hits

Kanoterapi på bøljan blå

03.08.2016 - 12:45 10 kommentarer

Noe av det beste med å være på hytta, er den der hyttegreia, du vet; lukten av lyng og myr. Stillhet. Trær som knirker i vinden. Og kanoturer. Altså, seriøst: Kanotur burde skrives ut på blå resept! Makan til sjelepleie skal man lete lenge etter.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Det bryter selvfølgelig litt med harmonien når lillesnupp blir lei og setter i et gorillavræl som skremmer selv fanden på flatmark, men sånn bortsett fra det: Magisk. Bare sitte og duppe mens man sakte og lydløst bryter vei i vannskorpa og farer gjennom landskapet. Det beste er kanskje lyden av vann som drypper fra åra. Eller lukten av skog som sveiper forbi. Eller lyden av vak. Eller en fugl i det fjerne og følelsen av skuldre som slipper sitt jerntak rundt nakken. Eller egentlig alt det der i skjønn forening.

Blir det for stille og harmonisk med kanotur for to, kan jeg også varmt anbefale å ha med barn, for da har man et tilleggselement av risiko og livsfare, når de rett som det er legger halve kroppen over ripa for å se ned i vannet, eller bestemmer seg for å reise seg opp og danse litt. Sorry unger, ingen Freddy Kalas i båten, bare ro, kos og sommerminner :-)

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

/ Hiv O´Hoi!

* Følg Kanohjerte på Facebook *

10 kommentarer

liveeriksen

03.08.2016 kl.18:52

Så utrolig idyllisk ut..Vi prøvde det samme i sommer med to voksne og to barn...men, det føltes vel mer som å padle et badekar i motvind..Vi satt 3 stk og padlet på samme side, men kanoen gikk like herlig feil vei...Vi vurderte innkjøp av kano før sommeren kom..men, det ble med tanken..Ny vurdering neste år ;)

Monika T Aa

03.08.2016 kl.22:16

Aldri i verden om telefonen min hadde blitt med ut i kano med 2 barn under 5 år..da den virkelig ikke liker å bade....men sånn bortsett fra det så er kanoturer skikkelig koselig :) Ha en fortsatt flott hyttetur :)

Pappahjerte

04.08.2016 kl.15:16

Det gikk faktisk overraskende bra :-) Bare en liten runde da, men likkavæl. Tur er tur! :-)
/high5

Anne Mette

04.08.2016 kl.00:29

Åååååååå -dette hadde gubben likt å lest... Jeg derimot blir sjøsyk bare jeg der danskebåten og er vel ikke heeelt komfortabel men begrepet KOS og BÅT i samme setning . Men må nok innrømme at det SER veldig harmonisk og idyllisk ut. Hedmarken stråler i kapp med sola . Hiv o'hoi til deg og ✋✋

Pappahjerte

04.08.2016 kl.15:18

Det er det som er så fint med kano på tjern, for der er det fint lite som kan gå galt. Fritt for bølger, skip og brennmaneter :-) Men men, har da bikket uti før da, skal ikke si det ;-)

Camilla Acklam

04.08.2016 kl.10:23

Så utrolig idyllisk! :) Vokste opp med kanoturer på hytta jeg også, ville aldri vært uten. ;-)

Pappahjerte

04.08.2016 kl.15:01

Kanotur i guds frie altså, det er snask for sjela! :-)

Silje

04.08.2016 kl.10:38

Det bilde av den lille øya der! Kanonfint!

Pappahjerte

04.08.2016 kl.14:56

Hører med til historien at de visstnok fant en død mann der en gang i tiden, men det tenker vi ikke så mye på :-P
Ethvert tjern skal ha noen røverhistorier, hehe. Men fint ja :) En av de tingene som trigger 1000 barndomsminner :)

Anne Lise

04.08.2016 kl.16:31

Imponert over at dere ikke kantret med to barn i kanoen, her snakker vi kanoskills!;) Er hytta i Hedmark? Det ligner så på områdene ved svigers sin hytta nesten ved Finnskogen, så ble nysgjerrig;) Herlig natur og virkelig en real "skuldersenker" å være i naturen på den måten. Kom akkurat hjem selv, men kunne vært der hele ferien tror jeg;)

Skriv en ny kommentar

Norske blogger   Follow on Bloglovin        Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere