hits

Zombiene kommer - vinn billetter!

/inneholder reklame

HEIL FIVE! Folkens, endelig nærmer dagen seg! Onsdag 12. februar braker det løs med premiere på Død Snø 2, oppfølgeren til en av tidenes blodigste og merkeligste norske filmproduksjoner. Å du hellige dykker som jeg gleder meg! Nazizombier, blod, innvoller og fantastisk makaber humor i en og samme pakke, what´s not to love?

 

 

Likte du forresten å se Pappahjerte få en real trøkk 16? Her kan du nyte klippet (igjen og igjen): 

 

 

Oppfølgeren skal visstnok være større, bedre, villere og morsommere. Så, rykker det litt i kinofoten? Jeg håper du har blitt litt snusen på å kjøpe bacon snacks og nyte en kveld med nazizombiesplatterfilm, selv om dette nok ikke er en typisk søt kosefilm for schæstepar i gamledar. Men damer, tenk hvor mange bonuspoeng du får ved å invitere mannen med på en zombiesplatterfilm?! Du kommer til å bli nominert til Årets kone 2014 på flekken :)

Og karer, her har dere en perfekt anledning til å invitere dama på date uten å måtte lide seg gjennom en klissete sussefilm fra uniten.

Her er den offisielle traileren til filmen:

 

 

Men hei, ikke la meg komme her og tvinge dere til å bruke penger på kinobilletter som egentlig er satt av til nudler og oppvaskmiddel, stikk heller og se filmen helt gratis. Jepp, det stemmer: Vi kjører konkurranse!

 

VINN BILLETTER TIL DØD SNØ 2!

5 heldige vinnere stikker av med to billetter hver for å se filmen på kino. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med navn og e-postadresse, så er du med i trekningen. Kåringen finner sted søndag 16. februar og vinnerne kontaktes direkte.

Klarer du ikke vente? Stikk inn på filmweb og bestill billetter til Død Snø 2 med det samme.

 

Lykke til!

/ heil five /

149 kommentarer

Jeg vil veldig gjerne ha billetter til den filmen! :D

Jeg vil gjerne ha billetter :) Har bursdag den 12. februar, så det hadde jo vært den beste burdagsgaven! Så hadde jeg kanskje fått den pysete gubben min med på en herlig splatterfilm istedet for de romantiske kliss-filmene han alltid tror jeg har lyst å se... ;)

Gleder meg allerede. ;) Jeg lo så jeg nesten grein da jeg så den første. Kanskje jeg faktisk griner på nr 2??

Hahah, som jeg flirte av det videoklippet der. Det er det som er så artig med videoene dine, man vet aldri hva man har å vente seg. Jeg måtte prøve å begrense lydnivået på latteren min for å ikke vekke modern som sover på sofaen vedsiden av meg. Filmen er ikke helt innenfor mitt felt, så jeg ønsker heller de andre som vil være med i konkurransen masse lykke til!

Åh himmel som jeg gleder meg selv! :-)

ja, takk! har ingen mann å glede, men vil gjerne få gleden til å ta med en venninde som er litt mer redd istedenfor. krysser fingrer og knær !

Jaaa e vil ha :) nazi zombier var visst min kopp med te:D

Kanskje d hadd vært perfekt valentins kveld? Æ hate jo igrunn romantisk kliss på kino eller film generelt.. Ka som gjør at dokk kara tru vi damer like sånt kliss?? Heldigvis så vet dem fleste rundt mæ at æ skjer itj kliss, værtfall itj på kino.. Men død snø 2, hadd vært perfekt morbid humor :-) å takk itj nei t gratis billetter :-P

Hilsen fortvilt mamma som kjede sæ ihjæl med romantisk kliss :-P

Hei! Ønsker meg billetter :) Er gravid og har termin 18. februar. Regner med jeg går over tiden og tenker derfor at jeg kan trenge noen zombier til å skremme babyen ut!;)

Jeg gleder meg sjukt til denne filmen, så jeg er med!

Hadde vært toppers med billetter til den ja. Samtidig få takke deg for en fantastisk bra blogg:)

Åh, skulle gjerne vunnet to billetter, ikke fordi jeg liker den type filmer, laaangt ifra! Men da kunne jeg sendt typen og en kompis ut på kino, og invitert jentene over på en jentekveld me jentevennlig film ;) lenge siden noe slikt har hendt her ;P

Min kjære ønsker veldig en kinokveld med død snø 2. Har gleda seg siden sist film :-)

feeeett :D jeg vil være med!

Let it snow, let it snow, let it snow....!

I'm in! :-)

Camilla Jeanette

Camilla Jeanette

Jeg så Død snø 1 og vil veldig gjerne se nummer 2 :-)

Det hadde vell ikke vært så dumt med en kveld med barnefri og kinotur med kjæresten nei :)

Jeg elsker sånne filmer:D ser på det meste av zombie filmer,uansett hvor teite de er. Død snø er jo bare fantastisk,og hvilken mann jeg skal ha med vites ikke ennå :):)

Lene Osmundsen

Lene Osmundsen

Hadde kanskje ikke vært så dumt å bruke denne sjangsen på å invitere med meg drømmegutten! Om jeg får fingeren ut å tørr da, vell og merke!

Lisa Chatur

lisachatur@msn.com

Torkel Pavel Svendsen

Torkel Pavel Svendsen

Den første var jo hysterisk, med gode kommentarer og generelt god stemning. Lo meg skakk av OK kommentaren.

Madammen kan nok ikke bli med og se den, siden hun aldri kommer til å sovne igjen etter den, men burde nå klare å dra med meg noen andre.

Bare nevne det at bloggen din er en fryd og lese også, så har jeg fått slengt inn litt skryt også.

Christine Rudsjordet

Christine Rudsjordet

Christine Rudsjordet

Dahlseide@hotmail.com

Laila Marlen Fossbakken

Laila Marlen Fossbakken

Dette hadde vert konge!

Camilla Øverli Andersen

Camilla Øverli Andersen

Hadde ikke vært feil med en date med kjæresten på denne filmen :P

Jon Arne

Jon Arne "Tusj" Skåre

Jeg og kona har ingen problemer med å se en slik film lenger! Sneipen er 8mnd og føler vi har fått herdet sjela vår etter å ha sett de mest sinnsyke bleiene en liten kropp kan levere, som de sa da de kom hjem etter Vietnam krigen:" i've seen some SHIT man.." Er klar for en deit-nait, så skli gjerne noen billetter denna veien!:) takk for en fet blogg! Holla!

Vil gjerne vinne Død snø 2 billetter :)

Aldri i verden om jeg tør å se den. Kjempeskummel!, men kos deg på kino pappahjerte. 💙

Hadde vært kult å se hva naboan på andre sia fjelle har funne på nå :)

Tror samboern hadde fått (positiv) bakoversveis om jeg hadde invitert han med på denne! Han trenger en pause fra eksamenslesinga :-))

Hadde vært gøy å fått med seg!

Selvom kjæresten er fryktelig pysete av seg :D

Maria Andersson

Maria Andersson

Ja takk :D

Det hadde vært genialt. Både jeg og samboeren er to pingler så dette kunne fort blitt en helaften!

Jeg kjører på

ine skau

mail. ineeskau@gmail.com

Hahahah! Funny videosnutt!

Jeg var faktisk på date med samboern min på den første filmen - og ja, det ble et par kloremerker på armen hannes i løpet av den halvannen timen, men utrolig morsomt og en veldig fin måte å knytte bånd på <3

Hadde ikke sagt nei til billetter jeg heller ;))

Jatakk!;D

Det hadde vært en fin tildeling valentinsdag gave til kjæresten. Blir ikke noe å lide seg igjennom siden vi begge elsker zombier :D

Hanne Dorthe Berntzen

Hanne Dorthe Berntzen

hdorthe_ib@hotmail.com

veldig lyst til å se den - men som student er ikke kino noe hverdagskost :D Så her sier man jatakk til alt som er gratis!

Frida Svendsen

Frida Svendsen

Jeg vil veldig gjerne se den! :)

Helen

Helenjuvik@hotmail.com

Martine Falkum

Martine Falkum

:-D

Jon Arne "Tusj" Skåre: Haha! Ja jeg vet hva du tenker på. De bleiene som står i døråpningen om natten, peker på deg og sier "You die tonight" :D :P
Trekningen er jo helt random, men skal krysse to fingre for at dere får en heit date night med smooching, kick, fox og alt som hører med ;)
/bro fist

Torkel Pavel Svendsen: Haha! Ja, jeg husker jeg også lo meg skakk av mye i den filmen. "Ja, så har vi selvfølgelig brent ned hytta" :D Kongefilm!

Og takk for kompliment, mate! Får nok ikke vippet trekningen i noen retning, men satser på at karma gir deg noen ekstra prosents sjanse for godt smøringsforsøk :D
/bro fist

Lene Osmundsen: Jeg beklager Lene, men jeg har allerede sikret meg billett :P *ba dum tss* Lykke til, både med billetter og kjærligheten. Jeg tror du er sirket en varm armkrok hvis du ber ut en mann på zombiefilm som førstedate. Snakk om drømmedame!

ohhoy! vi gleder oss! en oppfølger! detta må bli bra,død snø er en gøyal/skremmende og morsom film! nå ble mannebeinet mitt glad :)

Inger Kristin - ingerkristin@hotmail.com I am all in!

Jatakk gjerne :-D

Synøve Almås

Synøve Almås

Herlig!

Malin Leine

malinleine@hotmail.com

andrea harestad

andrea harestad

Jatakk :)

Så kult gleder meg til å se den❤️

fridasvarva@hotmail.no

Er med! jannebekken@hotmail.com

Mari Stokkeland

Mari Stokkeland

:-)

Ragnhild Frydenlund

ragnhildfr@gmail.com

Klart jeg vil se den:)

Ja takk!! 👍

Eva Anne Rødsjø

Eva Anne Rødsjø

Vil Gjerne se den filmen ja!! Eva Anne Rødsjø eva.anne@live.no

åhh har kjempe lyst til å vinne!!

Marlene Desiree Johnsen

marlene.desiree@live.no

Juanita Flåte

Juanita Flåte

ja takk :)

Viktoria Helene

Viktoria Helene

Perfekt film til å ta med kjæresten på! Liker å følge med og se norsk produserte filmene!😀👏 Krysser fingrene for vinnerlykke!😁

Viktoria Helene Dalen

Vikki._90@hotmail.com

Hei! Jeg digger bloggen din :-)

Jeg vil gjerne vinne et par billetter, så jeg kan overraske gubben med middag og kino :-) ikke at jeg er så fan av slike filmer, men hva gjør man ikke for å holde liv i kjærligheten og man kan rømme fra ungeståk i verste trassalder? :-)

josse-lien@hotmail.com :-D

Hadde vært gøy å vinne billetter å overraske typen. Han har sett alt av zombie filmer og han elsker zombie spill. Så dette hadde passet perfekt :)

WÆ! Det gledes.

Jannicke T. Martinsen

Jannicke T. Martinsen

Hadde satt pris på to billetter. For om 3 uker har gubben og jeg barnefri for første gang på lenge. :-) jeg skal neste mandag igjennom min 8 operasjon i magen, så da trenger vi en helg for å pleie oss selv og hverandre, vi skal på kino uansett da. Men å vinne et par billetter hadde vært gull!;-)

Tonje Neshagen

Tonje Neshagen

Hadde vært fint å kunne invitere gubben med ut for en gangs skyld! :)

Må se den uansett, men hadde vært heilt topp å vinne billetter!!

Kristin Blindheim

Kristin Blindheim

Haha, herlig! Kjæresten blir sikkert superglad om jeg vinner billetter. Vi har litt trang økonomi for tiden, og dette hadde vært midt i blinken!

Oda Amalie Severinsen

odamalie@hotmail.com :D

Tja, siden jeg har faket PMS og nå sitter med litt dårlig samvittighet etter å ha lest ditt innlegget om det punktet, får jeg melde meg på her så jeg kan sende samboer ut på en barnefri kveld med en kompis....om jeg vinner.

;)

Jeg vil, jeg vil, jeg vil, vær så snill :) Hadde vært så stas å sende min venninne med date på kino, hun trenger en oppmuntring etter at hun mistet pappaen sin.

Jeg vil vinne billetter til Død snø..

Skulle gjerne tatt med meg min kjære på denne :-).

Jeg vil vinne billetter til død snø :)

Tror samboeren min hadde blitt veldig glad om jeg tok han med på den filmen! :D

marthe sofie bogen

ebrognaa@online.no

Cecknu@hotmail.com

Aksel André Wiik Martinsen

Aksel André Wiik Martinsen

Må sees :-) Morsom blogg!

Aksel Martinsen

akselwm@live.no

Cecilie Brevik

Ceciliebrevik@hotmail.com :-)

Janinasinkonto@gmail.com

Lurer på hvordan frøkna di hadde reagert om du hadde pranket ho med det som skjedde deg i første film :P Lol tror jeg c: Uff da, fy meg for en humor jeg har! ;O

Ja takk veldig gjerne :)

Hadde vært koselig å kunne ta med min andre pysete halvdel å se den filmen :) Hehe

Jeg DØR! Jeg håper jeg vinner billetter, dette blir epic :) Heil five og god mandag på deg!

michaela.viken@spray.se

Gleder meg til å se denne!

Marianne Mathisen

Marianne Mathisen

JEG VIL VINNE :-D

Juhuuu! Jeg vil veldig gjerne delta!! :D

Ha ei super uke, alle sammen!

Hilsen Beate Myran

beate_myran(ætt)hotmail.com

Jaaa, tror 2éren er enda bedre, så gratis billetter hadde ikke gjort noe :D

kristina prichozajiene

kristina prichozajiene

Jeg er med :)

kristlora@xxx.lt

Jeg vil gjerne ha :-D Har ikke vært på kino på lenge

Jeg hører at alt er bedre i toeren, så... kinobillett me up real nice!

KONGE! Jeg er med! :)

oystein.wolf@getmail.no

Hadde vært sykt kult!

veldig gjerne ,takk. Har virkelig lyst til å se filmen!

kristine stølen

kris-@hotmail.no

Normalt sett finnes det ikke en sjanse i helevete til at jeg får med meg fruen på en sånn film....Meeeen nå som det er OL så tror jeg jaggu hu gjør hva som helst for å slippe vekk fra OL-sendinger på tv.. OL-statuser på Facebook, OL-skriving i aviser, etc etc...

Så herved melder jeg på Fruen og meg.. Og vil a ikke værra me så kan a stå utenfor å passe på øllen min !!

Christine larsen

Christine larsen

Jeg vil gjerne ha biletter:D

Jeg vil veldig gjerne vinne billetter til denne filmen så jeg kan ta med min samboer på kino :)

imadeleine@live.no

elsker slike filmer :-)

Maja Iselin Eklund

Maja Iselin Eklund

jeg er med!:)

majsen-ek@hotmail.com

Cecilie Nilsen

Cecilie Nilsen

Jeg er gjerne med :D

Cecilie-a-bakken-n@hotmail.com

Annette Korsgaard

Annette Korsgaard

Skulle gjerne tatt med min kjære på denne filmen <3

Sabiha. Rammo

Sabiha. Rammo

hei,

jeg vil også være med i trekkningen av kino billeter :)

sabiha2009@live.no

Håper jeg vinner, hadde vært rått!

Linda Duurhuus

Linda Duurhuus

Vil gjerne ta med meg min datter på den ja :)

Jaaa, har vært supert! :-)

Åå, jeg er med! Har hatt zombieabstinenser etter den første filmen, som Walking Dead såvidt ikke har greid å få has på! :-) Kjempepremie!!

JA! Vil gjerne på kino.

Nå må jeg jo se ener'n også da. En skam at jeg ikke har sett den..

ja, vi vil gjærne ha en kjærestekveld borte fra ongan :)

Elisabeth Aune Gravdal

Elisabeth Aune Gravdal

Dette er prefekt!!i:)

Mitt navn er Elisabeth Aune Gravdal!

ella_bettn@hotmail.com

Dette får bli valentinesfeiringen i år!

Hadde vært kjekt å vinne! Tenker å ta oss en date-night for første gang siden øh, eh, 2011...

Jeg har veldig lyst på billetter til filmen.

Jeg vil gjerne ha billetter til filmen :) Eller, JEG vil ikke ha dem da den typen filmer skremmer livet av meg og gjør at jeg i en alder av 24 fremdeles sover med lyst på til tider *kremt*. Men jeg har to flotte kompiser som det hadde vært hyggelig å gi disse billettene til :)

Camilla Askepott

Camilla Askepott

Da hadde gubbusen blitt glad vettu! :-)

Satser på årets kone prisen ;)

Line Marie Næss

randomblogg@hotmail.no

-Definitivt en av de filmene jeg gleder meg mer til nå på nyåret!

Ville gjerne vinne.

Jaaa takk! :D Her i huset er det vel jeg som må dra med med samboeren på zombiefilm! Men det synes jeg han kan unne meg altså ;)

ja takk veldig gjerne :)

Stine Myrvollen

Stine Myrvollen

Ja takk til kinobilletter:)

ja takk, finfin gave til gubben som blir 20 nå snart (Y)

emily opsahl

eopsahl@hotmail.com

Jeg er gjerne med! Tror nok typen hadde blitt fornøyd da:)

Anja Mobæk

anjamobk@hotmail.no

Charlotte Svensen

Charlotte Svensen

Charlotte Svensen

charlottesvensen@hotmail.com

Hege Kristine

Hege Kristine

Hege Kristine Andersen

hegekristineaa@hotmail.com

Merete Korsgaard

Merete Korsgaard

Hei :-)

Blir gjerne med i trekningen din.

Ønsker deg en fin uke med dine :-)

Beste hilsen fra Merete

m-korsg@online.no

Silje Wennevik

Silje Wennevik

Siden kjæresten er en STOR Wirkola-fan, og han er ute på kystvakten og passer på Norges kyst, hadde det vært ekstremt morsomt å kunne overrasket han med kinobilletter når han kommer hjem igjen! :-)

Ja det hadde jammen vært noe! jeg sliter med å få med samboeren ut på tng etter vi fikk barn, og denne filmen vil han faktisk se!:) så vi krysser fingrene for at det blir en etterlengtet Date for mor og far i hus <3

Hadde vært helt topp å ta min kjære med på kino til en forandring :) Krysser fingrene.

Mvh

Beate F

Ja takk :D

Silje Wennevik: Haha, oookei innser først nå at jeg er litt trøtt i dag. Trodde først du mente Bjørn Tore Wirkola, skihopperen, for vi har jobbet med uttrykket "å hoppe etter Wirkola" en stund på jobben nå, så ble litt forvirret først. Hehe :P Not my finest hour ;)

andrea.hjeldnes@hotmail.com

Mvh Andrea Alfsvåg

Silje B. Skjæveland

Silje B. Skjæveland

Kjekt! Jeg er med! :D

Jeg er med :)

Camilla, skogsmusa@hotmail.no

Silje Wennevik

Silje Wennevik

Hahaha, så ikke denne kommentaren før nå! Nei, er ikke så gira på å vinne billetter til en Bjørn Wirkola film, for å være ærlig ;-)

Viktoria Nondal Marøy

Viktoria Nondal Marøy

Viktoria Nondal Marøy

viktorianm@hotmail.com

viss jeg vinner vil jeg ta med min bestevenninne på en koselig kinodate <3

Kjempe lyst til å se Død Snø 2!! :D

Vinterferie - barnefri -kino = ja takk:):)

mvh

Kjerstin

wilak@online.no

Jeg har lyst, og håper, å vinne billetter.

Heidi: Hei Heidi. Da er det bare å glede seg, for du vant!! :D :D Infomail kommer fra snarlig :) Grattis! :)

Camilla Øverli Andersen: Hei Camilla! Da er det bare å sende invitasjon til kjæresten, for dere har vunnet billetter! :D Grattis! Infomail kommer snarlig :)

Caroline: Men du, da synes jeg du skal gjøre det. Grattis, du har vunnet 2 billetter til denne spinnville filmen! :D :D Infomail kommer snarlig :) Enjoy!
/haifai

Marlene Desiree Johnsen: Men du, da synes jeg bare du skal dra og se filmen. Grattis, du har vunnet to billetter :D :D Enjoy, det er en helt spinnvill film, så bare å glede seg ;-) Infomail kommer
/haifai!

interiorgirl1: Haha, hver gang jeg ser navnet ditt så nynner jeg på Liberian girl av MJ :D Men du, det var jo ikke det jeg skulle skrive.. det var noe mer... Ja, nå husker jeg det. GRATTIS! Du har vunnet billetter til deg og gubben!! :) :) Så da er det bare å suse på kino og kose dere glugg i hjel. Gi gjerne et lite pip om hva du synes om filmen, for jeg er litt spent på hva andre synes om dette spinnville tarmkaoset av en splatterfilm :D Infomail ang. billetter kommer
/Haifai!

Aah, tusen takk :D

Heidi: Enjoy :) Det er en sææær film, yee be warned. Men utrolig artig!

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram