hits

Sommerprosjekt og mannepoeng

Så er det altså besluttet, etter tre år med nøling: Vi river terrassen!

 

Do you feel lucky, rekkverk?

 

Christina og jeg ikke er de mest nevenyttige menneskene, og prosjekter som krever hammer, spiker og plank lar ofte vente på seg, men terrassen har vært en stein i skoen så altfor lenge. Råtne planker, store hull og et fundamentet som tilsynelatende er laget av tannpirkere. Til nå har vi bare utsatt og utsatt, men nå har vi endelig bestemt oss for å plukke opp hammeren og gjøre noe med saken.

 

Når glippene blir så store at hele barn kan falle nedi, er det på høy tid å gjøre noe ;-)

 

Og dermed er årets sommerprosjekt i boks og fattern kan finne frem det tunge verktøyet fra boden. Må ærlig innrømme at det føles rimelig maskulint å stikke ut for å kjøpe brekkjern og motorsag, og jeg synes allerede jeg kan se et lite hint av et oppglødd lys i øynene til Christina. Hennes mann, den tøffeltassende tastaturhelten, plutselig ikledd arbeidsklær og ødelegger ting.

Ja for altså si hva du vil om å være seg sjæl altså, men du føler deg ikke så veldig mandig når frua kommer inn på badet for å pusse tenner om kvelden, og finner sin mann i badekaret omgitt av badeskum og duftlys. Men nå, kjære Christina, nå skal du få se på mannfolk. Så nå skal det rives, hamres og svettes til den store gullmedaljen!

Må selvfølgelig ha litt hjelp til å sette opp ny terrasse, man blir jo ikke supermann sånn over natta, men det er noe. Med musikk på øret blir jobben til og med rett så trivelig. Får vel gå over til noe litt tøffere musikk der også, for tidligere i dag hørte jeg gjennom et par spor fra ABBA Gold, og selv om musikken er magisk, føler jeg liksom at det tar litt brodden av disse mannepoengene ;-)

Så få på noe Creedence, her skal det rives!

 

Say your prayers, terrasse!

 

Oh yeah, vi er i gang!

 

Selfie med brekkjern = 1000 mannepoeng!

 

/ Young and sweet, only seventeeeeeeeen

* Følg Brekkjernhjerte på Facebook *

6 kommentarer

Vi slapp å rive, men her scores det også mannepoeng snart...støping av fundament til terrassen jeg har ønska meg i 7 år...han må visst bare se noen mannemennesker sykle fort først....

Haha! Dæven, bare ordet "støping" kjenner jeg at river i mannemuskelen :-D

HAHA! Men få ting slår duftlys, badekar med bobler og et glass vin, når man får tenkt seg om litt. ;-)

Helt 100 % enig ;-)
/Stay Cool

Hahahaha, jeg leste dette innlegget ETTER innlegget hvor du ligger i sofaen og snuser på stussen til Theo. Humret godt nå. "Say your prayers, terrasse" liksom. Fniiis. 1-0 til terrassen...?

Hahaha!! Ja dæven, det er faktisk helt rett :-/ Og nå regner det tett, så vi får vel nesten si 2-0 ;-)

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram