hits

Tjen penger fra sofakroken

Har du sterke meninger om saker og ting? Sånt kan det fort bli penger av!

/sponset innlegg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tenk om man kunne fått betalt hver gang man sitter i sofaen og brøler til dommeren på en fotballkamp på tv. Eller hver gang man vet bedre enn samtlige politikere i en partidebatt. Vi har alle meninger om så mangt, men sjeldent resulterer de i stort mer enn en opphetet diskusjon rundt middagsbordet. Hadde det ikke vært fint om man kunne tjent noen ekstra kroner på å si sin mening?

Meningstorget.no kan du delta i undersøkelser og tjene penger fra sofakroken. Måten det fungerer på er at man deltar i undersøkelser om produkter og tjenester som virker relevante for din profil, så blir man belønnet for innsatsen. Slik input er nemlig gull verdt for store bedrifter som mest av alt ønsker å høre hva du tenker og mener om deres produkter, hvor du handler, hva du liker, ikke liker også videre.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

En undersøkelse er unnagjort på få minutter og selv om man ikke blir rik over natta, vil poengene fort stable seg opp til en hyggelig bonus. Det kommer jo ekstra godt med nå i sommer når det gjerne går med litt ekstra penger til is, brus og ny bikini ;-)

I dag har jeg blant annet svart på spørsmål om bruk av datatjenester i heimen, hvilke møbelkjeder vi liker, hvor vi kjøper barneklær, og gitt min mening om noen artige, små videosnutter. Ting man utmerket fint kan gjøre mens man uansett bare ligger og sløver på sofaen og ser en fotballkamp på tv :-)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Som takk for hjelpen får man poeng som enten kan utbetales kontant via PayPal eller gjort om til gavekort i en rekke ulike nettbutikker (HM, Zalando, G-Sport, ToysRus etc). Undersøkelsene varierer i art og lengde, og godene man mottar varierer. Lengre undersøkelser betaler gjerne bedre og gir deg tilleggsgoder som lodd i trekningen av pengepremier blant alle som gjennomfører undersøkelsen.

Mange undersøkelser vil også premiere deg med en liten donasjon gjort i ditt navn til en veldedig organisasjon! Det er absolutt en veldig hyggelig bonus, og i dag har jeg allerede gjort tre små donasjoner til World Animal Protection. Og som sagt, alt dette mens jeg uansett bare lå og sløvet på sofaen. Ganske genialt.

Bedriftene får verdifull informasjon, mens du får sagt din mening, penger i lomma og donert penger til en veldedig organisasjon. Vinn, vinn, vinn :-)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Si din mening - tjen penger fra sofakroken --> Sjekk ut Meningstorget.no

NB! Registrering er gratis, men du må være 18 år eller eldre for å for å kunne registrere deg og tjene penger.

7 kommentarer

Har du holdt på lenge? Jeg har meldt meg på dette men har en følelse om det er litt tull eller ikke? Har du tjent noe på det enda 😊

Akkurat begynt, så nå går undersøkelsene unna i en fei :-) Skal bare spare meg opp til det gavekortet jeg har lyst på, så finner jeg ut av det ;-) Men ser at det er flere bloggere som har skrevet om dette tidligere og de har holdt på lenge, så det er ikke noe tull nei :-)

Jeg registrerte meg på dette for noen uker siden, men det er jo nesten aldri noen undersøkelser, og da ramler jeg fort av lasset.

Åh? Har du fullført profilen da? Synes jeg får undersøkelser på rekke og rad etter at jeg fullførte alle spørsmålene på profilsiden :-)

Jeg har vært medlem av Panel.no i mange år, og fått mange gavekort derfra.

Jeg tjener sjelen annet enn veldedighet her, men har dog opparbeidet masse gavekort fra panel, gallup og ipsos. Synes de er mye mer seriøse!

Ja, såvidt jeg vet, har jeg fullført hele profilen også, det kommer en og annen undersøkelse, men det er ikke mange dessverre.

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram