hits

Ull er gull

Det går mot vinter og kaldere tider og derfor vil jeg legge inn et raskt stalltips: Ull.

 / sponset innlegg

For ull er ikke tull. Man hører ofte at ull er det beste man kan gå med i vær og vind. Har man vært ute en vinternatt vet man at det stemmer. I skikkelig ruskevær er det ingenting som slår å være godt kledd med ull innerst mot kroppen. Det er stor forskjell på å dra på seg superundertøy laget av billig liksom-ull, og skikkelige kvalitetsplagg. Et plagg i ull av høy kvalitet jobber på lag med kroppen og holder på varmen selv i våt tilstand. Ut med fuktigheten, hold på varmen!

Ikke alle vet at ull faktisk kan brukes både om sommeren og vinteren, for plaggene kan både holde på varmen eller kjøle ned kroppen alt ettersom. Ganske genialt! Og det er ikke bare noe jeg sier, for har du noensinne sett en sau som fryser, kanskje? Nei, nemlig.

Å kle seg skikkelig er spesielt viktig når man skal kle opp de aller minste. Og spesielt nå som det går mot vinter og kaldere tider. Dagens stalltips er altså å gå for ull nå som gradene stadig kryper nedover og Kong Vinter har begynt å hytte med neven.

 

Fersken er klar for kaldere tider

Gull med klær til nyfødt som er laget av 100 % merinoull.

 

Det fine med ullklærne i bildet over er at de også kommer i matchende farger i større størrelser, så da slipper man å tenke på søskensjalusi når man kjøper nye filler til den lille bebisen ;-)

 

Plagg som sitter på kroppen som en klegg er godt å ha for en ung gymnast.


... og deilig å slappe av i etter en lang turnøkt.

Knallbra tilbud på knallbra ull!

Ull innerst er alltid en god start på en kald dag og derfor er det topp stemning at Polarn O. Pyret akkurat nå kjører 20 % rabatt på ull til nyfødte, ved kjøp av tre (eller flere) varer opp til størrelse 68. Klikk deg inn på bildet under og sjekk ut utvalget :)

 

20 % på ull er ikke tull. Klikk her


/ Ull five!

* Følg Pappahjerte på Facebook *

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram