hits

Se, hun går!

Her kommer en liten nyhet til alle dere som liker gladsaker: Lillesnuppa går!

 

 

Man tenker og grubler og venter og lurer. Når vil det skje? Blir det fyrverkeri, blir det stort, blir det magisk? Det er så rart med de første skrittene, for man kan liksom ikke se for seg at det noensinne vil skje, men så plutselig en dag så skjer det bare.

Hun står og svaier på ustødige bein slik hun har gjort mange ganger før. Akkurat kapabel til å stå på egne bein så lenge hun har en bordkant å holde i. Ikke ulikt en mann på sin siste øl for kvelden. Men denne dagen har hun noe ekstra i blikket. En iver. En glød. En vilje. Hun har bygget seg opp mot og selvtillit over lengre tid, og endelig ser det ut til at dagen har kommet. Hun har blitt drevet på å gå rundt bordet på jakt etter små matbiter, men å slippe kanten og begi seg ut på frihånd er noe ganske annet.

Men nå står hun der. Klar som et skihopper på bommen. Når hun først slipper taket er det ingen vei tilbake. Jeg følger med fra sidelinjen, tenker at det ikke blir i dag heller. I morgen kanskje. Eller neste uke. Hun har god tid, hun har jo så vidt bare bikket året. Storebror tok seg enda noen måneder før han tok sine første skritt. Kanskje får jeg bare innfinne meg med tanken om at -

Men så skjer det!

Hun slipper. Ett skritt og så deiser hun inn i ventende armer. Hele rommet hopper opp i glede - der var det! Hennes første skritt! Det jubles, klappes og applauderes.

Og det eneste som kan overgå gleden og bragden, er smilet på den lille tuppas fjes.

 Det begynner å bli en liten stund siden hun tok sitt aller første skritt og enda er vi vel et godt stykke unna å gå alene på butikken, men i går satt hun ny rekord med 5 målbevisste steg før hun stupte ned i armene til pappa, så nå begynner det virkelig å smake av fugl.

 Men med nye fremkomstmetoder kommer også nye muligheter og utfordringer, sånn atte: Note to self - Flytt alt som ikke er boltet fast i knehøyde opp til hodehøyde.

Nei vent, det er jo storebrors domene...

NB! Kjøp hyller og overskap.

 

/ These gymsokker are made for walking.. :)

Les også: Gullkorn fra Pluttemunn: Farfar på spansk

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram