hits

Jeg har fått sparken!

Endelig begynte jeg å få dreisen på sakene og følte faktisk at jeg var i ferd med å bli ganske flink, men i helgen kom sjokkbeskjeden...

 

Jeg burde kanskje skjønt det tidligere. Da jeg så på barnehagebildene av guttungen og så at noe ikke var riktig. Jeg klarte ikke helt å sette fingeren på det, men det var noe med hodet hans. Han så litt ut som en sjakkbrikke.

Og det kunne vel kanskje gått opp et lys for meg da nakkeragget til lilletuppa vokste seg langt og fyldig som hockeysveisen til Billy Ray Cyrus.

Og hva gjelder mitt eget hår, det har blitt etterlatt til seg selv. Da jeg sist tok en titt i speilet så det ut som en påkjørt kråke. Så da fant jeg frem saksa. Og sluttresultatet ble, om mulig, enda verre. Nå ser jeg vel mest ut som en amerikansk militæroffiser fra 80-tallet.

Men det endelige beviset fikk jeg ikke før Christina i forrige uke hadde en venninne på besøk. Mens de lekte og pratet ute i stua, sto jeg på kjøkkenet og hørte at hun på høflig og diskret vis tilbød seg å ta med saksa ved neste visitt og gi barna en liten klipp.

Og det var først da jeg forsto det. Mitt 4 år lange engasjement som familiens frisør er over :-(

Jeg kunne blitt sur, jeg kunne blitt fornærmet, men faktum er at jeg skjønner greia. Det er meg. Jeg passer ikke inn i denne jobben, jeg ser det nå. Jeg kan én sveis, og den er ikke spesielt fin. Bare én gang har jeg fått prøve meg på å klippe et annet voksent menneske, og allerede den gang burde jeg skjønt det. Da jeg samlet hestehalen i et fast grep og klipte hele sulamitten i et eneste stort jafs, og etterlot et hode som så ut som noe fra en utstilling for moderne og nytenkende kunst.

Men jeg har kloret meg fast til jobben, men nå er det altså over. Etter 4 år som familiens faste frisør må jeg se meg om etter noe annet. For i helgen kalte Christina inn svigermor til dyst og hun stilte velvillig opp med frisørsaks og teft. Jeg fulgte klippen med argusøyne og var klar for å dømme det hele nord og ned, men ganske raskt måtte jeg motvillig innrømme at det ble fint. Jeg ville aldri fått til noe sånt.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Så jeg sier opp. Eller... jeg går med på å gå. Eller... okei da. Jeg har fått sparken. Men én ting skal dere vite: Hvis hakkete bolleklipp med ujevnt kort rundt ørene, småkutt i ørene og pjuskete nakke noensinne skulle bli populært, er det for sent å angre. Da kan dere bare takke dere sjæl. Så det så!

 

/ Mvh, Den forsmådde frisøren

* Følg Klippehjerte på Facebook *

21 kommentarer

Du hadde nok fått sparken av meg også om du hadde klippet meg :p hihi Herlige jenta <3

Skal ikke undervurdere en gratis hårklipp serru. Ja vel, så ser du kanskje ut som en kræsjlanding etterpå, men den var gratis da :-P

Du skal være stolt av dine 4 år med saksa. Kanskje best det ble som det ble nå når barna voker seg til. Ingen vil jo at barna skal bli mobbet!

Hilsen Vera på tre, snart fire år.

Haha, sant det. 4 år er bedre enn 0 år. Det var en god tid og absolutt noe å ha på CV-en ;-)

Hehe, jeg har en tante som klippet meg da jeg gikk i barnehagen, jeg har aldri hatt så skjevt hår i hele mitt liv:D

Det er sånt tanter gjør. Alle tanter burde umiddelbart få klippelisensen inndratt ;-)

Hehe, sånn som skjer dessverre. Men du kan jo trøste deg med at du fortsatt har den viktigste jobben av de alle.

PAPPA <3

Daaaaaaaaa, du asså ;-)
/high5

En gang på åttitallet kjøpe jeg meg en bok som heter "Hårklippeboken". Der får du trinn for trinn hvordan du kan klippe mange forskjellige frisyrer. Jeg har klippet mann og barn (så lenge de bodde hjemme) og bruker saksa ennå. Det er bare å øve! ;-)

Her er link til boken:

http://www.nb.no/nbsok/nb/6d85afea8ea64def94192ed6e7655f3b?index=1#0

Nei dæven! Takk for tips! Skal seriøst vurdere å snikkjøpe boka, lese meg opp i smug og prøve å gjenerobre plassen som familiens faste frisør ;-)

Nora er så søt og nusselig at det nesten gjør vondt! *dåner*

Daaaa, tusen takk for det! Ja, det er hyggelig å ha lillesnupp tilbake, nå som Billy Ray er hivd på dør, haha!

Så fine bilder av lille 😍😍

Tusen takk for det! Ble enda bedre uten hockey ;-)

Når trekkes kameravinneren? :)

Ha ha ha!!!

Jag har gett mej själv sparken vad gäller lillegullgutt (Voine Voine) men trots det så kan jag ikke låta bli.... Jag klipper o klipper o jag har sååååå kul!!!

Du får helt säkert chansen igen!!!

Haha! Da er vi flere i samme båt ;-)

Haha tanten min hadde sommerjobb hos en herrefrisør,som rydde/vaskehjelp,så spør frisøren om hun ville prøve å klippe en kunde....for å si det sånn så fikk utrykket kort ved øra en litt annen betydning haha.... (ører blør vist veldig...😂)

mor til små barn

mor til små barn

La meg få si deg og Christina noe: dere har et par usedvanlig søte barn. De er sååå englesøte på alle bilder❤

Hihi, tusen takk :-) Det må være noe de har arvet fra mor si :-*

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram