hits

Når virkeligheten sparker deg i balla

Jeg kjente det allerede da jeg våknet i går: Det kom til å bli en fantastisk dag! Jeg hadde klokket inn litt over 7 timers søvn, og da jeg i tillegg fikk lurt inn en dusj på morgenkvisten, var jeg klar som et egg for en skikkelig knalldag!

 

summer holidays, celebration, family, children and people concept - happy girl with colorful balloons
Det e miiiiin dag i dag!

 

Etter levering i barnehagen, startet jobbdagen på uvanlig og underholdende vis. Jeg suste rett av gårde til en optiker i Sandefjord, for å prøve briller og ta bilder i forbindelse med et samarbeid utover våren. Praten gikk lett, brillene satt fint og solen strålte som 7 rette i Lotto.

På vei hjem skrudde jeg musikken på fullt og sang med til sommerrytmer og festmusikk. Freddy Kalas - Feel da rush. Tankene gikk tilbake til russefester, sommerferier og gutteturer. Og jeg sang med av full hals! Jeg trommet på rattet, smilte og koste meg. Vinteren er på hell, våren er i anmarsj, livet er herlig og denne dagen kommer bare til å bli helt fantastisk!

På sånne dager føler man seg så ung og full av liv, at det er som om man plutselig har blitt 5 år igjen. Man nærmest sprudler over og tenker at man burde tatt seg en tur til Lekeland for å få ut litt energi. Og da jeg kom inn døra hjemme, møtte jeg frua som aldri har sett bedre ut. For en nydelig jente! Selv hunden fikk seg en ekstra kos. Hadde det kommet noen fra en religiøs sekt på døra akkurat da, hadde jeg sikkert meldt meg inn der også. Rett og slett en makaløs dag der hele verden heier deg frem.

Men så skjedde det som ikke skulle skje...

 

Jeg satt meg ved kjøkkenbordet, åpnet macen og sjekket mail. Få sekunder senere lukket jeg den igjen og sank sammen som et oppblåst pitabrød. For der, helt øverst i innboksen, ruvende over alle andre, lyste den mot meg.

Mailen som skulle rive det hele ned. Mailen som fikk livet til å dra i brekket. Jeg trengte bare lese én setning, før jeg kjente kollapsen komme.

 

En forespørsel om et samarbeid.

Med en klinikk.

For hårtransplantasjon.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Og DER var vi tilbake på jorda igjen... :-/

 

/ Farvel lekeland, hallo fyrstekake :-P

* Følg Månehjerte på Facebook *

21 kommentarer

Se her ja... Noen fordeleler skal man ha i å A)ikke ha tusenvis av lesere alltid... og B) en tykk hårmanke !!

Haha!! Du er herlig synes jeg!! Ha en fin dag :)

Daaa, takk for det. Varmer en gammel manns hjerte :-P

Sylskarpt treff med nålen i ballongen for å få deg ned på jorda igjen. ;) Herlig fredagsunderholdning på en tidlig fredag, mange timer til gullrekka går på den sannsynligvis avskrudde tv-en enda. :)

Hehe, ja det går fort fra rosa skyer til hard landing når ballongen sprekker gitt ;-)
I kveld blir det gullrekka og sofakroken, så da satser vi på at stemningen spretter opp litt igjen ;-)
/high5

Awwww... :) Her, ta litt kamferdrops å trøste deg med også! :)

Hahaha! Tøft å bli gammel. Men det finnes selvfølgelig høydepunkter også. Kamferdrops og fyrstekake er to av dem. Dessuten kan man stjele så mye man vil i butikker :-P

Hahaha! Det er en brutal verden😜

Hahhaahhaa :p

"Den følelsen"! :p

Har man ikke større problemer så har man det ekstremt bra! ;)

Velkommen etter, men jeg får kanskje krøller etterhvert når manken veksler ut igjen. 4 runde med cellegift og ved andre runde hadde jeg måne.

Dans, syng og nyt korte hårfester , det gjør ingenting.

Et 💖 til Lene! Jeg har vært i gjennom det samme.

Brutal verden ja, men du har nå bra med hår. Så ikke tenk på det!

Filttøfler, pipe og morgenkåpe til langt på formiddagen + middag kl 12 og i seng før 20 neste altså? :-D Haha, du får trøste deg med at du hverken ser gammel ut eller virker til å ville legge inn årene helt enda, for du skriver like fantastisk som alltid! Så får bare månen komme når den kommer ;) Er heldigvis ikke hårfestet som definerer hvor gammel man velger å føle seg :)

Haha, takker for det :-D
Hvis det blir måne og dårlig stelt på hårfronten, kommer jeg til å overkompensere med både motorsykkel og cabriolet, så det blir vinn-vinn uansett :-P

Du ser nå hvertfall ikke gammel ut. Og du skriver fantastisk, siden jeg fortsatt ler godt av mange av innleggene dine. :)

Omg...oversatt til spansk og vi fikk oss en god latter. Fenomenal!!

Hah, oversatt til spansk? Kult!
El mono camina bajo el caballo. Typ. :-P

Du og Wayne Rooney ;-)

Haha! Får sende Wayne en melding :-P

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram