hits

Skammelig hektet på Skam!

Whaaat?! Har Eva brutt opp Ingrid og Jonas?? Da skjønner jeg i hvert fall at det klikka for Iben når hun i tilegg hooka med Chris (ikke Chris da, men Penetrator-Chris). Men serr, var det Isak som sladra?

Uansett er det bare helt latterlig av Vilde å oute Eva som slut når hun sjøl hooket med William BARE for å få rulleplass. Sana hadde faen meg rett. Serr!

Og hva skjer med at Noora negga William foran alle brosa hans? Tipper han blir sykt keen nå, men håper ikke hun faller for en 97-er ass.

Draaaama!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hvis du ikke skjønte et eneste ord av det der, går ditt 2016 helt etter planen og du har ingenting å bekymre deg for.

Hvis du derimot skjønte alt, så er du som meg. For ja, jeg har blitt helt sykt hektet på Skam!! Og det er ikke så verst med tanke på at det er 16 år siden jeg gikk ut av videregående ;-)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Heldigvis er ikke Christina det spøtt bedre, så nå diskuterer vi frem og tilbake dagen lang. Rimelig banalt å levere i barnehagen mens man går og diskuterer om Noora egentlig er lesbisk, om Isak og Chris kommer til å hooke eller om han går rett i vennefella, og hva er egentlig dealen med Elias?! Draaama!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Å shit, skal Eva hamle opp med rad-jentene?? Men tenk om det var Pepsi Max-gjengen som sto bak mensenbrevet?!

 

/ Lik hvis du også er pinlig avhengig av Skam ;-)

Og du: Skam ser du her --> NRK TV - Skam

NB! Ingen spoilers, takk!

* Heng ut med Pappahjerte på Snapchat og Følg Skamhjerte på Facebook *

59 kommentarer

Hallo, det der er jo bare sååå 2015, har du ikke sett at sesong 2 er godt i gang? ;)

Ja jeg veit, men akkurat oppdaget det! Starter på sesong 2 i kveld og gleder meg så sjukt!!

Altså. Skal du først følge med på Skam, må du følge det i "nåtid".. Altså på bloggen dems, der de legger ut klippa først!

Ja jeg veeeet, men jeg kom så sent i gang og jobber meg raskt gjennom nå for å komme up to speed. Starter på Sesong 2 i kveld, så da er vi nok på "nåtid" innen kvelden er omme ;-)

Begynte forrige lørdag og iløpet av noen episoder var både jeg og gubben hekta. Så vi ble ferdig med sesong 1 den kvelden, sesong 2 så vi ferdig(det som er kommet ut) kvelden etter, haha. Jeg syns det er pluss at episodene er korte, slik at man ikke bruker flere timer på å se en episode dersom lillingen våkner ofte på kvelden. :p

Ja det er akkurat det som er så bra! Korte episoder man kan snike inn her og der. Startet på sesong 2 i kveld og regner up to speed riiiimelig raskt ;-)

Godt vi er fler! Jeg dauer litt av å måtte vente på neste episode helt til fredag..

Børre Franzen

Børre Franzen

Hvor mange klarer du?

http://www.p4.no/underholdning/test-deg-selv-hvor-mye-kan-du-om-skam/artikkel/656337/

Haha! Når mannen på 35 ble helt satt ut av at vi måtte vente to uker på neste episode ble det en god latter i stua. Voksne karen på to meter med skjegg, vil gjerne se hvordan det går med William og Noora! <3 <3

Så vi forstår hvordan dere har det! :)

Haha! Men øy, WILLIAM OG NOORA`?!?!`!? Spoiler!!!
Buuuu. Når får jeg ikke sove i natt. Å herregud, må kjappe meg å se sesong 2!

Takk for spoileren da! Hilsen ei som nettop har funnet serien på tv2zumo.

Ah søren, sorry!!!!!! Tenkte jeg ikke på, trodde hele Norge var på sesong 2 nå :-P

Vet ikke om det var du eller Christina som hadde på russesangeb til Hemingway 2016 på snap for noen dager siden, så det er ikke tilfeldig altså?🙈 dere ser på skam og ja, har ikke stalka de på instagram og vel?😂

Haha, nei det var IKKE tilfeldig. Går mye russemusikk her for tiden, hihi :)

Er 19 år, og stolt over at jeg enda ikke har begynt å følge med på den serien, haha! :)

Oh wow! Det skjønte jeg virkelig ingenting av :p Men det tror jeg at jeg skal si meg selv fornøyd med :D

dæven døtte, der ble jeg hekta å. Fy Peter :P

Oh lord, når du først skriver om slik så måtte jeg jo selvfølgelig starte å se det selv :p Darn..

Ha ha ha:p

Venter på neste episode her også...

Det kleineste var,når 12 åringen i huset oppdaget at

Vi så på det :p

"Ehh...serr?ser DERE på skam?? Det er sann jeg ser på liksom..."

Haha, noe sier meg at kidsa hater at vi gæmlisene ser på serien "deres", men dem om det :-P

Ingenting pinlig over å være hektet på en så god serie:D Love it!

Vi er flere her på jobben som er heeeelt hekta (alle er over 30..) Grusomt å vente helt til fredag, men følger med på insta og bloggen, så får litt drypp innimellom :D

Gleder meg til å komme up to speed og i kveld blir det maraton for å endelig komme i gang med sesong 2 :-)

Til og med jeg følger med ! Du merker jo nesten ikke at dette er bare spill. Fremtidens skuespillere er her alt :)

Herregud TAKK for at vi ikke er de eneste!! Lørdag med popkorn og Skam-maraton er ikke noe man snakker høyt om ved kaffeautomaten på jobb :P skamvafforno?

Hehehehe. Litt som mitt forhold til MGP. "Hæ? Grand prix i helgen? Næææh". Men i det skjulte danser jeg som frikar og jubler som en oppspilt Würst :-D

Altså det er jo helt sinnsykt bra. Så nettopp Kampen om tungtvannet og så Skam - og skuespillerne i Skam er da ufattelig mye bedre enn de i Kampen om tungtvannet? Serr.

Haha! Men altså, folka i Skam er jo den nye vinen! Det føles så naturlig at det ikke føles som skuespill. Kanskje... er det ekte?!?! Mindfuck! Haha

Hvor får jeg sett denne serien? Alle snakker om den, jo!

Link nederst i innlegget :-)
Og jeg vet, ALLE snakker om det, så derfor jeg måtte hive meg på. Angrer ikke på det ;-)

.... Og jeg må innrømme at jeg ble så giret på å se serien at jeg ikke la merke til lenken en gang. Woups! Da vet jeg i hvert fall hva kvelden skal gå til! Takk!

Digger Skam!!! Hilsen jente, snart 42 år...😆

Haha 😂 skit nå kjente jeg at jeg ble helt varm i ansiktet😜 godt jeg ikke er alene!

Skam alene er verd hele lisensen ...!

Driiiitflaut å være hekta på Skam (jeg er aaaaaltfor gammel!!! Sånn serr lizzm!!), men det føles litt bedre etter å ha lest dette :D

Noorhelm 4ever <3 (Altså Noora + William HVIS du ikke skjønte det...)

Jeg begynte å se på skam fordi jeg måtte finne ut hva elevene egentlig driver å ser på. Det er fortsatt unnskyldningen jeg bruker, selv om jeg nå diskuterer hvert eneste klipp med elevene mine :)

Haha, må nesten le litt, selv om jeg er minst like hekta som resten her ser ut til å være. Altfor lenge å vente mellom hver gang!!

Gleder meg veldig til å komme i gang med sesong 2 og sitte på vent før hver nye episode slippes :-)

Ingen spoilers selv takk!!!!!! =P

Du kan hvertfall starte innlegget med #SPOILERALERT

Haha, hupps! Oh, the irony. Men tenker at det der er jo sååå lenge siden, at det må være innafor. Og uansett: Halvparten av det jeg skriver der er jo helt feil likevel ;-)
(pssst. William dør i sesong 2!!)
(neida)

Kan dere ikke snakke om Skam i neste episode av gjesterommet? Og kommer snart neste episode av gjesterommet? :) Hjelper så på treningsmotivasjonen å vite at det er en ny episode å høre på mens jeg trener!

JA! Det er jo en kjempeidé!! :-) Det skal vi få til. Må få på en ny episode med Gjesterommet snart uansett, så Skam passer jo perfekt!

Hei veldig fint bilde og ka handler den om?

At Skam er bedre enn Kampen om Tungtvannet????????

Ehm, det er kanskje ikke noe vits å diskutere dette, da vi tydeligvis er på to vidt forskjellige planeter når det gjelder tv-serie-preferanser! ;)

Altså, hallo... Det blir vel som å sammenligne biff og nugatti. Ulike serier til ulikt formål og alt kan være bra til sitt bruk :-)

Har for øvrig lest Tungtvannssabotasjen av Jens-Anton Poulsson og anbefaler den varmt! Betyr ikke at jeg ikke kan anbefale Donald-pockets i samme slengen ;-)

Måtte sjekke ut serien etter at jeg leste dette innlegget. Nå har du fått meg hekta også😊

Jammen ble jeg hekta å. Skamfull på 32 år ;)

Haha har begynt å se på det nå jeg også x) du skriver så bra så følger deg stadig vekk ;-) håper du har lyst til å ta en titt innom min også^^

Ja, det var den nattesøvnen...

Hahaha, beklager det! :-D

Hektet på skam jeg også (37 år). Ble nysgjerrig på hva min 13 årige datter så på i går. Dermed ble det ikke mye søvn i natt😉

Haha, love it! Har inngått en pakt med Christina om å se sesong 2 sammen, men nå ligger jeg foran henne og er så superfrustrert, haha!

Og der har jeg sett meg up to date, og irriterer meg grønn over at jeg må vente til i morgen på ny episode! Takk Peter for at du fikk meg til å se denne :-D

Ååååh, klarer ikke å se nok fort nok!!

Ånei! Beklager så mye. Jeg tenkte ikke på at jeg spoila. ..! Sorry! Håper du er godt igang med sesong 2 nå. .Juhu for skam <3 <3 Jeg sa til mannen i dag, da vi så, "de spiller så bra at jeg glemmer at det er på tv!" 😂

Helt enig!!!! Og den scenen med Noora og gitaren... Å herregud. #gåsehud

Når jeg tar meg selv å oppdatere bloggen og sjekke flere ganger daglig om det har kommet noen oppdateringer mens jeg er på jobb... nei nei nei:)

jente, 33 år.

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram