hits

Artig kortspill når helgen blir litt lang

Selv om helgen er en perfekt anledning til å være hjemme og kose seg med barna, skal det i ærlighetens navn sies at noen helger også kan bli litt lange. Når de gamle lekene har mistet piffen og tv-en er bare døll, da er det fint å ha et ess i ermet.

Så her kommer et raskt lite tips for å korte ned tiden når helgen blir litt lang :-)

 

Her gjelder det å holde tunga rett i munnen :-P

 

Mitt første stavespill er et forfriskende enkelt kortspill for 2-4 spillere fra 5 år (eller 3,5 år hvis man er litt ordnerd). Som vanlig vet jeg ikke hva reglene egentlig er, for vi er ikke så opptatt av sånt og lager heller våre egne. Våre regler går slik at hver spiller trekker et ordkort, så snur vi timeglasset og så må man rekke å finne alle bokstavene til ordet før tiden er ute.

Plutten elsker det, og mens sanden renner gjennom timeglasset kan jeg se at konkurranseinstinktet gløder! Og hvis han i tillegg rekker å finne alle bokstavene i tide, står jubelen i taket. God stemning!

Spillet kan kjøpes i de fleste lekebutikker og på nett. Jeg tror vi betalte 139 kroner for det, som jo gjør spillet til en perfekt julegave! Læring og moro i perfekt harmoni. Dagens anbefaling :-)

 

Aaait mate, here we go!

 

Tic toc, Clarice!

 

 Kom så fattern, nå brenner det på dassen!

 

Mitt første stavespill - mye moro for store og små :-)

 

/ God søndag!

Likte du dette? Stem på Pappahjerte til Vixen Blog Awards :-)

--> Årets Gullpenn - Årets Blogger - Årets Bloggbusiness (Du kan stemme i hver kategori hver 12. time)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram