hits

Mine guilty pleasures

10.05.2014 - 17:14 53 kommentarer

Ok, folkens, la oss prate guilty pleasures. Vi har dem alle sammen, men veldig få snakker høyt om dem. Og med veldig få, mener jeg ingen.

Til nå! For finværet har endelig veltet inn over landet, solen skinner, det er lørdag og stemningen er på topp, så da tenkte jeg: Hvem bedre til å by på noen saftige guilty pleasures enn meg selv?! Så derfor, fra en skjeggete mann som prøver å holde på imaget som en anelse tøff, her kommer en lang liste som vil avkrefte nettopp det.

Mine 12 verste guilty pleasures: 

 

12. Bobleplast

Denne er jo grei, for hvem elsker vel ikke å åpne en pakke og se at den er full av bobleplast? Ofte vil dette totalt overskygge det egentlige innholdet i pakken. En skål pistasjenøtter og en stor rull bobleplast, da er det freddan!

 11. Bukseseler

Dette hadde ikke egentlig vært en guilty pleasure, hadde det ikke vært for at jeg på ingen måte egentlig er en bukseselefyr. Det er forbeholdt radmagre blindernstudenter med John Lennon-briller og resirkulerte sandaler. Ikke skjeggete rosabloggere med sexylubb.

 

10. Rare lukter

Noen lukter kan få meg til å bli helt salig. Og det er selvfølgelig ikke noe så logisk som lukten av nystekt brød eller lavendel. Nei da, fem av mine favorittlukter er følgende: Bensin, gjær, gamle kjellere, våt asfalt og plastelina.

 

9. BTP-humor

Jeg vet ikke om dette egentlig hører hjemme på lista, men det føles likevel såpass banalt at det må med. Min sans for barnslig bæsj-, tiss-, promp- og penishumor hører ingensteds hjemme hos en voksen person, men likevel... Så snart jeg ser noe som ligner ei litta fallos, så kniser jeg som en skolejente.

 

Noe sier meg at den frukten der ikke smaker spesielt digg...Peppa gris, aka Familien p...fjes (Foto: Deichman.no)

 

 8. Klippe negler

Ah, finnes det noe deiligere enn å gå løs på både tær og fingre med klipperen og gi dem en real omgang? Nå som jeg endelig har klart å slutte å bite negler betyr det enda mer klipping. Herrrlig!

 

7. Pinsett

Når vi først er inne på det kroppslige. Jeg er helt besatt av å pirke på meg selv med pinsett. Det startet vel en gang i tiden da jeg fant ut at jeg måtte holde området mellom øyenbrynene velstelt for at de ikke skulle vokse sammen og danne en veldig lite moteriktig bro. Fra det ble pillingen med pinsetten plutselig en slags hobby. Jeg trodde egentlig at ingen hadde lagt merke til dette, helt til jeg i fjor fikk en Fred Hamelten-pinsett av svigermor til jul! Det var først veldig flaut, men til gjengjeld har jeg fått mange timer med frydefull pilling. Her forleden dag nappet jeg forresten et skjegghår som foresyne meg var rødt! Er jeg i ferd med å miste pigmentene? Jeg skal holde dere løpende oppdatert på situasjonen. Eller ikke.

 

6. Varme bad

Vi holder oss på badet litt til. Jeg har alltid elsket varme bad og dette kjærlighetsforholdet ser ikke ut til å dabbe av med alderen. Et badekar fylt til randen med vann så kokende varmt at det skolder huder, litt såpeskum å leke med, P3 på radioen og en halvtime alene. Da er jeg i himmærn!

 

iCQ8LpxJco
Good times!

 

5. Chick flicks!

Hva er det med sånne sukkersøte romantiske komedier jeg ikke klarer å hate? Selv så barsk en fyr jeg prøver å være, så innser jeg at jeg elsker alt med Meg Ryan. Det er ikke bare flaut, men filmteknisk også helt uforsvarlig. Selv om Inception helt klart er favorittfilmen, så må jeg innrømme at You´ve got mail absolutt er å finne et sted på topplista den også. Hvor høyt? Nei, det nekter jeg å innrømme.

 

4. Rørende videoer

Det er rart. Jeg har aldri klart å gråte i begravelser og blir ikke så lett rørt av triste ting fra virkeligheten, men gi meg et rørende klipp på youtube eller et utdrag av en episode "Extreme makeover: Home edition" og se meg tute. Jeg husker jeg så en elefant som holdt på å drukne i en myr en gang. Det ødela hele resten av dagen. Og for noen uker siden så jeg et klipp av en jodlende svensk same på et talentprogram. Da satt tårene løst gitt. Elsker sånne øyeblikk. Bortsett fra det med elefanten da, det var bare trist.

 

3. Synge i bilen

Kom så, la oss bare være ærlig, vi gjør dette alle sammen. Bare når man er alene selvfølgelig. I det siste har jeg gang på gang prøvd å matche Chris Martin i Coldplay på låta "Magic", men jeg tror ikke jeg melder meg på Idol med det første foråsiresånn.

 

2. Musikalske rariteter

Det ser ut til at jeg er født med et øre for musikk som de fleste andre skyr som pesten. Selv om jeg til vanlig hører mest på dubstep og kølsvart black metal, så er listen over guilty pleasures lang. La oss ta noen høydepunkter: Jeg likte faktisk "Rosa helikopter" da den spredte seg som en landeplage en gang på 90-tallet. Det samme gjelder Kelly Family. Selv om jeg prøver å hate dansebandmusikk, så faller jeg for det gang på gang. Min siste dille er dog trekkspillmusikk. Akkurat nå hører jeg for eksempel på denne gladlåta:

 


Tordis med røykebeinet... Snakker vi århundrets låttittel eller?


Og når vi først er inne på musikk, la oss bare gå rett for plass nummer 1. Min ultimate guilty pleasure! Og det er selvfølgelig:

 

1. Eurovision

La oss bare få det klart én gang for alle: Jeg elsker Eurovision! Jeg vet ikke hva det er, men det er noe med forbrødringen mellom landene, alle de rare menneskene, kjærligheten, gleden, den rare musikken og og og... ja nei, alt er bare fantastisk. Hvert år finner jeg nye godbiter av musikk som jeg trykker til brystet og hvert år blir jeg rørt av alle de glade menneskene og den gode stemningen. Så man kan trygt si at jeg gleder meg til i kveld. Det er juleaften uten snø, men med en helsikes mye glitter. Yiiiha!

 

nv5Rw0RJaL
Bare i Eurovision kan en mann med skjegg være heitere enn en dame med store fordeler

 

Fattern sitter klar med skjemaet!

 

So there you have it. Puh, det var godt å få det ut. Men nå som jeg har bydd på alle mine innerste, mørkeste hemmeligheter, er det for mye å be om å få en liten avsløring i retur? En massiv high five til alle som deler en guilty pleasure eller to :)

Og selvfølgelig: Heia Carl Espen!!

 

/ lik hvis du også har en guilty pleasure gjemt under panseret

 * Følg Pappahjerte på Facebook *

53 kommentarer

Irene

10.05.2014 kl.17:40

Deler bobleplasten og rare lukter. Lite slår lukten av ordentlig eksos, og da tenker jeg ikke på sånn blyfrikatalysatoreksos. Nei, skikkelig eksos fra biler fra 70-tallet og eldre. Og når det har vært tørt lenge på våren og så kommer de første regndråpene.... Dååååån! For ikke å snakke om nyåpna kaffepose!

Gro Karin

10.05.2014 kl.17:58

Øl! Eller malt egentlig. Dufter det mørkt øl av en person så det det rene afrodisiak. Nei, alkoholikere er ikke favorittpersonene hihi.. selv drikker jeg bare Munkholm, men det er greit, jeg sniffer ikke på meg selv uansett :p

Var forresten litt gøy og se reklamene på siden din i dag. Bare sminke og sarte blomster all over... helt deg hahaha..

Tonje

10.05.2014 kl.18:34

Okei, da.... : Jeg ser på Paradise Hotel. Det er sånt jeg nesten aldri sier til noen... men du: Det er ikke frukt det i de trærne, det er fuglereder ;)

Maria

10.05.2014 kl.18:44

Henger meg på Eurovision-kjærligheten! Det er virkelig sommerhalvårets julaften!

Min andre guilty pleasure: Gaute Ormåsen med sangen Kjærlighet er mer enn forelskelse. For en som stort sett har ganske rocka musikksmak er det ganske flaut :D

Frynsefar

10.05.2014 kl.18:56

Våt asfalt FTW! Bare tanken bringer fram minner om sommerferie, klinkekuler og boksen går.

Nina

10.05.2014 kl.18:57

Jeg har en hemmelig elsk for Mummitrollet på tv! I en alder av 25, så er vell ikke det helt normalt eller?

Geriatriks

10.05.2014 kl.19:17

WWW... World Wrestling Federation.. Fra 80-90 tallet... Hulk Hogan.. Randy Macho Man Savage.. George the animal Steele.. Brutus the barber Beefcake.. The Giant.. Mr Wonderful Paul Orndorff.. Et par timer på YouTube suser kjapt unna :)))

Rita Oseassen - Mamma til Elida

10.05.2014 kl.20:01

Scotty Vanity. Søk han opp på YouTube. Han er en fyr du enten elsker eller hater.

Jeg kan faktisk ikke komme på flere Guilty Pleasures.. x)

Maria

10.05.2014 kl.20:13

Rare lukter ja.. Deler den med bensin og plastalina. Men hva med lukten av en badeball eller en sprettball? ELSKER de luktene!!! Og som en over her skriver; lukten når det regner og ikke har regna på lenge, samt nyåpna kaffepose.

Andrea

10.05.2014 kl.20:23

Haha, du er så kul! Min guilty pleasure må nok være at jeg fremdeles elsker Americas Next Top Model, har alle sesongene lasta ned og ser dem gjerne igjen ;) I tillegg hører jeg gjerne på de gamle boybanda fra 90tallet, Westlife, Backstreet boys og A1, men bare når jeg er helt aleine ;)

Casa Kaos

10.05.2014 kl.20:31

Du er ikke normal!

Min guilty pleassure må være å lukte på teposer mens jeg ser gamle episoder av Friends.

Og så skal jeg selvfølgelig se ESC i kveld. Har stemmeskjemaet klart.

Anne

10.05.2014 kl.20:44

Tegnefilmer, Disney og helst med jentehelter som f.eks "Modig"! Er 44 år, så burde vel ha vokst fra det, men med barn i rette alibialderen går det jo greit:) Ellers finnes det en hel haug med guilty pleasures, som ikke egner seg på trykk. Du får stå for utleveringen du som klarer å gjøre det morsomt:)

Ida (trønderen)

10.05.2014 kl.20:52

Såkalt husmorporno... Hvis en vanlig roman er en spillefilm, er kioskromanene herlige, halvtimes såpeepisoder:D

Mjiaow

10.05.2014 kl.20:52

Siden nesten alle kommenterer lukter her så kan ikke jeg være dårligere.. Min favorittlukt av sånne "rare" ting er nyklipt gress! Magisk!

Å av å lese dette innlegget så fant jeg ut at jeg også vil ha en sånn pinsett! Jeg MÅ ha en pinsett i nærheten av meg hele tiden. Så da passer det jo fint med en sånn pinsett over alle pinsetter! :D

Randi

10.05.2014 kl.21:41

Fantastisk!! Nr2 på lista gjorde kvelden min. Latteren står i taket her jeg sitter i sofaen sammen med selveste Knerten selv (komponist og utøvende musiker på låta)

Å ja den er faktisk solgt i over 6000 eksemplarer midt på 90-tallet. (Du er mao ikke alene)

Ordner gjerne en autograf om det er ønskelig :)

ida

10.05.2014 kl.22:02

Mye morsomme innlegg her:) fikk meg til å tenke litt og ja alle har jo noe:) jeg synger i dusjen, høyt liksom! Gjør det enda, men må snart slutte da knærten er 5 mndr og kan værtøyeblikk fortelle om mammad grusomme sangstemme! Jeg har flest innen musikk, liker mye " rar" musikk til å være på min alder:p bla hellbillies! He he:)

Marie

10.05.2014 kl.22:27

Takk, da har du ødelagt Peppa Gris for meg herfra og til evigheten -derfor får du heller ingen guilty pleasures i retur! ;-)

ingrid

10.05.2014 kl.23:40

Haha, kjempegøy å lese :)

Bobleplast er på min liste også, men en guilty pleasure må vel være at jeg lett kan bli skikkelig hekta på facebook-spill. Sånn som Farmville og de som irriterer vettet av alle. - Men nå har jeg vært avholds i hele år, så jeg håper at jeg klarer det en GOD stund til :)

Kjersti

11.05.2014 kl.00:41

Ja, jeg ser fortsatt på Days of our lives...men sammen med Hilde da! Har sett på siden 1995 tror jeg..haha, fantastisk serie ;)

Vivvii

11.05.2014 kl.03:25

Guilty pleasure her i gård'n er Drop dead diva og Rupauls dragrace på netflix! Og jeg synes det er kjempe gøy å kladde/farge/krote på et ark!

pappalivet

11.05.2014 kl.07:09

Sagaen om Isfolket. Har faktisk lest hele serien 3 ganger. Ligger i en kasse på loftet. Så spørs om jeg må ta en runde til... ;)

Pappahjerte

11.05.2014 kl.12:17

pappalivet: Haha, tuller du? Auda, det var ikke bra ;-)

Pappahjerte

11.05.2014 kl.12:17

Vivvii: Ah, guilty serier altså. Har et par av de også. Frustrerte fruer for eksempel ;-)

Pappahjerte

11.05.2014 kl.12:18

Kjersti: Haha! ONSdays :D Har aldri sett en eneste episode og kommer nok ikke til å gjøre det heller, livredd for å bli hekta ;-)

Pappahjerte

11.05.2014 kl.12:21

Marie: Hahaha! :D Legg merke til faren til peppa som har litt skjegg... ser ut som et bustete skrotum :P Nyt barne-tv

Pappahjerte

11.05.2014 kl.12:26

Randi: Hahaha, er det sant?! Starstruck :) Nei dæven, så fantastisk morsomt! Nå ble det å sette på Merraflåer´n og gjøre en liten dans her, dette er bare for gøy! :D Jeg kjenner at en autograf fra selveste Knerten ville gjort seg på peishylla, må bare høre med sjefen (kjerringa) først ;-)
Hils selveste Knerten!

Pappahjerte

11.05.2014 kl.12:26

Mjiaow: Haha, ja Hamelten vet hva han driver med ;-) Aldri forlat huset uten.

Pappahjerte

11.05.2014 kl.12:27

Ida (trønderen): Usj, frøkna driver med sånt. Sønnavind. Ikkje bra ;-)

Pappahjerte

11.05.2014 kl.12:27

Anne: Haha! Har du forresten sett Dragetreneren? (How to train your dragon). Fantastisk bra tegnefilm som anbefales på det værmste ^_^

Pappahjerte

11.05.2014 kl.12:28

Casa Kaos: ...lukte på gamle... teposer? Altså... hvem er det som ikke er normal her? Haha! Du, det minner meg forresten på en annen ting. Jeg elsker å slikke saltet av Superchips og bare lukte på det våte potetgull som blir igjen. Utsøkt. Men litt uggent å dippe etterpå da ;-)

Pappahjerte

11.05.2014 kl.12:29

Andrea: Haha, takk for det :P Boybands du. Aj aj, det er en klassisk guilty pleasure ja. Har ikke den selv, men liker flere Spice Girls-sanger faktisk. 2 become 1 for eksmpel, nydelig låt.

Pappahjerte

11.05.2014 kl.12:30

Maria: JA, skriver under på det! Sånn syntetisk plastlukt er jo helt magisk. Og lukten av spøkelseshuset på Tusenfryd. Noe med den røyken der inne. Helt sikkert giftig, men så lukter den herrlig også ;)

Pappahjerte

11.05.2014 kl.12:32

Rita Oseassen: Haha, det der minner veldig om Liam Kyle Sullivan. Sjekk ut Shoes på youtube :D https://www.youtube.com/watch?v=wCF3ywukQYA

Pappahjerte

11.05.2014 kl.12:34

Geriatriks: Haha, oh yes, den kan jeg se. Men hey, du glemte jo noen av de viktigste. The Undertaker, The Bushwackers og Ultimate warrior ;-)

Pappahjerte

11.05.2014 kl.12:35

Maria: Hahaha!! Den sangen er så utrolig... hva skal jeg si... feil. Men likevel... Jeg kan se hvordan den kan være en guilty pleasure ;-) svigermuttern er nok med på den, for hun elsker Gaute ^_^

Pappahjerte

11.05.2014 kl.12:36

Tonje: Ouch, godt du ikke kommenterte med fullt navn, kunne blitt vanskelig å forklare for venner og familie.

Og nei, det er ikke fuglereder, det er pungfrukt. *knis*

apples

11.05.2014 kl.17:04

Det må bli Donald! Det er en del år siden jeg sist kjøpte en bok, men selv om jeg snart er 30 får jeg fortsatt juleboken hvert år, og jeg har et par kasser med bøker og blad.

Jeg må si jeg ble ganske sjokkert tidligere i uken da jeg snakket med en tenåring som ikke visste noe om Andeby (ikke at jeg har for vane å gå rundt og snakke med tenåringer om tegneserier, men temaet kom på et vis opp). Jeg håper virklig ikke at Donald holder på å dø ut..

Randi

11.05.2014 kl.19:08

Du får gi beskjed om sjefen gir tillatelse da.

Ellers kan jeg jo anbefale deg, sjefen og junior å ta en tur til Spydeberg 24 mai. Der arrangerer nemlig Knerten (som har blitt voksen) Spydeberg Rockfestival. Lørdag er det barnas dag og du kan møte Knerten i levende live eller kanskje ennå morsommere Margrethe fra barnetv og Fantorangens fetter, Løvekyllingen.

Sjekk ut programmet på www.spydebergrock.no

Pappahjerte

11.05.2014 kl.21:05

Randi: Takk for kjempefint tips! Vi er beklageligvis opptatt den dagen, men håper folk som ser kommentaren din vurderer å legge turen til Spydeberg 24. mai :) :)

Pappahjerte

11.05.2014 kl.21:11

apples: Haha, hater når sånt skjer. Fikk samme opplevelsen da en tenåring jeg pratet med sa hun aldri hadde hørt om Jerry Seinfeld. Det var en tøff dag for gamle Pete :-D

11.05.2014 kl.23:21

Åhhh, kjellerlukt <3<3 Jeg ELSKER kjellerlukt, og kunne lett sittet i kjelleren og bare sniffe det. Det gjorde jeg faktisk når jeg var gravid :p

12.05.2014 kl.18:30

Kremt... Jeg likte drømmehagen... And I'm just a little afraid to Say it....

Pappahjerte

12.05.2014 kl.19:28

Anonym: Rettelse: Du likte ikke Drømmehagen, det er bare hjernen din som narrer deg fordi den har gått inn i nødmodus. Det er sånt den gjør for å overleve ting som Drømmehagen :-P

Lisa

12.05.2014 kl.20:04

Haha, morsom lesning som vanlig! Jeg kan dele bobleplast og rare lukter (våt asfalt og bensin).. Jeg har nok mange guilty pleasures, men på toppen troner nok:

1. MAT PÅ SENGA

Jeg elsker å spise etter at jeg har lagt meg. En skive eller to med nugatti på sengekanten.. Det beste!

Fortsatt god mandag :)

Silje - som var anonym

12.05.2014 kl.22:03

Må vel tørre å stille med navn bak svakhetene mine. Hva da når Minien elsker HinkelPinkel og man selv oppdager at man har en overraskende klar formening om at "Nei, MakkaPakka er best". Fortsatt bare hjerne i nødmodus:)

Veronica

13.05.2014 kl.03:11

Kjellerlukt, kinderegg og såpebobler! Hvem kan helt ærlig og oppriktig si at de ikke liker såpebobler? Det er faktisk helt umulig, tror jeg. Prosentandelen av såpeboblehatere er nok like stor som prosentandelen av verden som ikke liker sjokolade. Hvor liten kan ikke den være? Kjenner faktisk ingen, jeg.

Pappahjerte

13.05.2014 kl.07:41

Veronica: Haha, såpebobler selvfølgelig! Glemte det. Nå som sønnen min har bikket to år elsker han såpebobler og vil leke med det dagen lang. Helt greit for meg det :D Og folk som hater såpebobler kan ta seg en boble #FCKH8 ,-)

Pappahjerte

13.05.2014 kl.07:44

Silje: Haha! Gah, greit så får jeg vel innrømme at jeg etter hvert har blitt ganske så glad i Drømmehagen selv. HinkelPinkel er en bra fyr med draget på damene, men de Tomlingene kan du derimot få billig av meg. Har du forresten lest min innføring til Drømmehagen for nybegynnere? http://pappahjerte.blogg.no/1381392810_drmmehagen_for_nybegy.html

Silje

13.05.2014 kl.13:02

Nei, det hadde jeg ikke, men nå har jeg det og jeg ler meg ihjel!!:D Og der ser du! Det er noe spesielt med MaddaFakka!

Julie

15.05.2014 kl.09:14

hahaha :) Interessant sammensatt type du :D Men noe av det liker jeg og, ferskgjær (blandet i lunken melk) og bensinlukt for eksempel :) Også elsker jeg å spise sjokolade når ingen ser på, for da kan jeg bare late som om at jeg egentlig ikke har spist de sjokoladene.

Pappahjerte

15.05.2014 kl.19:16

Julie: Sjokolade skal alltid spises i mørket. Alltid ;-)

Sol

15.05.2014 kl.23:13

Akkurat sånn som æ brukte å gjøre, skrive ned alle ladene. Haha, det var mage flinke i år!

Mona Stenseth Erlandsen

16.05.2014 kl.22:39

Jeg elsker å sortere i krydderskapet. Sette honningen i samme kategori som kakepynt og vaniljesukker. Passe på at karri og kanel ikke er samme nabolag. En gang byttet jeg ut kajannepepper med kanel fordi de to dumme boksene begge har en stor rød K på seg. Dustebokser. Kan du tenke deg de hissige eplemuffinsene?? Så sortering er saken. Å lukke det der fine og ryddige kjøkkenskapet får meg til å sove godt ihvertfall én natt. Kick!

Skriv en ny kommentar

Norske blogger   Follow on Bloglovin        Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere