hits

Ta livet tilbake - vinn bok!

Du vet det ikke ennå, men to svenske søstre kan faktisk komme til å forandre livet ditt for alltid.

/sponset innleggNoen ganger krever livet forandring. Det kan være vanskelig å innse det selv, men innerst inne vet man det. Enten det er helt krise og drastiske tiltak som må iverksettes umiddelbart, eller en ulmende frustrasjon du ikke helt klarer å sette ord på - noen ganger krever livet forandring. Og da burde man ta seg et Golden Year, for ingen fortjener å spille annenfiolin i sitt eget liv.

Golden Year er en betegnelse for en periode der du tar kontroll over livet ditt igjen. Det kan vare et år, kanskje kortere, kanskje lengre, hva enn du måtte trenge av tid for å rydde opp i livet ditt. Enten du har ventet for lenge med å sparke ut gubben eller si opp den jobben du innerst inne hater - et Golden Year kan være løsningen på din indre frustrasjon.

 

 

Jeg hadde faktisk et Golden Year en gang. Jeg visste bare ikke da at det fantes et så fancy ord på det. Den gang fantes det ikke en håndbok for å lose meg gjennom de store endringene i livet. Fy søren så mye enklere alt kunne vært om jeg hadde hatt et oppskriftshefte på lykke den gangen!

For det kan være både vanskelig og skremmende å ta fatt på store endringer i livet. Hvor skal man starte? Hvordan går man fram? Vel, du har flaks min venn, du trenger nemlig ikke famle rundt i blinde slik jeg gjorde - for du har Hannah & Amanda!

 

 

"The Golden Year - Ta makten over livet ditt" er skrevet av de svenske søstrene Hannah & Amanda. Med boken har de skapt en hel bevegelse rundt begrepet Golden Year, og så langt har de hjulpet tusenvis av frustrerte lesere med å ta makten over livet sitt.

I boken får du en smørbrødliste på hvordan du skal gå frem for å ta makten over livet ditt. Hva som må ryke, hva du bør holde på og hvordan du skal jobbe med deg selv for å nå dine mål. Kall det gjerne et oppskriftshefte på lykke. Gjennom historier og livsvisdom klarer Hannah og Amanda på mesterlig vis å sette fingeren på ting som kan være helt utslagsgivende, enten man er på vei ut i store forandringer eller ikke helt tør å ta steget.

For enten det gjelder problemer i kjærlighetslivet, på jobben, blant venner eller hva du tenker om deg selv - har du det ikke bra, blir du ikke glad og du fortjener bedre enn det. Og det er akkurat det boken skal hjelpe deg med! Ta steget, krev forandring - ta makten over livet ditt.

 

... men ikke gjør som meg; å bli så oppslukt i boka at du glemmer å holde den over vannskorpa :-)

 

VINN ET GOLDEN YEAR!

I samarbeid med Cappelen Damm har jeg vært så heldig å få lov til å dele ut hele 5 eksemplarer av "The Golden Year - Ta makten over livet ditt". Det er meg en sann glede å vite at fem av dere lesere i løpet av få dager vil være i gang med store endringer i livet og jeg gleder meg allerede til å sende mail til vinnerne, så la oss bare gå rett til konkurransen.

 

Slik gjør du:

  1. Svar riktig på følgende spørsmål: Hva heter søstrene bak boken "The Golden Year"?

  2. Legg igjen svar og e-postadresse i kommentarfeltet

  3. That´s it! :-)

Vinnere trekkes førstkommende søndag.

 

 

 

Klar for en knallbra podcast?

Med sin herlige humor og kloke råd har søstrene Hannah & Amanda blitt superstjerner hjemme i Sverige, og med den kjempepopulære podcasten Fredagspodden samler de hundretusenvis av lyttere hver eneste uke. Dette er herlig øresnop som oser humor og feelgood lang vei og podcasten er perfekt å ha med seg på tur eller til husarbeid. Anbefaler varmt å sjekke ut Fredagspodden på iTunes eller hannaogamanda.no.

 

Ønsker du å endre livet ditt med det samme?

Ta steget, krev forandring - ta makten over livet ditt!

--> Bestill "The Golden Year" her!

 

/ Lykke til!

Les mer på hannahogamanda.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram