hits

Adios amigos!

I dag våknet vi forsyne meg til regn og tåke, så nå pakker vi bare bagen og stikker til varmere strøk. Jeg mener, hallo, i verdens rikeste land.. Regn? Tåke? Nei, takke seg til. Da flagger vi heller ut som værflyktninger for et par ukers tid og fiser ned til una cerveza og vamos a la playa. Får vel ta med ungene også da.

Yrkesskadde bloggere som vi jo er, kommer vi selvfølgelig ikke til å klare å ta helt ferie og kommer til å holde koken oppe med ferieblogg og haraball. Lover dessuten å ikke snikskryte så altfor mye. Neida. Joda.

Så gjenstår det å se om årets ferie klarer å toppe fjorårets store høydepunkt:

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

... og et par andre ting ;-)

Se opp du spanske slabbedask, her kjem vi!

 

/ La tortuga camina un rato bajo el mono grande

Les også: "Skam deg, din tullebukk"

* Sjekk ut Pappahjerte på Snapchat og Følg Pappahjerte på Facebook *

6 kommentarer

Espero vaís a tener una semana buena!

God tur! Misunner dere maks. Denne 4 måneder gravide frøkna skal fortsette å ligge i senga med kynnere og bekkenløsning mens regnet fosser ute.. Eller vil dere bytte???,

Skulle VELDIG gjerne byttet altså, men har liksom dratt allerede... sånn atte... sorry ass :-P

God tur og kos dere maks :-). Jeg har ikke peil på spansk, så tok meg en tur på google translate for å se hva du hadde skrevet - måtte le godt da jeg så hva resultatet på norsk ble: "Skilpadden går en stund under den store apen". Er google translate til å stole på her ?? :-D

Hahaha! Æsj, avslørt. Joa, translate er helt på ballen her. Jeg begynte å lære meg spansk via en app som byr på mange slike rare setninger, og det der er stort sett alt jeg kan på spansk, haha! Blir spennende å se om det kommer til å hjelpe meg her nede ;-)

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram