hits

No solvegg, no problem

I blant føles det som om påsken er forbeholdt sporty familier i flotte hytter og matchende kondomdresser, men påskelykken finnes faktisk her hjemme også :-)

 

 

For i år har vi gått for en god gammeldags hjemmepåske, og tro det eller ei, vi koser oss glugg i hjel! Viser seg at det går helt utmerket fint å være rette påskefolk, selv uten verken langrennsski, jacuzzi eller fuglehund.

Dagene går med til å henge ut på lekeplassen, lete etter påskeegg, dra på besøk, få besøk, spise lange frokoster, sene middager og nyte livet i lange drag.

 

På fredag var min nest eldste bror på besøk, og da ble det både påskelam, joggetur, hopp i havet og en lang kveld med røverhistorier. I går kom tante Tess og onkel Stette på overnattingsbesøk, og nok en kveld ble fylt med godlukt fra kjøkkenet og røverhistorier til litt etter leggetid. Og det er så utrolig trivelig!

I dag blir det en tur ut i regnværet for å plaske i søledammer, i morgen et kaffeslaberas hos oldeforeldre. Hver dag får ungene et lite påskeegg med diverse godsaker og får dermed gleden av å jakte litt hver dag, fremfor kun ett stort egg én gang, for som den store 90-tallspoeten i det tyske poptechno-bandet Scooter så fint sa det: "Ze chase is better zhan ze catch"

 

 

Og i går fant vi helt plutselig den eldgamle Nintendo 8-bits-maskinen fra nitten pil og bue, og etter å ha blåst støv, tunet tv og bedt til høyere makter, fikk vi jaggu liv i den! Så nå er det fullt retroparty i stua og megagod mimrestemning, selv uten verken heiskort eller skismøring ;-)

 

 

/ God påske, hvor enn du er :-)

Les også: "Påsketips - faceswap!"

For mer påskekos og moro --> Følg Påskehjerte på Facebook

20 kommentarer

Hurra for at det er lov til å være normal! Enkel hjemmepåske er supert. Mener det viser at man trives hjemme om man også kan feriere hjemme. God påske til deg og din familie. :)

Yes! Selv uten ski på beina lar det seg gjøre å ha det helmaks her hjemme. Hvem hadde trodd det ;-)
/ Glad påsk!

Samme som her 😀 Vi er midt i flyttekaos så her spilles det på Ps3, lekes med lego, sykler på gårdsplassen og godteskålen står permanent på salongbordet 😀

God påske 🐣 🐤

Like like :D

Her I huset har mor jobbe påske så pappen må trø til men ungene koser seg med hjemme påske jakten på egg is midt på dagen grilling I bålpannen, kaffi besøk og bare velstand mens mor sover etter natten 😊😊

Syns dette virket som en herlig påske :) Jeg har ikke vokst opp med påske på fjellet, og jeg elsker den avslappende påsken, hvor det er helt stille i gatene. Kos dere masse med retro tv-spill, ble veldig nostalgisk av å se bildene :D

Kødder du eller! Si fra hvis dere går lei av nintendoen - jeg tar den!!!!! ;)

Ha en fin dag videre. PS, jeg har nominert deg i en "tag" / utfordring på bloggen min! http://nouw.com/linatorine/jeg-er-nomintert-til-liebster-awards-24326661

Gratulerer så mye! Hvilke spill fulgte med?? Du vet hvem du kan låne spill av i hvertfall :)

Haha, oh yes! Ja si det.. Hvilke spill var det man IKKE spilte blir vel heller spørsmålet ;-)

Det var jammen ingen dårlig idé, det med påskeeggjakt hver dag..

Hjemmepåske er deilig, og utrolig koselig. Ha en fortsatt god påske, her skal siste rest nyytes!

Vet du, det funker som juling. Nesten litt som julekalender. Litt hver dag, så blir gleden fordelt over en lengre periode :-) Og det er ikke mye som trengs for å få jubelen i taket heller :-)

Dere virker som en så flott familie, og du er virkelig drømmefyren Petter:D håper kona di vet hvilket scoop hun har gjort;) hehe! Digger bloggen, og snapchattene dine er hysterisk morsomme! Humor på høyt nivå!!

Ha en finfin mandag:-)

Heeeey, tusen takk! Drømmefyr? Oj da, det var ikke småsaker! Takker og bukker :)
Hyggelig å høre at mine rare snæps faller i smak, fint å vite at det er andre enn meg selv som liker min rare humor ;-)
/high5

Jeg ble litt redd nå! Skrev inn bloggadressen din i feltet oppi der, også dukket det opp: "denne bloggen eksisterer ikke lenger." WhAt the f tenkte jeg.. Også hadde det heldigvis bare sneket seg inn en T slik at det stod hjerteT.blogg.no.. Puuuh. Håper du og dine har hatt en fin påske!

Puh! Tenk en dag uten pappahjerte. Det er ikke mye til dag!!
hehe. Nei, jeg legger nok ikke ned denne bloggen før de drar meg ut etter anklene ;-)
/high5

Nintendo 8-bits er episk. Forstår barn nå til dags seg på den slags primitive saker, tro?

4-åring elsket det i hvert fall umiddelbart. Sikkert fordi veldig mange spill han kjenner igjen, bygger på samme oppsettet, så dette virket gjenkjennelig og umiddelbart moro :-)
Også den musikken a gitt! <3

Haha. Konge! Har en Sega 16-bits i boden, men det er iallfall fire år til knitrusen kan være med å spille. Frem til da er det kun pappaen sin!!

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram