hits

Det slitsomme kjendislivet

En av de litt kjipe tingene med å ha vært på tv, er at man blir gjenkjent hele tiden. Greit nok når man er på kjendisfest, men sånn til daglig er det ikke alltid like artig. Jeg er ikke høy på meg selv altså, det bare er sånn.

Slik som tidligere i dag. Jeg var ute og loffet morgentur med Teo. Udusjet og fæl, klar for en lang dag med terrassejobb og svetting.

 

 

I det vi nærmer oss nærbutikken ser jeg noen sitte utenfor. En av jentene ser på oss, snur seg mot de andre og sier noe. Så snur alle seg og ser rett på oss.

Jeg blir litt stolt, men også litt brydd, for jeg vet jo hva som kommer nå. Kjenner lusa på gangen og kan se det på en mils avstand, vi kjendiser kan nemlig forutse sånt. Hun kommer til å hoppe ned fra benken, løpe mot oss og spørre om en selfie. Ikke autograf, men selfie. Det er sånn man gjør det i 2016.

Og ganske riktig, i det vi nærmer oss, spretter hun ned fra plassen sin og kommer mot oss. Øyne store som tinntallerkener med tydelige stjerner i blikket. Hun ser rett på meg, og jeg angrer på at jeg ikke tok på meg noe litt finere. På grunn av nært forestående arbeidsdag i hagen, er jeg lastelig antrukket i "småbarnspappa-uniformen"; grå joggebukse, slip-ons og en romslig t-skjorte.

Søren heller, jeg burde kanskje tatt på meg noe litt mer representabelt. Jeg er tross alt kjendis nå.

Så stiller hun seg opp rett foran oss og tar mot til seg.

- "Ehm... du?"

- "Ja" svarer jeg med et lite smil.

- "Atte..."

- "Liksom..."

Å kom igjen da, ikke drøy det lenger, du vet hva du skal spørre om. Jeg gir deg faktisk honnør for å tørre å komme rett opp og spørre på denne måten. Og selvfølgelig kommer jeg til å svare ja. Ingenting er hyggeligere enn det! Vi kjendiser gjør sånt.

Så var hun endelig ferdig med å manne seg opp, kremtet et siste kremt og spurte rett ut:

- "Kan jeg få klappe hunden din?"

 

 

/ Får vurdere å endre navn på bloggen til "Eieren til" ;-)

* Følg "Eieren til" på Facebook *

13 kommentarer

Jeg er selv hundeeier og syntes det er veldig rart det der med at folk ville klappe hunden. Har hatt hund siden barndommen å da var det 100 stopp på hver tur for at kids ønsket å klappe. Idag er det kanskje 1stopp å da er jeg "heldig". Kanskje ipad og telefoner har tatt så mye over at levende vesen ikke er av interesse lengre :O

Hahahaha! Den var fin ;)

Hils bikkja!

Det er klart at Teo blir gjenkjent, han er jo tross alt en hund...

Teo er jo så søt, så at han blir klappet er jo ikke noe rart! ;-)

Tipper hun egentlig var ute etter en selfie med deg, men turte ikke å si det rett ut. Men klart Teo er en kjempesøt hund :-)

hahahah ble nesten litt kvalm av deg også måtte jeg heller le meg ihjææææl!!!

Haha. All oppmerksomhet er god oppmerksomhet.

Eller ikke alltid. Jeg har en plugg av en Engelsk Bulldog på 40 kg. Blir stoppet ofte fordi folk vil hilse på han. Kjempe koselig det,

Bortsett fra den gangen jeg fikk spørsmål om han var kastrert. Joda han er det.. og svaret da var " å, det var trist, fordi jeg hadde tenkt å spørre deg om du ville parre han med ovnsrøret jeg har"

Ser for meg hvordan det ville blitt. :D

Jeg håper forresten det var bikkja hans han prata om.. :)

Hahaha den var morsom :) nydelig hund da, så klart dei vil klappe den...

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram