hits

Skru på TV-en i kveld

Er du på utkikk etter noe nytt, rart og annerledes å se på tv? Vel, da er det bare å skru på tv-en i kveld og få med deg andre episode av min nye favorittserie! :-)

Og jeg vet hva du tenker. Du tenker på Game of Thrones, House of cards, CSI eller noe i den gata. Men nei da. Vi skal veldig langt vekk fra det. Vi skal helt ned på bakkenivå, helt ned på grasrota faktisk.

Serien jeg snakker om er den joviale norske produksjonen "Kan vi bli med?".

 

(Bilde: Kampanje.com)

 

Det er ikke flashy, det er ingen biljakter, fancy effekter, proffe skuespillere eller noe i den gata, for dette er "flue på veggen"-tv av beste sort! Hele konseptet går rett og slett bare ut på å følge Alexander Nyhagen og Fridtjof Nilsen mens de reiser rundt og lar tilfeldighetene avgjøre hvor de ender opp.

De går helt enkelt opp til tilfeldige personer og spør hvor de skal og følger deretter opp med spørsmålet "Kan vi bli med?".

Plutselig sitter de på toget til Bergen eller besøker en plastfabrikk i Geilo eller blir med en gjeng pensjonerte damer på hyttefest. Alt styres av tilfeldigheter og sånt blir det fantastisk tv ut av.

Det er nesten litt som å se på Sofa, for plutselig befinner du deg midt oppi livet til helt vanlige mennesker og får være flue på veggen i deres liv.

Og det viser seg at jeg elsker sånn tv. Hvis du også liker å være en flue på veggen i andres liv, sleng på deg joggebuksa, kast deg i sofaen og sjekk ut "Kan vi bli med?" på TVNorge i kveld kl. 20.30. Anbefales på det varmeste :-)

 

(Bilde: Amazon cloudfront)

 

P.S. Var en tur i Oslo i dag og trodde jeg så Silvia fra NRK-serien "Sofa" på gata. Ble umiddelbart starstruck, men så var det ikke henne. Søren heller.


/ highfive!

* Følg TVhjerte på Facebook *

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram