hits

Endelig er vi på lufta igjen!

22.03.2016 - 11:32 13 kommentarer

Endelig er det på tide med en ny episode av Gjesterommet, og denne gangen har vi mye rart å by på! :-)

 

 

Det er ikke til å stikke under en stol at Team Gjesterommet er rimelig elendig på å få ut podcasten vår så ofte som vi både håper og drømmer, men nå er endelig en ny episode klar for å lage goood stemning i øretrompeten din :-)

Podcast er faktisk helt genialt når man har en halvtimes tid å svi av og man ønsker litt selskap på reisen. Enten man skal brette klær, ta bussen, kjøre bil, gå tur med hunden eller hva det måtte være - alt blir triveligere med litt lettbeint prat på øret.

Denne episoden skulle vel egentlig være en slags Bloggerne-spesial, men så avstedkom praten, slik den ofte gjør i gode venners lag. Og vårt trivelige lille kaffeslaberas for to er ikke noe annerledes. Plutselig dukket det opp alt fra artige historier om ungdommelig kjærlighet til rare visdomsord og desperate forsøk på å holde seg ungdommelig. Og ikke minst: Christinas veldig overraskende krimhistorie fra virkeligheten!

Mye å glede seg til denne gangen, så hvis du er klar: Finn frem vaskekosten, løp til bussen eller rop på bikkja - plugg oss i øret, så sees vi der :-)

--> Klikk på bildet under for å høre episoden

 

 

OBS: Følg Gjesterommet på Facebook eller SoundCloud for alle episoder og faste oppdateringer :-)

/ Enjoy!
 

13 kommentarer

Thea Caroline

22.03.2016 kl.14:30

Hei!

Digger Podcasten! Veldig gøy!

Vet ikke med resten av landet, men i min krets uttales Jodel sånn på norsk jodel rett fram liksom. Og kan bare si at Jodel er svært populært blant studentene i Trondheim så er ikke bare for ungdomsskoleelever ;)

Pappahjerte

22.03.2016 kl.21:11

Ah, takk for det! Da kan jeg jodle på med god samvittighet, for det er jo tross alt bare... 9 år siden jeg tok bacheloren ;-)
/high5

Liv

22.03.2016 kl.15:49

Dere er jo bare helt herlige☺️ Jeg humrer og ler☺️☺️

Glad det ble fokus på andre ting enn disse filtrene på snap, for det har jeg ikke funnet utav enda, og når jeg leser at Gustav har funnet utav hvordan det virker, då blir jeg jo litt lei meg for at jeg antakelig er i kategorien " gæmlis"😱

Pappahjerte

22.03.2016 kl.21:10

Hahaha! Ja dæven, han der altså... Skremmende hvor raskt det går. Kommer til å ha egen blogg før han bikker 5 :-P

Norskfyr92

22.03.2016 kl.18:43

Endelig ble det en ny episode av Gjesterommet og den skal høres på når jeg og konematerialet ligger flatt ut i senga med ørene på gløtt 😊

Blir det flere episoder av Bloggerne med sokker i sandaler og møllspiste brødskiver i baklomma (forhåpentligvis er vel papirstringen lagt på hylla for godt)? 😊😂

Pappahjerte

22.03.2016 kl.21:10

Haha! Japp, det blir i hvert fall en uke til, enten neste uke eller uka etter. Så får vi se om vi blir invitert inn i varmen igjen neste gang ;-)
/high5

Tina

22.03.2016 kl.20:37

Yay gleder meg til å høre, podcastene deres er så bra!

Dere har jo laget en episode ca hver måned, så dere kan jo bare fortsette slik og ha som fast greie en podcast i måneden. Det er jo overkommelig, og ikke såå lenge mellom hver gang, også vet man ca når man kan forvente ny episode :)

Pappahjerte

22.03.2016 kl.21:09

Ah, godt poeng! Vi har liksom stresset så veldig med å prøve å få ut en i uka, men ikke hatt nubbsjanse i Arendal til å rekke det, men en i måneden høres jo altfor lite ut. Selv om det realistisk sett har vært raten til nå, haha. Hupps! :-P

Hanna

22.03.2016 kl.21:31

Dere e helt beste! :D det er utrolig morsamt å høre på det her! Åsså vil Jeg skryte for en fin stemme Hon har! Kunne jobbet på radio!!

Jeg er nærmere deres alder enn 20 åringer og Kjenner veldig godt igjen livssituasjon deres Med småbarn :D

Det er utrolig artig å kult å følge Med deres blogg.dere e begge utrolig flink til å skrive. :)

Jeg er stor fan :D

Artig Med de skole minnene! Husker de selv veldig godt når d var ikke Mobil enda eller når man skrev lapper!! Man bynner vel bli gammel... Tru... :D

Pappahjerte

22.03.2016 kl.21:50

Takk for det, Hanna! Skal viderebringe beskjeden til frua, da blir a sikkert fornøyd ;-)
Har faktisk tenkt det samme, hun har en utrolig fin radiostemme. Men så ler hun i blant som en hest, så da går det liksom opp i opp :-D Haha!

Livet med små barn altså... Barnløse 20-åringer vil aldri forstå ;-)
/high5

Martw

22.03.2016 kl.21:53

Jeg elsker podcast, og spesielt deres! :D

Elisabeth

24.03.2016 kl.13:30

Podcastene deres er helt fantastiske! Men jeg finner ikke episode 1 og 2 på SoundCloud. Er det bare jeg som ikke ser, eller er de borte?

Pappahjerte

24.03.2016 kl.20:04

Heisann Elisabeth! Takk for det og takk for at du sa fra!! Viser seg at vi hadde brukt opp gratistiden på Soundcloud, så derfor var de borte. Var ikke klar over det, men nå kjører vi full pupp hele veien, så nå er alle episodene oppe og kjører igjen :-) :-)
/high5

Skriv en ny kommentar

Norske blogger   Follow on Bloglovin        Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere