Skyvepølse

Har du noensinne gledet deg til lunsj, for så å oppdage at kjøleskapet nesten er helt tomt for pålegg? Frykt ikke! Her skal jeg vise deg hvordan du enkelt kan få én salamiskive til å vare et helt måltid!

Mine damer og herrer, la meg presentere: Skyvepølse 🙂

 

 

/ You´re welcome 😉

Mer videomoro: “Surströmming – lukten av rumpe og lik”

* Følg Pølsehjerte på Facebook *

23 kommentarer
    1. Haha- lo godt av denne 😂😂 Jeg har blitt oppvokst med “skyvepølse” så kjente meg igjen 😂😂

    2. Gjorde du?! Aldri hørt om noen andre som kjenner til Skyvepølsa, haha! Å yes, dette gjorde dagen min og bekrefter at det faktisk ER en greie x-)
      /high5

    3. Jo da. Skyvepølsa kjenner vi. Oppvokst på Sunnmøre, og har til og med slitt med skyvesursild.
      Men skyvekaffe???? Min morfar roterer i sin grav! 🙂

    4. Skyvepølse har vi hatt hjemme hos meg også! Lurer virkelig på hvor mange sprøe ideer som ramler inn i hodet ditt i løpet av en dag, når du fant ut at dette var det beste du kunne ha laget en video av. Digger mennesker som setter pris på de små tingene, noe det virker som du gjør.
      Uansett, utrolig morsomt og ler meg ihjel når jeg ser den! Digger deg og bloggen, klikker inn på den alt for mange ganger på en dag. Bloggen din står øverst på “snarveier” på mobilen min. Håper du får en fortreffelig uke og at du tenker på like mange sprøe ideer slik som du alltid gjør. 🙂

    5. Haha, eg vaks og opp med skyvepølse, den gang mårpølse(veit du ka er det?) Den er ikkje større enn ei krone og blei gjerne flytta over til skive nummer 2.

    6. Aldri hørt om, så jeg trodde dette var en av dine nokså tragikomiske ideer – fram til jeg leste kommentarfeltet. Dette er jo både billig og slankende. Haha 😉

    7. For en utroooooolig hyggelig kommentar! TUSEN TAKK 😀
      Ramler inn ganske mange dårlige ideer ja, og skal prøve å bli flinkere til å filme flere av dem 😉
      Tusen takk for dagens smil, nå kan dagen virkelig starte! 😀
      /high5

    8. Skyvepølse har jeg også vokst opp med. Husker jeg spiste rundt kanten av skiva for at pålegget skulle være igjen til slutt sammen med skiva, også flytta jeg gjerne på pålegget sånn at det skulle vare lenger.. Er utrolig økonomisk da, men litt kjedelig om brødskiva begynner å bli tørr 😀

    9. Har jeg 2 brødskiver men bare 1 salamiskive – legger jeg den bare imellom brødskivene.. Mye brød på en skive da, men får ihvertfall smake litt pålegg innimellom 😛

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg