hits

Snuskete budskap i barnesang

Er det bare jeg som hører dette??

 

 

Det er ikke et nytt fenomen at jeg liker å vri rundt på ordene i barnesanger. Det er bare en naturlig konsekvens av å høre på de samme sangene om igjen og om igjen, men denne gangen er det ikke meg! Denne gangen har jeg avdekket regelrett snusk i en barnesang!

Og vi skal selvfølgelig til de to meget tvilsomme tvillingene Marcus & Martinus. Jeg har lenge mistenkt at de gutta der har urent mel i posen, og selv om mange av sangene deres har tvetydig innhold og utilslørte sjekkereplikker, har jeg liksom ikke funnet endelig bevis. Inntil nå!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

For nå har jeg endelig kommet over noe som ikke lar seg gjemme bak to søte smil og en snodig dialekt. Vi skal til sangen "Leah", en tilsynelatende søt sang om en jente som flytter til bygda. Begge gutta blir straks forelsket i henne, men hvem skal hun velge?

 

 

Og det er her det skjer. Midt i første refreng, 39 sekunder ut i sangen, avslører de hva som egentlig er problemet:

"Leah, du er så nydelig! Vi krangler om hvem av oss som får ri, Leah!"

 

Unnskyld..?

Teksten fortsetter med samme dilemma og alt ser fastlåst ut, helt til en av brødrene etter 1 minutt og 55 sekunder kommer med følgende snuskete forslag:

"Hei, hvorfor spør vi ikke ho, hva hu synes om to?!"

 

Jeg mener, hallo? De gutta til sammen passerer vel så vidt seksuell lavalder, men allerede er de i gang med bigami og fattigmannstrekanter? Dette lukter skandaleoppslag og matchende lusekofter på forsiden av Se & Hør lang vei! ;-)

 

"Dere er som to dråper vann.."

 

Les også: "Russebuss i baksetet"

* Heng ut med Pappahjerte på Snapchat og Følg Pappahjerte på Facebook *

46 kommentarer

Hahahaha må le altså 😂 Men det de syner er altså; Leah, ho er så nydelig. Vi krangler om hvem av oss som får Leah 😂😂 Men veldig morsomt uansett!!

Nei nei, det henger jo ikke på greip, ikke rimer det heller. nyde-LI. Ri. Li. Ri. Snusk! Haha, de gutta der asså. Visste at berømmelsen ville gå til hodet på dem :-P

For litt "spesiell" barnesanger må du høre på dette barnealbummet, ett knall album som setter seg på hjernen til hvem som helst! Selv om noen av sangene grenser til noe som kan minne mer om teksten på en fyllevise, slik som "salige sally".. håper du hører gjennom og sier hva du syns :D

https://open.spotify.com/album/0ZaqEds7ZtngtmiHuKCovX

Haha! Gleder meg. Skal bare se ferdig MGP først ;-) Hehe

Hysj! Jeg ser mgp!

Ikke for det, foreløpig ikke overvettes imponert over talentet. Jeg leser jo blogg om snuskete barnesanger.

"Vil du være vennen min, så kom å gi meg snabeln din" <- den kommer ikke de ikke unna!

Er Fantorangen noe bedre da? " Jeg har så fiiin snabel! Kose på snabel, være god mot snabel."

Blir helt svett jeg.

Fantorangen er jo den verste av dem! Han kommer til å ende opp bak lås og slå i løpet av få år, seriøst. All den snabelkosingen er ikke bra for noe som helst, han der er seriøst en tikkende bombe x-)

Hahaha.. Ler så jeg griner! 😂 Det er ikke noe snuskete ned den... Verre med barn ned til 4-6år som synger Morgan suleles "laknene". (Da kan du få bakoversveis)... Men Fantorangens sang, ble jo fjernet ifra barne-tv nettopp pga snusk og fanteri

Ler meg skakk av Knerten og Karoline når de synger "Pinnen i mitt liv" 😂

Haha! Den trenger jo ikke å tolkes videre engang! Pinnen i mitt liv lissm... tsk tsk tsk.

Ojojojoj :D Hahah, ja, der fikk DEN sangen en ny betydning! :D

Jeg har lenge følt flere av tekstene har vært tvilsomme av den grunn at de er såpass unge at de kan ha erfart riktig så mye som de synger om.. :) Men altså, jo flere ganger jeg hører den, jo tydeligere er det: de synger RI! Og hvem vet, kanskje Leah er av typen som liker to..

Ja, ikke sant?! Det er ingenting annet enn RI de kan synge! De svina! Hadde jeg vært faren til Leah, hadde jeg flyttet fortere enn flua fiser!

Det er da ingenting. Hadde besøk av ei lita nabotulle som ikke hadde lært R ennå. Ho ville synge sang til meg, om kaptein Knurre. Lo så jeg skreik. Stakkars jente.

Ikke glem Freddy Kalas, Staysman og lazz ect. Veldig fengende sanger for barn. Desverre

Jeg tror de synger "Leah, du er så nydelig, vi lurer på hvem av oss som får bli.

Og" for vi er jo to og begge er to"

Se teletubies du, der er det mye sånnt, Hehe. Bare å søke opp på YouTube

Hehe... Mange barnesanger har også en del skitne strofer. Måtte bli voksen før jeg lyttet skikkelig til "Gøy på landet" og hørte verset

"En natt slo lynet ned i sengen inne hos han pappa. Det slo?kke ned hos oss. Vi lå i kottet under trappa. Den natta, da var mor i by?n, så hun blei ikke rammet, men Magda gikk i flere da?r med ene benet lammet!"

og skjønte hvorfor Magda fikk benet lammet av lynet i senga til pappa. ;)

Hahahah 😂 Jeg digger deg! ;) Ha en fin kveld videre :)

Syns du de guttan e på kanten så hør på tekstan te FANTORANGEN .... enkelte teksta dær e pervers. .. Vil du være vennen min kom å lek m snabelen min. .. m flere...

Slå på ring, slå på ring, slå på hvem du vil. Slå på kjæresten din om du vil (!!!!) Den du SLÅR på slår du så hardt, så hardt, så HARDT.....!

De synger faktisk : vi krangler om hvem av oss som får Leah😂 Hahah ikke ri. Søk på lyrics på YouTube så finner dere hva det står.

Også synger de og: for vi er jo to og begge er god.

Gøy at dere faktisk er så dirtyminded altså. Ahah.

https://youtu.be/PjOuP9qDfBI

Denna ler jeg godt av! Se snutten, så hører du hennes tolkning av enkelte barnesanger:p

Jeg har ikke hørt låta. Er det mulig leah bare er en ekstra fin hest?

Nix, jeg tenkte også på den muligheten, men hun prater og oppfører seg veldig som et menneske dessverre. Og uansett, om hun hadde vært en hest.. hadde det gjort ting bedre egentlig? x-D

Er mange sanger som er snuskete. det verste jeg hørte var da sønnen til xn min da han var 5år gikk rundt å sang dj broiler sanger, da fikk jeg bakover sveis😲😲

men dattera mi elsker sangen "Leah" kanskje det er fordi ho heter det samme selv😂😂

Jeg sliter med Musevisa... "...sverter tak og vegger i sitt lille musehull."

Ingen slår denne barneboken...

http://youtu.be/sU95SJDWuSY

Hahaha! Jeg trodde det var "vi krangler om hvem av oss som fårn'i Leeeeah" 🙈

Hahahaha! Det er jo ikke det spøtt bedre x-D

Hva med Olsenbanden jr. og sangen "Hu kyssa meg"??

"Hver gang hu kysser meg, går flagget til topps.Flagget til topps? Ja, flagget til topps."

..........

Hahha, genialt!

Dauer😂 datteren min kunne ikke si "kult", så hun løp rundt en periode og sa "oooooi, driiiitkuk!" "Kjempekuk" osv😂 tantegullet mitt kunne ikke si fisk og dermed ble det "jeg har tegnet pikk. Her er en stor pikk og der er en liten pikk" 🙈🙊😂

Hva med Fantorangen da: vil du være vennen min? Kom og gi meg snablen din!?!?! What??

"Du gir meg STØT når e tenker på de!" 😂

Aha! Men vent... støt? Er ikke det i så fall en slags homofil referanse? Oj oj, the plot thickens :-D

Ingenting slår Fantorangen. Den er bare ille, hahah!

Haha😂!! Har du noengang lyttet til hele mummi sangen? Den kan anbefales hvis du liker å vri på ord og finne snusk i barnesanger:):)!

Nei dæven, det må jeg sjekke ut! Takk for tips :-)
Hmmm, her kommer mummi? :-P

Omg 😅 her blei eventyrvisa aldri den samme igjen etter at ein del mer eller mindre skjulte betydninger sank inn hos meg... "...og Tyrihans leker med gullhøna si, mens smørbukken sitter fornøyd og blid...", "jeg har sett huldra nå jeg, Hu satt seg på purka og rei, huheisann kor det bar i vei...". Need I say more? 😅

Shit var litt rart, var innom samme tema sjøl i går. Dattra på 5 år har nemlig begynt å høre på russesanger bak min rygg og det er ikke pent!! Hehe :P

Haha, nei dæven de russesangene er ikke for sarte sjeler ;-) Men så lenge de ikke forstår hva hooking og drita betyr, bør det gå greit.

Fantastisk! Endelig noen som har skjønt det. "langemann lurer alle". Med koffert tenking blir alt så mye bedre.

Krangler om hvem av oss som får LIII-AAAH (Leah:p) - er jo innlysende:D

For barnesanger som lett kan missforstås av voksen-ører bør du absolutt søke opp Onkel Tuka med Musekongen blues!:)

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram