hits

Ikke den skarpeste kniven...

Noen dager tenker jeg at tross min usikkerhet tidligere i livet rundt det å bli fattern, vil jobben som pappa gå helt strålende. Barna ser ut til å bli relativt normale og vi gir dem et godt hjem. Vi er, etter alt å dømme, ganske gode foreldre. Noen dager tenker jeg at barna kommer til å klare seg, kanskje til og med vokse opp til å bli noe stort. Vi er flinke folk, vi har gjort vårt beste - dette kommer til å gå bra.

Andre dager tenker jeg: Hvis de stakkars eplene ikke har falt så langt fra stammen og arvet sin fars flyktige intelligens, ligger de heller godt an til å ta over som arvtakere for apen Julius. For til vanlig kan jeg være rett så smart i mine beste stunder, men så har jeg noen øyeblikk der jeg faller så langt ned på tankestigen at jeg passerer alle primater på min vei ned. Slik som i går.

Jeg sto ute og stekte koteletter i solsteiken, og lot meg fascinere over at det faktisk er varmere i Norge enn i Spania for tiden. Og akkurat da jeg lente meg over grillen for å flippe på kotelettene, sto varmen intenst opp fra den glovarme grillen som freste på full guffe. Og mens jeg sto der med ansiktet rundt 40 centimeter unna åpen flamme, tenkte jeg:

- "Å herregud som den sola steiker i fleisen, da!"

Og det tok meg seriøst et sted mellom 10 og 15 sekunder før jeg innså... Å ja.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

/ Pass på, Julius ;-)

Les også: En hyllest til flotte (og forhåpentligvis smartere) besteforeldre ;-)

* Heng ut med Pappahjerte på Snapchat og Følg Pappahjerte på Facebook *

16 kommentarer

Dagens gode latter, har også vært der! Klaske panne følelsen har jeg hørt den kalles.

Haha! Hater den følelsen. Klaske hånda til pannen og tenke: Idiot.

Hahaha, nå lo jeg høyt! En smule gjenkjennelsesfaktor her også ;-)

Eller som da min mor syntes vi hadde funnet en særdeles mørk og dyster bule for å innta middagen da vi var på kjøretur fra Trøndelag til Vestfold. Vi oppfordret henne til å ta av solbrillene og se om det hjalp - det gjorde det! :-D

Litt som da jeg klagde på den sinnsykt tjukke tåka utenfor, klagde i flere timer før jeg innså at det var en hvit varebil som sto rett foran vinduet, haha!

PAPPAHJERTE, dette er første gang jeg kommenterer. Men jeg følger deg både her og på snapchat. Daglig. Fortsett med det du gjør!! Største kjærlighet fra meg.

Yihaaaw, så hyggelig å høre! :-) Takker for det, lover å holde fjaset oppe, haha!
/high5

Elsker bioteksten på bloggen din forresten, hahaha!

Kjenner til den her ja.

" men i svarte, hvor har kjerringa rota bort fjernkontrollen nå a..." Banner og steiker for så å sette seg ned for å prøve å samle tankene . Klør seg litt hode med kontrollen og tenker " der var du ja" .... Rimelig distré da ja...

Hei! Jeg må bare spørre, hva syntes du om skam sesong 2, avsluttning? :)

Ikke sett enda, iiiiiiiik!

*facepalm*

Æ ler høyt! Konge innlegg!

Haha, takk for det! :-D

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram