hits

Video: Lekeplassen kurerer fnatt

Noen dager kan man få helt fnatt av å gå rundt hjemme. Veggene presser seg på deg og får deg til å føle deg som en makrell i tomat. Spesielt i disse glade påsketider! I et halvt år har man sittet inne og glodd ut på det iskalde drittværet, men plutselig har været blitt så uforskammet bra at man ikke lenger har samvittighet til å sitte inne og slurpe kaffe bak lukkede gardiner.

Men det er ikke alltid så lett, når kaffekoppen kaller og joggebuksa sender flørtende blikk fra sofaen. Dessuten har man ingen plan, man bare vet at man burde komme seg ut før man går på veggen. På sånne dager er det egentlig bare å spenne på seg skoene og komme seg ut før fnatten tar en. Helt uten mål og mening om du må, bare kom deg ut, det finnes alltids ting å finne på utendørs.

 

 

Vi hadde en sånn dag i helgen. Lillesnuppa var rastløs og lei allerede rett etter frokost, og selv om jeg egentlig ikke var supergira selv, handler det i blant bare om å spenne på seg skoa og få brent av litt krutt. For ingenting kurerer nært forestående fnatt bedre enn å komme seg ut en tur.

Vips så var det som utvilsomt ville blitt en traurig formiddag med rastløshet og fnatt, blitt til en jovial oppdagelsestur for to :-)

Og siden far var så rutinert at han filmet det hele med mobiltelefonen: Her er en liten videosnupp fra da lillesnupp og jeg la i vei mot lekeplassen for å slå i hjel en time og kurere fnatt :-)

 


 

P.S. Abonner gjerne på youtube-kanalen min hvis du har lyst på flere videoer og mer moro :-)

Klar for mer blogg og videomoro? Sjekk ut: "Romantisk kosemorgen"

* Følg Lekeplasshjerte på Facebook *

13 kommentarer

Så søte dere er! Så ut som en skikkelig koselig formiddag :) Noen ganger må man bare rømme huset før man begynner å denge hodet i veggen...

Herlig far&dattertid :) La oss ønske oss flere slike dager med sol i påsken og i tiden fremover!

Vet du hva fnatt egentlig er? :-D

Så koselig :-) ønsker dere en kjempe fin kveld :-)

Så gøy dere hadde det da! :D Hvor var Pluttis? :)

Leser du noen blogger forresten? :)

https://no.m.wikipedia.org/wiki/Fnatt

😉😉😉

Dette er en så herlig blogg :) Er innom å titter hver dag! Ha en fin start på uken!! :)

Nora er sååå lik Plutten!! Glad påsk!

Hihi, ja det skal ikke være helt umulig å se at de er søsken ;-) Hihi
/high5

Når overskrifra er lekeplassen kurerer fnatt, kan den virke litt skummel??

Fnatt betyr skabb/kløe i underlivet! Går ut i fra at du ikke går rundt med skabb eller kløe, men om så bør du dra til legen i stede for lekeplassen, da de kan virkel litt pedofil-aktig og gå og klø seg i underlive på lekeplassen, evt gnikke edle deler på lekeapperater😳

Bare en liten heads up 😉 Veit (tror jeg) at du ikke gjør de da 😜

Haha, ser flere skriver dette, men det er da ingen som bruker fnatt om skabb? Der jeg kommer fra bruker man i hvert fall "å få fnatt" om å gå på veggene og få klaus, og det er vel slik det brukes på folkemunnen også? Jeg har i hvert fall aldri hørt noen bruke fnatt om skabb :-P

Ser for øvrig at fnatt i skabb-sammenheng er både dansk og skrives "fnat", så da får det stå sin prøve ;)

Det der er nødt til å være den søteste ungen jeg noen gang har sett! Ho kommer til å bli ei hjerteknuser!

Daaaa, tusen takk for det :-)
Ja, hu er ei litta luring hu der, hihi
/high5

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram