hits

Pappahumor og vann i rumpa

Slik gikk det da frua satte seg på do uten å sjekke hvem som hadde stukket av med fjernkontrollen til dusjtoalettet... ;-)

/ samarbeid med Geberit

 

For noen måneder siden fikk vi installert et knallfint Geberit Aquaclean-toalett, et moderne dusjtoalett som rengjør med lunkent vann og moderne teknologi. Toalettet har luftavsug, led-lys, lunkent dusjvann for rengjøring og masse annet fæncy utstyr, men det er ikke det jeg har mest lyst til å prate om i dag.

For det har også noe annet: Fjernkontroll. Ett trykk på knappen og en dusjdyse kommer ut fra toalettet og sender av gårde en stråle med lunkent vann som risler og rasler et sted der solen aldri skinner.

Og har man først vært så dum at man forlover seg med en kjempebarnslig pappablogger, ja så må man forvente at en slik fjernkontroll på et eller annet tidspunkt vil bli brukt til noe tull. Og den dagen, ja den var i dag ;-)

Slik gikk det da Peter våknet opp til en god idé som selvfølgelig gikk utover Christina (slik alle gode ideer gjør). Se og nyt :-)

 

 

Og sånn ble det at denne uken ikke rakk å bli mange timene gammel før jeg dro på meg et helt års forbruk av minuspoeng. Totally worth it!

Ja forresten, for å besvare det mest stilte spørsmålet fra sist gang: Nei, man går ikke rundt og er våt i rumpa resten av dagen etter å ha brukt et slikt toalett. Det er bare snakk om en liten vannstråle, så et lite tørk fikser jobben. Litt på samme måte som at de aller fleste pleier å tørke av kroppen med et håndkle etter en dusj ;-)

Vil du vite mer om Geberit Aquaclean, et toalett som ikke bare rengjør skånsomt, hygienisk og behagelig ved bruk av lunkent vann, men som også egner seg utmerket til practical jokes?

Les mer her --> Geberit Aquaclean - Nyhet innen velvære

 

 

/ Hei og hå - 10 000 minuspoeng nå :-P

* Sjekk ut Geberit på Facebook *

19 kommentarer

Åsså gi skylden til småtten da :P

Selvfølgelig! Det var jo han som sto bak det hele, jeg var bare på feil sted til feil tid :-P

Hahahaha, takk for at dere er så morsomme! 😃 Dette gjorde kvelden min!😂

Haha, så fantastisk barnslig :-) Dere er virkelig en utrolig morsom familie.

Det beste med denne videoen er at christina kaller fjernkontrollen for trøkkern! Trodde det var bare meg og mamma som gjorde det! Haha! Tydeligvis flere Vestfoldinger som gjør det:)

Trøkkern, haha. Kunne like gjerne vært et navn for doen ;-)

Sikker på at det ikke var C som var på trøkkern?? 🙊

Siv Koppang Eriksen

Siv Koppang Eriksen

Og jeg bare: " fjernkontrollen til dusjtoalettet!?!" hehehe.

Hehehehe takk for en god latter 😂

Tusen takk for en god latter!! :)

Haha, fantastisk morsomt! :D

Og som noen nevner lenger opp, morsomt med "trøkkern". Bestemor, som er fra Vestfold (visste ikke at det var typisk derfra) og til tider mamma, kaller det for det samme, eller også "trøkkerten".

Haha! Trøkkerten :-) Skal jeg begynne å si, kjenner jeg.

Note to self: Kjøp ALDRI dass med fjernkontroll!!

... eller få deg et mannfolk som funker som normalt ;-)

Sorry, men det er for sent. Det hadde vært akkurat likt ham å finne på noe slikt. Og med en sønn som er som snytt ut av nesa på faren sin så..... :-)

Lengre video neste gang når hun er på do.

Hun fikk ikke mistanke når han spurte om hun skulle på do?

Hehe, jo jeg tror hun må ha mistenkt noe, ikke hver dag han kommanderer folk på do, men han spør ofte om snodige ting og man vet aldri helt hva man kan forvente seg. Mer om det kommer på bloggen ;-)

hahah, vannvittig (!) moro :D Sladra mini på deg, eller tok du på deg skylden selv? ;)

Hehe, måtte inn på sjefens kontor til slutt :-P
10 poeng for ordspillet forresten, haha!

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram