hits

Hurra, jeg har blitt fast spaltist!

Hurra, i dag kan jeg endelig sprette korken av nok en fantastisk spennende nyhet som jeg har ventet leeenge på å avsløre! Jeg har fått egen fast spalte i det ikke helt ukjente foreldremagasinet Foreldre & Barn :-) :-)

Det var så fantastisk spennende å svinge innom kiosken i dag og se at bladet endelig sto i hyllene. Og der, på forsiden og greier, så jeg et velkjent navn.

 

Hurra! :)


Jeg er ikke typen til å selge skinnet før bjørnen ligger på lasteplanet, litt på samme måte som at man ikke tør å fortelle venner og bekjente at man venter barn før den magiske 12-ukersgrensa er passert. Men når den første spalten nå har kommet seg på trykk er det absolutt på tide å sprette champagnen og dele gleden med dere :) :)

 

Bildet nederst til høyre - vaskekte high five :)

 

For å virkelig sparke i gang den nye spalten har Foreldre & Barn også vært på hjemmebesøk hos yours truly og fått masse intime detaljer som de har smurt ut over flere sider inne i bladet. All honnør til fotografen som klarte å knipse tidenes blinkskudd av Plutten i aksjon :D

 

Se de små tottene da

 

Jeg er kanskje litt inhabil, men hadde jeg vært deg ville jeg løpt rett til nærmeste kiosk og plukket opp et rykende ferskt eksemplar av Foreldre & Barn og koselese det i helgen, for som alle vet: Helgen er tiden for å koselse magasiner og ikke drive med husarbeid... ;-)

P.S. Til dere som ikke forsto den siste referansen, les dette innlegget: Ukas krangel - Lørdagsfrokost

Gooooooooooood helg og ikke minst:

/ HIGH FIVE!

* Følg Pappahjerte på Facebook *

11 kommentarer

Gratulerer så mye !!

Da jeg ringte å sa opp abonementet på Foreldre og barn lurte de på, om de kunne spørre om årsak. :P

-Det kan dere sa jeg... nå har jeg abonert siden før eldstemann ble født og det er (var da ) 13 år siden...) Så da kan man vel si at man har fått godt utav det og er fornøyd ;)

Så, bli forbilde for småbarnsforeldre nå mann !! :) Tror nesten jeg må kjøpe med et blad selv jeg da... selvom unga er blitt store. :)

Stå på !! God helg!

HIlsen Sus`n :-))

Stort grattis og hipp hurra for egen spalte i foreldre og barn!!! Ble litt rørt her nå. Kjempefine bilder av Pappan og plutten! Gleder meg til å lese! :)

Sus'n's sang og smurferi ! :: Haha, takk for det. Hyggelig å kunne få deg tilbake på F&B igjen ;-) :)

Hvem vet, kanskje du blir så motivert av å lese igjen at du får lyst på en attpåklatt, haha!
God helg!

Hilde M: Tusen takk for det :) Må få si meg enig i at det bildet der plutten er i ferd med å rive legotårnet ble ganske artig. Og digger de små tottene hans :D

Oddny Kristin grytdal

Oddny Kristin grytdal

High Five😄 som alltid koselig lesning☺ gratulere så mye med spalteplass. Tror kanskje det er mulighet mellom husarbeidet i helgen å lese spalten din😆😂

Hoihoi... :-D

Du ser meg ut som en attpåklatt du... hehehe

Det skulle tatt seg ut. Får vel nøye meg med bæssmorrollen om noen år jeg. :-D

Wow... Imponerende! Gratulerer...gleder meg til å lese!! :) 👏

Jeg begynte nettopp å abonnere igjen etter et kort opphold. Sånn flaks da bladet dumpet ned i postkassen for noen dager siden og jeg så navnet ditt på forsiden ;)

Gratulerer så mye, gleder meg til å se hva du skriver om framover :D

Hanna: Godt valg ;-) Hehe, takk for det. Ja, er vel egentlig litt spent selv, si :P

Oddny Kristin grytdal: Takk for det. Ja altså intet husarbeid uten en kaffepause eller 23 ;-)

Så kul! Grattis :D

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram