hits

Frisk som en fisk

Den store snufs-, hark- og hostesesongen er her, men heldigvis er det ting man kan gjøre for å holde seg frisk som en fisk.

/ sponset innlegg

 

Med barnehagestart kommer basilusker, og barnehagebasilusker har en helt egen evne til å hoppe rett fra små barnekropper og over på intetanende voksenkropper. Og vipps, sitter man med en nese tettere enn danskebåten.

Plutselig hyler man nedpå store mengder av alt som inneholder c-vitamin, og både paprika, kiwi og appelsin går ned på høykant. Men når skaden først har skjedd er det vel egentlig bare å ri stormen av, og heller gjøre sitt beste for å styrke immunforsvaret for å kanskje unnslippe neste runde. For den kommer. Snart. Så lenge man har barn i barnehagen er en ny snufsesykdom aldri mer enn et par barnebursdager unna.

Heldigvis finnes det ting man kan gjøre, og noe av det beste for å kanskje klare å unngå en skikkelig snørrfillesmell, er å etablere sunne matvaner tidlig. Da får man et immunforsvar sterkt og solid som Akershus Festning, og har større sjanser for å holde hele familien frisk som en stim med fisker.

Og når det kommer til sunne matvarer er det ingen hemmelighet at fisk er klassens duks hva gjelder sunne og gode næringsstoffer. Lettspist fisk er gull for barna og det er spesielt ett produkt som er overlegent de fleste andre:

Stabbur-Makrell!

 

 

 

Jeg har aldri vært noen racer på å spise fisk oppigjennom, men etter at jeg fikk to småttiser har det endelig blitt fart på sakene, så også makrell i tomat. En liten stripe majones, kanskje en agurkbit, kanskje et pepperdryss - knall! Smakfullt pålegg for hele familien, barna digger det og det gir dem også masse gode næringsstoffer på veien. Som en liten lege på boks. I tomat.

For det beste med Stabbur-Makrell er jo faktisk ikke den gode smaken engang, men hva den gjør for kroppen. Bestående av over 70 % makrellfilet er makrell i tomat en skikkelig næringsbombe med høyt innhold av blant annet omega 3-fettsyrer og vitamin D.

Stabbur-Makrell er så sunt og godt at det har fått selv fattern til å spise fisk til frokost, og det er fint, for det gjør det så lett å gå foran som et godt eksempel og gi barna gode vaner med lettspist fisk. Brekk opp et par bokser med Stabbur-Makrell og vipps er søndagsfrokosten både koselig, sunn og full av næring.

Og det kommer godt med om man ønsker å holde seg frisk som en fisk og full av energi :-)


Søndagsfrokost med maling av sparegris - good times :-)

 

 

 

/ Frisk som en fisk, med fisk!

--> Les mer om Stabbur-Makrell i tomat

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram