hits

Glem ikke musikken

25.08.2016 - 21:44 15 kommentarer

Denne uka har jeg endelig begynt å løfte vekter igjen!

Etter at mitt ambisiøse treningsprosjekt "Sofagrisprosjektet" kræsjet hardt for halvannet år siden, tenkte jeg at mine vektløfterdager muligens var talte, men nå er jeg endelig tilbake og det føles fantastisk å være tilbake i gorillaburet for å løfte metall som en primat. Vel, med ett ganske sjenerende unntak...

 

Powerful muscular man lifting weight

 

For i dag hadde jeg min andre trening og rutinene er ikke helt på plass enda. Jeg glemte blant annet å ta med både håndkle og musikk. Selv om jeg trener absolutt best med musikk på øret, tenkte jeg at det fikk stå sin prøve og turet på. Jeg startet med markløft og benkpress og kjørte på. Endelig tilbake, svetten siler, dette føles bra! Men det tok ikke lang tid før det hele ble litt beklemt...

For som seg hør og bør på slike treningssentre var jeg hele tiden omringet av treningsentrenes alfahanner. Du vet, blodtrente bisonokser som ferdes to og to fra apparat til apparat for å legge på maks vekt, brøle som aper, smelle med metall og snakke så høyt som overhodet mulig. Denne gangen var intet unntak. Mens jeg lå der og prøvde å løfte saltstenger som en underernært chihuahua, prøvde de tilsynelatende å løsne bygningen fra grunnmuren. De stønnet, svettet, pustet og gryntet. Gjerne i takt. På polsk. På likt. Og det luktet svette mannebein lang vei.

Ikke bare det, men av en eller annen sinnssyk grunn var den vanlige treningsmusikken som dundrer og går i bakgrunnen, byttet ut med julemusikk! Helt seriøst, O Holy Night i gospel-versjon- Og med fire måneder igjen til jul, virker det enda litt for tidlig til å begynne å velte seg i amerikansk vokalonani.

Og alt dette lå jeg og hørte på mens jeg prøvde å konsentrere meg om å ikke få jernstanga over meg rett i fleisen. Så jeg prøvde å lukke øynene, men det gjorde saken bare enda verre. Den tykke luften, den svette lukten, julemusikken, den taktfaste gryntingen og menn som stønnet til hverandre på et fremmed språk - plutselig føltes det som å stå midt oppi produksjonen av en polsk voksenfilm.

Det gjorde absolutt ikke saken noe bedre, og resten av økta måtte jeg bare snu meg bort og late som ingenting når de begynte å grynte og snøfte som parrende elger. Resultatet ble nok der etter også. Jeg kom meg riktignok gjennom økta, men jeg vet ikke om svetten kom mest fra trening eller rødming.

Så bare et lite tips fra meg til deg: Neste gang du skal på treningssenter - glem ikke musikken ;-)

 

 

/ O heeeeeeeelga naaaaaaaaaaatt!

* Følg Svettehjerte på Facebook *

15 kommentarer

RetroTrond

25.08.2016 kl.22:50

Da har jeg en anbefaling til musikk på øret når du ser de neste gang:

https://www.youtube.com/watch?v=9XwYFDRi3K4

Elgdansen ;)

Pappahjerte

26.08.2016 kl.10:06

Hahaha! tror ikke jeg vil vite hvor du har fått tak i den der engang x-)

Vibeke

25.08.2016 kl.23:31

Æ dør a latter!! Hahaha! Fantastisk innlegg, og kjenner meg så veldig igjen!!

Pappahjerte

26.08.2016 kl.10:07

Haha, takker for det! :-)
Goooooood hælj med etter uten prustende elger :-P

Lise

26.08.2016 kl.08:05

Fantastisk bra innlegg ler meg ihjel :D kjenner meg litt igjen der... Hehe et tips hvis du trener på morgen så er det ikke så mye folk. Så slipper du høre allslags mulige dyre lyder :D. Syns du var flink stå på videre :)

Pappahjerte

26.08.2016 kl.10:05

Yes, morgentrening er helt gull! Planen er å begynne å trene etter jeg har levert barna i barnehagen. Praktiserte gryidlig trening da lillesnupp var baby, men å begynne å løfte vekter kl. 06 kjente jeg at ble litt i overkant tidlig ;-)

Randi

26.08.2016 kl.09:26

Se på meg, jeg trenger oppmerksomhet!!! Tror de at de er kule, tro? De burde vært snakka til.

Pappahjerte

26.08.2016 kl.10:04

Vurderer å lære meg polsk for å gi dem en skikkelig overhaling. Eneste som er litt kjedelig er at de kan løfte meg over hodet med én arm.. x-)

IA

26.08.2016 kl.09:57

Du har to flotte vekter hjemme, det er bare å kjøre på med løfting av plutt og lillesnupp, de får leke,- og du får trimme ;-)

Pappahjerte

26.08.2016 kl.10:07

Haha, sant det, men har prøvd hjemmetrening og får liksom ikke noe rutine på det. Har til og med kjøpt diverse utstyr, men hjemme er hjemme liksom..

Mari

26.08.2016 kl.13:38

Og eg som trodde du elsket julemusikk? Men skal være enig i at det er irriterende med den prustingen

Pappahjerte

26.08.2016 kl.18:09

Det var jo derfor jeg måtte til legen. Må være noe alvorlig galt med ørene mine ;-) Jeg begynte å høre på julemusikk allerede 24. juni, jeg :-D

MalinS

26.08.2016 kl.16:00

Hva? Klager DU på julemusikk på dette tidspunktet av året? Nå tror jeg planetene må stå på linje eller noe sånt.. leste innlegget om legebesøket, men er du (og legen) helt sikker på at du er frisk? 😅 som fast leser tviler jeg sterkt på deres konklusjon..

God helg fra bekymret leser ;-D

Pappahjerte

26.08.2016 kl.18:04

Haha, en av tingene jeg måtte sjekke ut. Kjære doktor, jeg irriterer meg over julemusikk, noe MÅ være galt :-P
Men neida, du har selvfølgelig helt rett, jeg ELSKER julemusikk. Bare ikke gospelversjoner som gjør alt de kan for å ødelegge favorittsangen mens man trener ;-)

Camilla Acklam

26.08.2016 kl.23:24

Hahaha også er det jo dem som løfter kjempetungt to ganger når du ser på dem, og så går videre til neste øvelse.

Skriv en ny kommentar

Norske blogger   Follow on Bloglovin        Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere