på diverse videoer på youtube hvis jeg ikke får sove ;) haha!

Å ja, det har blitt sett masse av de rare videoene her hos oss og. Det begynte med at treåringen skulle se noe uskyldig barne-TV, for så å hoppe rett videre til hånd-videoene. MYE rart der, det er helt sikkert. Tror jeg må innom og sjekke ut en sånn video før det er natta her ;) #Nostalgi

Here I am, here I am, how do you do!!!!!! 😂

Haha dette gjelder vel egentlig ikke bare småbarnsforeldre, jeg tror jeg har tatt meg selv i å se mye rart på youtube også. ;-)

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram