hits

Vi har fått oss rumpe-spa!

Du ville aldri vasket bilen, barna eller hunden uten vann, så hvorfor skal rumpa ha det noe dårligere?

/ sponset

"Vann? Næh, han kan bare gni det av seg på sofaen"

 

Har du noen gang tenkt over dette: Hvis du skal vaske bilen, hva bruker du? Vann. Kroppen? Vann. Oppvask, klær, barn, hund, dusjkabinett og stort sett alt annet? Vann. Så hvorfor skal ikke våre edlere deler få ta del i den samme luksusen etter et dobesøk?

Det spørsmålet har jeg tenkt til å få svar på, og derfor har vi nå fått installert et AquaClean dusjtoalett! Jeg vet, det høres litt rart ut og derfor liker jeg å se på det som et slags rumpe-spa, så nå skal det endelig bli litt hverdagsluksus i heimen :-)

Geberit AquaClean er en serie dusjtoaletter som rengjør deg med kroppstemperert vann etter et dobesøk. Man går på do som vanlig, men når man er ferdig har man muligheten til å få rengjort akterspeilet med en behagelig dusj!

 

Well, hello there..

 

Trykk - vent - wiiiii!

 

Man kan selvfølgelig gå på do som vanlig uten å bruke dusj-funksjonen, men dette er hverdagsluksus man fort blir glad i. Det høres litt rart ut, men egentlig er det jo bare logisk. Eller altså, for all del, du kan jo prøve å ta oppvasken eller rengjøre et tilgriset barn med bare tørkepapir og tørre kluter ;-)

 

"Vann? Nei, vi bare ruller ham rundt på teppet til han blir ren..."

 

"Vann? Nei nei, litt tørkepapir tenker jeg gjør susen"

 

Da jeg var i Japan for over 10 år siden var disse toalettene allerede overalt og nå ser det endelig ut til at det kommer til å bli mer utbredt i Norge også. Man trenger absolutt ikke noe stort toalett for å få plass til en slik herlighet, og i vårt tilfelle fikk den faktisk lett plass på det bittelille gjestetoalettet under trappen.

Så nå kan også alle som kommer på besøk til oss få gleden av litt rumpe-luksus i hverdagen ;-)

 

FØR vs ETTER

 

Foruten den behagelige dusj-funksjonen, er det mange kule finesser ved AquaClean-toalettene: luftavsug som fjerner sjenerende lukt, stilrent design og soft-close sete. Toalettet har dessuten et behagelig LED-lys som er veldig fint om man må på do om natten, men ikke ønsker full flombelysning fra taket.

Dette er spesielt fint for oss som har småbarn man veldig gjerne vil at skal sovne raskt igjen. Toalettene finnes for øvrig både i gulvstående og vegghengt modell.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vi gikk for AquaClean-modellen "Sela", men går man opp til toppmodellen får man all verdens kule detaljer som varme i setet, lokk som åpnes og lukkes automatisk, luktavsug, toalettsetevarme, orienteringslys i flere farger, egen ladydusj, varmlufttørrer(!!) og mye mer.

Og slik hverdagsluksus tror jeg mange stumper hadde satt stor pris på, for selv om man er en rumpe, trenger man ikke å bli behandlet som et rasshøl ;-)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Nysgjerrig? Klikk her og les mer om Geberit AquaClean

/ Clean as a whistle :-)

26 kommentarer

Har prøvd den på en stand. Var ett lite sjokk første gangen. Selv om jeg viste var på vei. Men tror det kan bli god knall bare man blir vant med det. Selv om personlig så er jeg litt bekymret for hvor bra den rengjør akterspeilet

Fine Monolith-en! Har forrige modell utan lys klar til installasjon på det nye badet vårt :) Men uten rompe-spa.. ;)

Hehe, i Midtøsten så er det å vaske seg med vann etter dobesøk en selvfølge. Går du inn i et arabisk hjem er du garantert å finne en vannkanne på badet,typ de man vanner blomster med :p Konseptet er ikke nytt, men det hadde seff vært mye kulere med et slikt toalett enn med en vannkanne :p Har fått spm fra norske venner om hvorfor vi har vannkanne på badet, da svarte jeg "for å vanne blomsten". :p

Haha, vanne blomsten. Vanne ugresset. Vanne hekken. Mange muligheter :-D

Å vaske seg i rumpa etter dobesøk er en selvfølge i store deler av verden. Vi i Norge har bare blitt akterutseilt. Da jeg var i Rwanda og bodde uten innlagt varmt vann, var det likevel bidet på toalettet. (og vi dusjet i kaldt vann, det var bare en vanesak)Det jeg lurer på er prisklassen på dette vidunderet du har fått deg? Sånn omtrent, altså.

Halloisen! Veiledende priser ligger på nettsidene til Geberit, men her er en formell prisliste, hvis ønskelig :-) http://www.geberit-aquaclean.no/media/local/Prisliste_2016_forbruker_til_300616.pdf

Hei! Sikkert et dumt spørsmål, men hva gjør du etter man har skylt? Må man sitte og lufttørke eller gjør den det for deg? Upraktisk hvis man må tørke med dopapir og får masse små papirflak overalt, haha! Og hva med for oss jenter? Vi skal jo liksom tørke i en bestemt retning, denne spyler vel ikke urenheter over hele der?

Ellers så den jo veldig fancy ut 😃

Et par "klapp" fra et par tørk gjør jobben ;-) Ikke så mye som trengs, blir ikke så mye vann faktisk. MEN, toppmodellen har jo faktisk både løfttørker OG egen ladydusj spesielt for dere jenter :-) Men altså, strålen er veldig forsiktig og spyler ikke ting overalt nei, haha. Har flere innstillinger, men ingen som sender ting veggimellom, so to speak.

Peter!

Hvor blir innleggene om hjemmetrening av? Er du på ballen? Lett og fin i steget? Grasiøs på stuegulvet?

Å flate! Ble så opphengt i alt annet at treningsopplegget måtte stille seg i kø. Oppdatering kommer! Men kan fort melde om et lite tilbakefall haha, men jobber meg opp på nivå igjen ;-) Takk for reminder!

Hva er prisklassen på vidunderet? :)

Veiledende priser ligger på nettsidene til Geberit, men her er en formell prisliste, hvis ønskelig :-) http://www.geberit-aquaclean.no/media/local/Prisliste_2016_forbruker_til_300616.pdf

- og så sitter man der og ruger til man er tørr, eller får gjestene utlevert et rompehåndkle?

Haha, nei altså man kan jo fint bruke et tørk eller to for å gjøre jobben, men da slipper man liksom å gjøre "grovjobben" med tørt papir ;-)

Men vil ikke vannet sammenblandet med masse

avføringsrester renne ned og utover rumpeballene? Nasty!

Blæh, men nei da. Liten dusjstråle som rengjør fint og blir ikke så mye vann som renner overalt. Vannet er jo friskt hele veien og når det er ferdig, er man gjerne ren og fin, så det lille som blir igjen på kroppen er rent og kan enkelt tørkes bort med litt papir. Eller lufttørke :-D

Hehe, ser du slettet spørsmålet om du hadde kjøpt det hvis det ikke var sponset.

Slettingen er svar godt nok. :-)

Hæ? Nei, jeg har ikke slettet noen kommentar. Jeg sletter aldri kommentarer med mindre det er noe rasistisk ræl eller lignende.

Jeg ville absolutt vurdert en slik do hvis jeg skulle pusset opp badet og fått det moderne og fresht :-) Det er naturligvis litt dyrere enn en vanlig do, men så er det også et par hakk opp i hverdagsluksus. Litt på samme måte som et vanlig badekar vs jacuzzi (boblebadekar eller hva det nå heter).

Hvis man først skal pusse opp badet, tror jeg til og med det kan lønne seg å ha et slikt vidunder med tanke på gjensalgsverdi etc, men skal ikke spekulere i det, haha.

Jeg er meget takknemlig for at det finnes slike toaletter i eldreomsorgen og blant slagrammede 😊 det gjør jobben til helsepersonell så mye bedre😄😄

Ja det kan jeg tenke meg :-) Så smart, det har jeg faktisk ikke tenkt på før. Burde jo vært pålagt :)

Fikk lyst til å skaffe oss toppmodellen til det nye huset vårt, men jeg må skjekke prisen først! Hørtes absolutt ikke feil ut. Skal sjekke ut den doen, altså ;-)

Så kult! Ja dæsken, det må du sjekke ut. Gjerne også prøve hvis du er i nærheten av en stand eller et sted som har slike doer en dag. Toppmodellen har også trykksensor i setet, slik at vannstrålen skrus av automatisk hvis man reiser seg. Praktisk med små barn ;-)

Det er en sånn man burde ha hatt hjemme etter fødselen.. Jeg spylte med barneflaskene fra Imsdal :P

Aha! Det er jo et kjempetips! Tenker det er mange som kunne tenkt seg å sitte der en god stund og få en behagelig dusj, fremfor å kjøre på med tørt papir på et område som.. vel.. ja ;-)

Haha, trodde jeg seriøst skulle krepere av de 3 bildene av deg på rad der med testinga. For noen fjes da gitt :p Du er konge Peter :) 👍

Jadda... http://www.linniiie.com/?p=1709

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram